Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 26, 15:14)
nu geriu geriu, nemažai. o lakstau po mažai ir dažnai, tai skauda, tai ne.
mažu, rimtai, reik raminančių ?  g.gif

Jei šlapinantis skauda, tai sėsk ant sodos garų- turėtų pagerėti mirksiukas.gif
Aš tai kalčiau antibų tris dienas ir vsio doh.gif
Man tai kai būna uždegimas, tai ašaros bėga, kol tris lašus išspaudžiu doh.gif
Ir keiskit pozą mirksiukas.gif Daugiau info ieškok šlapimo pūslės uždegimo temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
nu, ok. baigiam šią temą. 4u.gif
dėkui Ice Tea, kad nepatingėjei pamaigyt klaviatūros. mirksiukas.gif
p.s. visgi turiu įtarimų, kad čia endo. labai jau viskas panašu į '09 rudenį....
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 26, 15:27)
*dėkui Ice Tea, kad nepatingėjei pamaigyt klaviatūros.  mirksiukas.gif
**p.s. visgi turiu įtarimų, kad čia endo. labai jau viskas panašu į '09 rudenį....

* Baik jau baik irnesakyk.gif - mano toks darbas, klaviatūrą barškint tongue.gif O čia į vieną puslapį ar į kitą, tai esmės nesudaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
** o kas buvo '09 rudenį g.gif g.gif Pasipasakok PLAČIAU- gal kam padės g.gif
Atsakyti
Laba diena, grazus namuciai ir tegul jie buna vaisingi visom optimistem 4u.gif
Margumelis tyliai sveikinu wub.gif
As irgi imsiu atostogos kai darysiu LP, nes SodRa mazai sumoka uz biuliuteni doh.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 26, 12:11)
Aš visada viršuj buvau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Plepsių dešimtukas :
kimberley7 18

bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 26 liepos 2011 - 15:11
Nedekoju dar, labai anksti dziaugtis aisku, bet stengiuos vyt visas blogas mintis sonan ir atsiduodu laiko tekmei, tikedamasi pacio geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 26, 16:28)
tikedamasi pacio geriausio  4u.gif

Nieko kitaip ir nebus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 26, 16:28)
Nedekoju dar, labai anksti dziaugtis aisku, bet stengiuos vyt visas blogas mintis sonan ir atsiduodu laiko tekmei, tikedamasi pacio geriausio  4u.gif

nu kokios dar čia blogos mintys ? blink.gif
mergyt, net nepajusi kaip būsi tokia storuliukė, kaip va mūsų Sigulis. mirksiukas.gif
o padėkosi, vėliau.
aš tai, žinok, kantri. biggrin.gif o ar kitos kantrios nežinau.....

Ice Tea, nežinau ar beverta teršti eterio, bet.... pamenu 09 m. rudenį prasidėjo pūslės uždegimas, skirti antibiotikai (šeimos gydyt. skyrė). praėjo, bet kitą ciklą vėl tas pats. bet tuomet dar nustatė ir kiaušidžių bei gimdos uždegimą (tąsyk jau ėjau ir pas ginę). vėl antibiotikai. trečią ciklą vis vien skausmai tikrinant, akyse net žaliavo.... ir ką, vaisingumo specė rankomis skėstelėjo ir išrašė siuntimą į ligoninę. nuvykau pas "savo" chirurgę, kuri pasakė, kad jokie čia uždegimai, tiesiog atsibudo endo,tai patvirtino ir laparaskopija.
dabar ant dienų turi atsivilkt mėmės, o po jų bus matyt.

p.s. vis tiek vienas geras dalykas, nutraukus kt, sumažėjo burbulai, tai marškiniai ir vėl tinka. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Margumeli, sveikinu wub.gif
Kazkas gerai pavirusavo biggrin.gif
Atsakyti
gal ir gali myzcioti jei endo ant pusles uzlipus...mano atveju tai cista pradejo spaust pusle tai irgi pasijaute

Kimberley as irgi galvoju...ar bilioteni ar atostogas o jei 14d neuzteks?ka vel bilioteni teks imt tai as dar neapsisprendziu..

margumeli bigsmile.gif bigsmile.gif Wa CIA TAI VAIZDELIS...laukiam tolimesniu rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Pasislepusi, manau kad endo gali tureti itakos daznam sisiukui.
Po LP as kur kas maziau...
Beje, pas mane irgi visokie perstejimai, deginimai ir 8 metai niekas neranda priezasties (pakeiciau 3 gines). Gal cia su endo susije... g.gif
Panaudokit lomexin zvakutes (man greit praeina).
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 26, 20:13)
gal ir gali myzcioti jei endo ant pusles uzlipus...mano atveju tai cista pradejo spaust pusle tai irgi pasijaute

Kimberley as irgi galvoju...ar bilioteni ar atostogas o jei 14d neuzteks?ka vel bilioteni teks imt tai as dar neapsisprendziu..
margumeli bigsmile.gif  bigsmile.gif Wa CIA TAI VAIZDELIS...laukiam tolimesniu rezultatu thumbup.gif

Isnaudokit pimas dvi dienas kaip nedarbinguma (darbdavys apmoka 80-85 proc.), o paskui atostogas pasiimkit 4u.gif
Atsakyti
Margumėli, tylūs tylūtėliai sveikinimai.

dėl P.V , tai miargos, ima jis ir gerai ima. tik prieš operaciją nesiūlykit, nes tikrai įsižeis.o po to. prašom. ir stafkės nemenkos..bet jis vertas kiekvieno lito..

o dėl pooperacinio laikotarpio. gerai atostogos jei žinot, kad neilgai truksit. bet aš asmeniškai sunkiai atsistatinėjau ir nedarbingumą turėjo 1.5 mėn., ir jei ne susikrovę darbai dar ir ilgiau būčiau išbuvus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 26 liepos 2011 - 19:12
sveikutes 4u.gif

ar priimsit naujoke i savo gausu buri? 4u.gif
tik vakar gryzau po operacijos, abejose kiausidese po endometrioidine cista isoperavo... verysad.gif dar gimdos kaklelio zaizdele gydytojas pasiule sutvarkyt, tai problemu apmazes, bet visuom produktyvumas sumazejo iki 50%... verysad.gif o antro mazylio jau labai norisi... unsure.gif tai dabar menuo celibato, po to puse metu KT ir jei neatsinaujins cistos, bandysim pastot... wub.gif
Atsakyti