Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(DruiDe @ 2011 08 03, 12:25)
Nes ryt mum butu jau 12 savaiteliu, bet taip leme likimas, kad nustojo plakti mazoji sirdele ir 10 savaite atsisveikinom su svajone.

verysad.gif angel_sadangel.gif console.gif
Nu načiort sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 08 03, 13:25)

Nes ryt mum butu jau 12 savaiteliu, bet taip leme likimas, kad nustojo plakti mazoji sirdele ir 10 savaite atsisveikinom su svajone.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Dėl diferelino išsiaiškinau tiek,kad neaišku kol kas nieks. Šeimos gydytoja sako, kad turint III-IVst. kompensuoja 80proc, o I-IIst 50. Ir be jokių pastabų apie praėjusį laikotarpį. Pati mačiau juodai ant balto..Tiesa, zaladeksas gerokai pigesnis, jeigu ką... Bet... nuėjo pasitarti su protingesnėm galvom, kurios liepė parnešti patvirtinimą, kad man endometriozė, iš ginės. Na, dar tiek ir aš suprantu, kad man be LP nieks jos nepatvirtins naujai.Ginė pritrarė... bet išvada, kad protingos galvos ne tokios protingos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 03, 13:19)
kažkur 4metelius... blink.gif

na aš atvariau net 7 metus su jais doh.gif lomkės buvo kai mečiau biggrin.gif

Na mergytės. noses UP mirksiukas.gif

37 savaičių "?" padarėlis biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 03, 13:35)
Na, dar tiek ir aš suprantu, kad man be LP nieks jos nepatvirtins naujai.

o tai paskutinis LP išrašas nebegalioja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 03, 14:36)

*37 savaičių "?" padarėlis  biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

**o tai paskutinis LP išrašas nebegalioja?  blink.gif

*Vai koks gražumėlis, o mamukė visai nestorėja ar ką ploja.gif
**Žinok, kad nesuprasi, kas ten galioja, kas negalioja. Ginė sako, kad šeimos klinikoj ieško, ko nepametę... Turbūt apie endo žino, kaip apie aną pasaulį, užtat ir prašo patvirtinti. Dar bandžiau aiškinti, kad cistų neturiu, tai kaip man patvirtins nors ką.. Sako, kad endo ir gimdoj būna. Mano ginė tik pasijuokė iš tokių kalbų, kad pas mane jokios endo gimdoj nėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 03, 13:36)
37 savaičių "?" padarėlis  biggrin.gif

Nu neblogą trobą turi tas padarėlis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 03, 13:42)
*Vai koks gražumėlis, o mamukė visai nestorėja ar ką  ploja.gif

nu TFU TFU TFU kol kas tik papai, pilvas ir subinė užaugę, veidas vietoj blush2.gif kuo labai džiaugiuosi, nors MB dar erzina kad turiu laiko ir iš veidelio papilnėt cool.gif

Ice tea, laukiu kol tu pūstis pradėsi, bet čia ir kalėdos ateis tongue.gif MB kas nakt apsičiupinėja ar trobikė nesprogo dar. doh.gif ir vis naktim paklausia "kur eini?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 03, 13:56)
Ice tea, laukiu kol tu pūstis pradėsi

Aš kas vakarą išsipučiu doh.gif

O kaip Margumėlis laikosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 rugpjūčio 2011 - 13:04
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 03, 14:03)
O kaip Margumėlis laikosi bigsmile.gif

Laikosi laikosi dar assa.gif kol kas neturiu kuo skustis, pilvo maudimas praejo, krutine pajautrejo, papilnejo flirt.gif kazkoks ramiakiskumas uzpuole, ilsiuos kiek isgaledama, sveikuoliauju, zodz viska kas mano valioj darau tinkamai, o to kas ne mano - nepakeisiu juk...
O tu butinai parasyk kaip seksis ryt bigsmile.gif mano paskutines mm ta pat diena, tai jei jau imatys tau ka nors lens.gif leksiu ir as pakniupstom apsiziuret bigsmile.gif ar jau spejo kokie salutiniai poveikiai nestuke.gif uzpult?
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 08 03, 14:44)
ar jau spejo kokie salutiniai poveikiai  nestuke.gif uzpult?

Ok- būtinai pasipasakosiu mirksiukas.gif Gal jau ir spėjamą datą nusakys- tada galėsim kartu kraustytis į balandinukių ar kokių ten kitokių temą- kad čia mergaičių neerzinti blush2.gif
O pojūčiai tai joooo- greitas užsišikimas doh.gif , pykinimas doh.gif ir potvyniai triūsuose doh.gif
Papildyta:
O kaip Rutikė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 03, 14:57)
O pojūčiai tai joooo- greitas užsišikimas doh.gif ,
pykinimas  doh.gif
ir potvyniai triūsuose  doh.gif

* lotuliukas.gif
** thumbup.gif
***pūslė nebelaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 03, 14:59)
***pūslė nebelaiko  lotuliukas.gif

neeee- ne nuo to doh.gif iš kitos skylės varva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 03, 15:02)
neeee- ne nuo to doh.gif iš kitos skylės varva doh.gif

biggrin.gif praeis. man noras pasityčioti užėjo, einu geriau palyginsiu rūbus. arba tašę susikrausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 03 rugpjūčio 2011 - 14:05