Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 04, 10:44)

Kai man dar pirma karta dare LP, tai buvo MB pasiemes atostogu ir istisai su manim buvo, tik aisku i operacine neileido ir pooperacine palata  biggrin.gif O dabar tai netures atostogu teks vienai po opercijos buti iki vakaro  verysad.gif Labai del to pergyvenu...mes ir gymdem kartu ir kai MB pernai operavo as visa laika salia buvau. O jei i tulika noresiu kaip atsikelti vienai blink.gif ?

tam sesutės reikalingos. krikščioniškuose pooperacinėje pastoviai sesutė buvo, tik krusteli ir žiūrėk ji jau prie tavęs: "apsluživajut kak piervam klase" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 04 rugpjūčio 2011 - 09:53
na va, dabar tik 22 ciklo diena, o jau kažkiek kraujo radau, ir įtariu vėl kad po heart.gif ...
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 04, 10:53)
na va, dabar tik 22 ciklo diena, o jau kažkiek kraujo radau, ir įtariu vėl kad po  heart.gif ...

tai gal kokią šiaip cistukę turi, kurią užjudinat smileysex.gif metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 04, 11:01)
tai gal kokią šiaip cistukę turi, kurią užjudinat  smileysex.gif  metu g.gif

o echoskopo ar apžiūros metu nebūtų pamačius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 04, 11:03)
o echoskopo ar apžiūros metu nebūtų pamačius? g.gif

visų pirma kiek iš savo patirties galiu pasakyti, kad daug labai priklauso nuo aparatūros ir kas į tą aparatūrą spokso mirksiukas.gif prieš tai buvus ginė, mane apžiūrinėdama, 4 cm. cistą palaikė subrendusiu folikulu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 04, 11:12)
visų pirma kiek iš savo patirties galiu pasakyti, kad daug labai priklauso nuo aparatūros ir kas į tą aparatūrą spokso  mirksiukas.gif  prieš tai buvus ginė, mane apžiūrinėdama, 4 cm. cistą palaikė subrendusiu folikulu doh.gif  doh.gif

ojoj doh.gif na tikiuosi nieko labai blogo ten pas mane neras, nes tikrai esant lakiai fantazijai ir beribiam gūglui jau prisigalvojau marazmų biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 04, 11:50)
tam sesutės reikalingos. krikščioniškuose pooperacinėje pastoviai sesutė buvo, tik krusteli ir žiūrėk ji jau prie tavęs: "apsluživajut kak piervam klase" thumbup.gif  thumbup.gif

Teks naudotis pirmu klasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 04, 11:15)
Teks naudotis pirmu klasiu  lotuliukas.gif

pasilepink lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 04, 12:17)
pasilepink lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Butinai mirksiukas.gif ,isnaudosiu visas siulomas paslaugas (tfu,tfu,tfu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 04, 11:15)
ojoj doh.gif na tikiuosi nieko labai blogo ten pas mane neras, nes tikrai esant lakiai fantazijai ir beribiam gūglui jau prisigalvojau marazmų  biggrin.gif  doh.gif

na, kol kas tikrai nepergyvenk baisia, juk tiksliai nežinai kas tau. ir mažiau į tą google lįsk, o tai dar tokių baisybių primislinsi..
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 04, 11:31)
Butinai  mirksiukas.gif ,isnaudosiu visas siulomas paslaugas  (tfu,tfu,tfu)  lotuliukas.gif

visas išskyrus dreną...va, tos "SPA" procedūros nelinkėčiau, tfiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 04, 13:18)
visas išskyrus dreną...va, tos "SPA" procedūros nelinkėčiau, tfiu unsure.gif

Jau turejau ta "malonuma" kai endo operavo doh.gif, kai atejo traukti tai vos pagavo gydytoja biggrin.gif , ta pati istorija buvo kai siulus trauke biggrin.gif As kai pamaciau ta asmeni tai net silpna pasidare fear.gif , galvojau pjaus vel pilva doh.gif
Atsakyti