Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 08 02, 15:37)
Camommile, o tu vaiko nori?

o čia aš paauklėsiu. Jei visgi vyras yra jau oficialus ir jau norintis pupulio, tai geriau jau gaudyt tą gandrą kol stadija I, nei paskui pačiai stipriai užsinorėjus ir endo užauginus iki IV vargti doh.gif būtų man ją radę anksčiau ir lengvesnę, būčiau organizavusis vaiką. Tikrai.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 02, 15:38)
O, Siguliuk, žinok, kuo arčiau gimdymo, tuo labiau smegenai atrofuojasi  doh.gif

doh.gif a ti jopš ta ra rai doh.gif va kodėl man smegenys paskui vaikšto, dar kol dirbu, nieko, nu bet tik išsitiesk dieną gulimo padėtį ir valandai atsijunk, tai paskui dar valandą po lova galvos ieškau. O atmintis tai vopše tyliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comomile @ 2011 08 02, 15:31)
Hormeel

O čia tau TIKRAI DAKTARĖ SKYRĖ g.gif Nes netas rašo, kad jis veterinarinis vaistas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 02, 15:42)
doh.gif  a ti jopš ta ra rai  doh.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet čia ne aš sakiau tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia Kuisis tą sakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 02, 15:45)
bet čia ne aš sakiau tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Čia Kuisis tą sakė  biggrin.gif

kur? kada? pacituok. aš va ir dabar dar slystu per klaviatūrą, bo po parpietuko neatkeliu pirštukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 02, 15:46)
kur? kada? pacituok. aš va ir dabar dar slystu per klaviatūrą, bo po parpietuko neatkeliu pirštukų  biggrin.gif

Cituoju:

QUOTE(Kuisis @ 2011 08 02, 15:30)
ko gero rimtai, nugi sakoma, kad nėštumas ir smegenis paveikia lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 02, 15:47)

nu "paveikia" ir "atrofuojasi" lotuliukas.gif čia stipri interpretacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 02, 15:50)
nu "paveikia" ir "atrofuojasi"  lotuliukas.gif  čia stipri interpretacija  lotuliukas.gif

va va, arbatėle, aš nesakau, kad atrofuojasi, prašom neįsižeisti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif norėčiau jūsų komentaro, dar kolkas nėra nustatyta ta liga, bet patvirtinimui važiuosiu į santariškes blush2.gif Požymiai: nutraukusi KT(~4m. vartojau) prasidėjo nesamonės, prieš mmm tepliojimas kokias 2savaites, kada jau ta tikroji jų pirma diena nebesusigaudau, tepliojimo metu per santykius antsiranda kraujo (gan nemažai, bet paskui dingsta), skausminga bent viena diena, bet jau tokia atsakančiai.. g.gif gimdoj žaizdelė, citologinis geras, kiaušidės normoj, tik gimdos gleivinė marga..
Tai kaip manot ar prisijungsiu prie jūsų su šia ligele? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 02, 16:09)
Sveikutės smile.gif  norėčiau jūsų komentaro, dar kolkas nėra nustatyta ta liga, bet patvirtinimui važiuosiu į santariškes blush2.gif  Požymiai: nutraukusi KT(~4m. vartojau) prasidėjo nesamonės, prieš mmm tepliojimas kokias 2savaites, kada jau ta tikroji jų pirma diena nebesusigaudau, tepliojimo metu per santykius antsiranda kraujo (gan nemažai, bet paskui dingsta), skausminga bent viena diena, bet jau tokia atsakančiai.. g.gif gimdoj žaizdelė, citologinis geras, kiaušidės normoj, tik gimdos gleivinė marga..

nebūtinai, dėl tepliojimo, tai ir hormonai gali kvailioti. o kaip senai nutraukei KT, gal jei nesenai, tai gal čia dėl jų?ką reiškia gimdos gleivinė marga??
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 02, 16:14)
nebūtinai, dėl tepliojimo, tai ir hormonai gali kvailioti. o kaip senai nutraukei KT, gal jei nesenai, tai gal čia dėl jų?ką reiškia gimdos gleivinė marga??

KT nutraukiau žiemą,dariau 3mėn pertrauką, tada sausį dar mėnesį pagėriau ir viskas..o sakė gleivinė marga kai pažiūrėjo echoskopu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 02, 11:51)
*be ND?  g.gif
**kai kada darbo pakeitimas padeda mintis nukreipti kitur ir pastojama  bigsmile.gif

Kaip tai be ND?- Dirbom dažniau nei kas antrą dieną wub.gif
Jei iki rugsėjo nebus nestuke.gif , tai rimtai kreipsiu mintis į karjerą ir imsiuosi paieškos smile.gif Aš irgi vis nustebinama, kiek daug psichika, mūsų dvasios būsena daro įtakos mūsų organizmo fiziologijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilkos akys: 02 rugpjūčio 2011 - 15:36
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 02, 16:09)

na tokie ilgi tepliojimai ir pakraujavimai po santykių nėr gerai, pirma mmm diena tai ta kai pamatai šviežią kraują.
na po LP mes tave arb apriimsim arba ne-kai bus aišku su diagnoze. Nuo KT nebeturėtų jau teplioti.

QUOTE(Pilkos akys @ 2011 08 02, 16:34)
Kaip tai be ND?- Dirbom dažniau nei kas antrą dieną  wub.gif
Jei iki rugsėjo nebus  nestuke.gif , tai rimtai kreipsiu mintis į karjerą ir imsiuosi paieškos  smile.gif

*tai tada ne "tušti" ciklai o be norimo rezultato 4u.gif
**tik nepasinerk visa galva į darbą, nes jei jis užims visą tavo gyvenimą irgi negerai. Idealu, kai atidirbi 9-5 ir gali nuo atsijungti. O visa kita, tai gali literatūra perdėlioti arba negailestingai pats gyvenimas papurto. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 02, 16:40)
na tokie ilgi tepliojimai ir pakraujavimai po santykių nėr gerai, pirma mmm diena tai ta kai pamatai šviežią kraują.
na po LP mes tave arb apriimsim arba ne-kai bus aišku su diagnoze. Nuo KT nebeturėtų jau teplioti.

tai kad man uždraudė gert KT nes ilgą laiką jau gėriau, tai kaip ir nežinau ar grįžt norėsisi prie jų,, 4u.gif
Atsakyti