Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 04, 22:28)
na jau panos man jau plaukai stojasi piestu del tu jusu drenu unsure.gif  blink.gif man praita kart tai jokiu drenu nebuvo, bet itariu, kad sikart bus doh.gif

mimoza pas mane iki siol buvo endo be cistu, kazkaip pastaruoju metu cia jos uzderejo ax.gif

blin ryt varau krauja priduot, o nezinau tiksliai ko ten reikia doh.gif  nes P.V tepasake kad gydytoja turi zinot kokiu ten tyrimu reikia, o kam man tos gydytojos jei man is jos nieko nereikia isskyrus siuntimo ax.gif

berods reikia kali, gelezi, kresuma....o ka dar is tu elementu g.gif

Nieko baisaus tie drenai mirksiukas.gif Pirma diena net nejausit, o antra bus tik nepatogu. Jie tikrai neiskys, nes pritvirtintiu pleistru. O kai traukia, tai visai neskauda irnesakyk.gif
tyrimu dariau nemazai: K, Na, kresumas, cukru, kardiograma, slapimo, kazkodel P.V. reikia kraujo grupes g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 04, 21:29)
pas mane IV su >40 balu... unsure.gif

na tai dar puse bedos sakyciau mirksiukas.gif zinau atveji kai su 146 balais pastojo naturaliai mirksiukas.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 08 04, 21:34)
is kur jus tuos balus suzinot ir ka jie reiske? pas mane israse as ju nerandu, tik , kad IV stadija parasyta  g.gif

ten tam lape buna parasyta kur gauni iseidama is ligonines...bent jau pas mane buvo...zinau kad iki 16 balu tai buna IIst o jau 16 ir daugiau IIIst...neatsimenu kada ta IV prasideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 04, 22:34)
is kur jus tuos balus suzinot ir ka jie reiske? pas mane israse as ju nerandu, tik , kad IV stadija parasyta  g.gif

man ant tokio zalio lapo surase ir dar paveiksliukas yra su kiausidem, tai ant jo pripaise ir balus suzymejo. Pas mane uota >40, bet suskaiciavus visus apibreztus gaunasi 84 g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 04, 18:37)
na tai dar puse bedos sakyciau mirksiukas.gif zinau atveji kai su 146 balais pastojo naturaliai mirksiukas.gif
ten tam lape buna parasyta kur gauni iseidama is ligonines...bent jau pas mane buvo...zinau kad iki 16 balu tai buna IIst o jau 16 ir daugiau IIIst...neatsimenu kada ta IV prasideda g.gif

Nu jus mergaites cia gudrios , nurasiau kas pas mane parasyta, gal kuri suprasit ax.gif
DIAGNOZE: ENDOMETRIOSIS ST.IV: OVARII BILLATERALIS, PERITONEI, RETROCERVICALIS. INFERTILISTAS I.

O del to dreno tai visai nereikia jaudintis 4u.gif nieko ten baisaus ir isiminejant bent man tai visai neskaudejo, tik jausmas baisiai nemalonus buvo kai trauke, atrode, kad zarnos lauk lenda doh.gif
juokingiausiai tai buvo kai as ji pamaciau, tiksliau ta maiseli pilna kraujo ir vos nenualpau, man visada taip buna kai pamatau krauja blush2.gif net kai is pirsto ima blush2.gif tai sesute sugalvojo , ta maiseli man po naktiniais prisegti , kad nematyciau ir galeciau i tulika be alpinejimu nueiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 04, 22:46)
Nu jus mergaites cia gudrios , nurasiau  kas pas mane parasyta, gal kuri suprasit  ax.gif
DIAGNOZE: ENDOMETRIOSIS ST.IV: OVARII BILLATERALIS, PERITONEI, RETROCERVICALIS. INFERTILISTAS I.

