Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Getter @ 2011 08 02, 16:44)
4u.gif
Sveika  drinks_cheers.gif

Niu tai tada planas visai kaip ne mūsų, bet gal sėkmė irgi geresnė biggrin.gif 4u.gif Su KT tai ir mums geras paradoksas, iki šiol buvom gan tvirtai prieš, o va dabar nežinia, gali tekti...

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 19:10)

naujienos is manes:
sikna jau visa violetine nuo adatu bet uztat bent neskauda ilgiau...
susitariau su gyd kad guldys kita savaite operuos ketvirtadieni tikriausiai...dar MB sako ai neskambink palauk tu 3 savaiciu...o as mintyse :"eik sikt ne tau kentet reikia"

Ant kokio ežio atsisėdai? biggrin.gif Rimtai, ką tu ten leidiesi, kokį gėrį? Niu ir gerai, kad susitarei, jei jau operuotis, tai geriau greičiau nei vėliau drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 08 03, 21:16)
Ant kokio ežio atsisėdai?  biggrin.gif Rimtai, ką tu ten leidiesi, kokį gėrį? Niu ir gerai, kad susitarei, jei jau operuotis, tai geriau greičiau nei vėliau  drinks_cheers.gif

nu man beproto gi skauda pilva nuo tos endo cistos...tai MB leidzia ketanova doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 18:06)
ax.gif mane irgi ten pat operuos bet mane P.V operuos tai jis man aiskiai pasake jokiu lankytoju 2 dienas bet vat neatsimenu kurias doh.gif  blush2.gif bent pries LP leistu pabut ax.gif

o koks skirtumas kuris daktaras operuos g.gif pooperacine ta pati, sesutes tos pacios smile.gif o daktaras ateina 2 kart per diena po opercijos geriausiu atveju ax.gif salia manes gulejo moteriske kuria P.V. operavo, ja valanda veliau atveze, bet taip per visa diena ir nepamaciau kaip jis atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 20:10)
jau tiek bajeru priskaldom kad griuk apsisysiojes lotuliukas.gif

gal gali pasidalint paslaptimi su manim nes ir as tokia problema turiu...

*as jau seniai spiegiu ant viso SM kad bus vyrukas mirksiukas.gif
**kaip mielai parasyta wub.gif prisidedu ir as prie tokiu minciu....

naujienos is manes:

*tai jau reikia tau tų šlapimo nelaikančiom tada?
**aš naudojau po LP šituos paskui visai malonūs "Gentle day" bet per klaidą nusipirkau nakčiai skirtus tai man per ilgi jie, o naktim aš mažai ir kraujuodavau. Geri atsiliepimai, bet nebandžiau NATURE irMASMI
***girdėjau kad tu spiegei, ir visos kas spiegė šioj temoj buvo už berną biggrin.gif
****na iš tiesų svarbų būtų kas kniurkia šalia mūsų, MB va stengiasi atsimiegoti, nes bijo kad vaikas bus aš+jis kvadratu, tai tada ir jūs jį girdėsite lotuliukas.gif
*****aš jau nuo šian pradėsiu kumštukus laikyt dėl LP, kad tik kuo geresni rezultatai
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 03, 21:38)
*****aš jau nuo šian pradėsiu kumštukus laikyt dėl LP, kad tik kuo geresni rezultatai

as tai laukiu kad mane paremontuotu ir apsviestu kas ir kaip kad bent situacija galeciau vertinti nes jau simtas metu po LP praejo lotuliukas.gif

kada numatomas burbuleno sprogimas? lotuliukas.gif g.gif
del paketu tai ir man naturella neblogi ax.gif bent jau normaliausi...kiti tai neduok tu D doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 03 rugpjūčio 2011 - 21:29
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 22:26)
kada numatomas burbuleno sprogimas? lotuliukas.gif  g.gif
del paketu tai ir man naturella neblogi ax.gif bent jau normaliausi...kiti tai neduok tu D doh.gif