Pas mane irgi labai panasus zodziai biggrin.gif bet cia yra epikrize. Joje balai neparasyti...
Galbut Jums tokio lapo nedave kur suzymeti balai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 04, 18:51)
Pas mane irgi labai panasus zodziai  biggrin.gif  bet cia yra epikrize. Joje balai neparasyti...
Galbut Jums tokio lapo nedave kur suzymeti balai g.gif

Nea nieko daugiau nedave, tik sita viena, o as ziopla ir nepaprsiau doh.gif
nu nieko rugpjucio 12 varau pas gine, reiks paklausti gal ji ka nors zinos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 04, 21:29)
cistos isdavikes biggrin.gif
doh.gif  o as maniau nueisiu pas gine ir jei nebus cistu, tai kaip ir viskas gerai ax.gif
Margumeli, su kelintu ciklu Jus  nestuke.gif
man kazkaip P.V. nenustate laiko kiek bandyt pastot, o gines apie puse metu g.gif  pas mane IV su >40 balu... unsure.gif

taip cistos tikrai endo isdavikes, jei ne jos, kazin kada buciau "atradus" sita liga, kadangi jokiu simptomu ( isskyrus skausma mylintis is nugaros ) nejutau, net netepliojo, o stadija jau III ir smarkiai isplitus uzgimdyje, teko daryti papildoma ketvirta skylute, bet visu saaugu zarnyne nepavyko atidalinti.
Treciuju mm po LP nesulaukiau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 08 04, 18:36)
Labukas
ir mane operuos Jurininkuose 29d. Jetus kaip bijau nes nesu turejus operacijos su pilna narkoze ir gulejus ligoninej  doh.gif  doh.gif

Labas rytas. Nereikia bijoti 4u.gif Komanda ten labai gera, prieziura thumbup.gif Svarbiausia, kad kuo maziau arba is viso nieko blogo tau nerastu 4u.gif

As pastojau 4 menesiuka po operacijos naturaliai su III stadija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 04, 21:28)
man praita kart tai jokiu drenu nebuvo, bet itariu, kad sikart bus doh.gif
blin ryt varau krauja priduot, o nezinau tiksliai ko ten reikia doh.gif 

*na su cista tikėtina kad drena bus, ypač jei cistukė didesnė. Baisaus nieko kol jos neatrandi. Kaip aš "o čia kas per maišas?", baisiai nemalonu buvo tą maišą dėt į kišenę ir eit į WC doh.gif o va traukiant nemalonu, bet... 4u.gif
**na iš KRAUJO tyrimo tai reikia bendro kraujo tyrimo (tai ten jau viskas bus) ir krešumą, man dar kraujo grupę pakartojo nes kortelėje nebuvo įrašyta. O kalio netyriau.

P.S. Ot guodžiu iš pat ryto blush2.gif bet kad pačiai sušikta nuotaika, vakar pamečiau kažkur, tai bliaunu nuo pietų, o MB jau irgi iš paskos eina ir parinasi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 05 rugpjūčio 2011 - 07:15
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 05, 08:14)
P.S. Ot guodžiu iš pat ryto  blush2.gif  bet kad pačiai sušikta nuotaika, vakar pamečiau kažkur, tai bliaunu nuo  pietų, o MB jau irgi iš paskos eina ir parinasi  verysad.gif

Nu kas daba Siguliui???? Gal stresuoji, nes TOJI diena arteja? smile.gif vis tiek nepatirtas jausmas ir t.t.

ICE TEA, kur tu su naujienom ????!!! smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 05 rugpjūčio 2011 - 07:39
QUOTE(Myllia @ 2011 08 05, 08:38)
Nu kas daba Siguliui???? Gal stresuoji, nes TOJI diena arteja? smile.gif vis tiek nepatirtas jausmas ir t.t.

kad aš žinočiau, bet koks šūdas iki ašarų varo, visas kūnas tirpsta, kaip kokios sniego karalienės, viską maudena po truputį, o aš PATI NELAIMINGIAUSIA PASAULY jaučiuosi doh.gif nieks į parką nenuveža, o pati kol sugalvoju nušliaužt tai naktis ateina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 05, 08:43)
kad aš žinočiau, bet koks šūdas iki ašarų varo, visas kūnas tirpsta, kaip kokios sniego karalienės, viską maudena po truputį, o aš PATI NELAIMINGIAUSIA PASAULY jaučiuosi  doh.gif nieks į parką nenuveža, o pati kol sugalvoju nušliaužt tai naktis ateina  doh.gif

Tai jau turbut , kad jaudinies lotuliukas.gif kas cia beliko, dieneles suskaiciuotos wub.gif Viskas bus gerai, Siguli thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Vyras tave tokia matydamas turbut dar labiau stresuoja smile.gif
Atsakyti