*22-24d mirksiukas.gif
**na tokioms kaip mums, tai reikia visų tų medvilninių, o ne always su "guma" viduj. Po gimdymo dar vienus pamėginsiu, tik jie mane morališkai jau pribaigė savo storiu ir ilgiu doh.gif bet mačiau yra tos firmos ir įprastų
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 03, 22:35)
*22-24d  mirksiukas.gif
**na tokioms kaip mums, tai reikia visų tų medvilninių, o ne always su "guma" viduj. Po gimdymo dar vienus pamėginsiu, tik jie mane morališkai jau pribaigė savo storiu ir ilgiu  doh.gif  bet mačiau yra tos firmos ir įprastų

bigsmile.gif nebedaug jau ir liko bigsmile.gif
apie tuos tai isvis patyliu doh.gif o storu as nemegeja irgi schmoll.gif man tik kur 3mm tinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif

na bet ir kainos tu visu natur produkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 21:34)
nu man beproto gi skauda pilva nuo tos endo cistos...tai MB leidzia ketanova doh.gif

O tau pastoviai uzeina skausmas? Man leisdavo ketanali ir nospa i subine, bet uzeidavo tik po mmm arba pries pat jas. Bet irgi tada laukiau kuo greiciau LP...

Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 21:06)
ax.gif mane irgi ten pat operuos bet mane P.V operuos tai jis man aiskiai pasake jokiu lankytoju 2 dienas bet vat neatsimenu kurias doh.gif  blush2.gif bent pries LP leistu pabut ax.gif

Man lygiai taip pat sake, kad grieztai jokiu lankytoju op diena, tai MB pabuvo pries LP diena,o kiek pamenu mama prasmuko ir pabuvo salia manes po op, bet as miegojau visa diena, tad jei ir nebutu buvus, nebuciau liudejus, tuo labiau kad ten personalas liuks, visada jauties apsokinetas ir viskuo aprupintas, zodziu - beveik kaip namie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 08 03, 21:16)
Ant kokio ežio atsisėdai?  biggrin.gif

Ne, nu pas mus mergiotes tai visos su geru humoro jausmu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 03 rugpjūčio 2011 - 22:49
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 22:42)
bigsmile.gif nebedaug jau ir liko bigsmile.gif
apie tuos tai isvis patyliu doh.gif o storu as nemegeja irgi schmoll.gif
na bet ir kainos tu visu natur produkt doh.gif  lotuliukas.gif

*nebe, nebe blink.gif liniuotėje dienelės vis tirpsta
**nu tai aš tuos storus dabar tik po gimdymo tom pirmom dienom...paskui nebent vaikui vietoj pamperso uždėsiu, jei nuo manęs atliks lotuliukas.gif
***ir ko labiausiai gaila, kad viskas subinėn lotuliukas.gif bet žinai arba iššutus arba laisva "kaip vėjas", kad tik nenuneštų jis biggrin.gif Arba dar išeitis daugkartiniai paketai bigsmile.gif ten sumoki TIK 1 kartą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 03, 21:06)

Vandens atnešti NIEKAS nedraus, bet "sėdėti vyrams ten nėra ko" (čia P.V. žodžiai)
Maniškis tik mane nuvežė, paskui vandens vakare dar atvežė ir tik atvažiavo pasiimti rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis irgi buvo po LP galva paglostyt uzsukes blush2.gif o paskui po darbo dar valandziuke uzsuko, kompa atveze tai ziurejau filmus visa vakara, nes jau maniau skyle lubose praziuresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki ax.gif

Siguliukas nu koks grazus tavo pilvukas bigsmile.gif wub.gif Jau tiek mazai liko iki susitikimo su maziuku/e:geda2: ( as uz berniuka blush2.gif 4u.gif )

Jau humoro jausmo niekam cia netruksta lotuliukas.gif

Kai man dar pirma karta dare LP, tai buvo MB pasiemes atostogu ir istisai su manim buvo, tik aisku i operacine neileido ir pooperacine palata biggrin.gif O dabar tai netures atostogu teks vienai po opercijos buti iki vakaro verysad.gif Labai del to pergyvenu...mes ir gymdem kartu ir kai MB pernai operavo as visa laika salia buvau. O jei i tulika noresiu kaip atsikelti vienai blink.gif ?
Atsakyti