Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 08 01, 10:22)
Pratinkis  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 08 01, 10:38)
oj tu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo jo- čia AŠ tongue.gif lotuliukas.gif Užuojautos (vardan tikslo) NESULAUKSI doh.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 rugpjūčio 2011 - 09:40
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 01, 09:37)
Pakentėk mirksiukas.gif Jei teplios varginančiai, tada skambink smile.gif

net ir tada gali sakyti, pakentėk

QUOTE(Ice tea @ 2011 08 01, 10:22)
Pratinkis  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

žiūrėk ar neprisikarksėsi ir tu tų malonių rytų su porcelianine ledi
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 01, 12:28)
žiūrėk ar neprisikarksėsi ir tu tų malonių rytų su porcelianine ledi

Tfu tfu tfu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 01, 13:30)
Tfu tfu tfu  doh.gif

bet biški reikia, kad nėštumas būtų kaip reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 01, 13:40)
bet biški reikia, kad nėštumas būtų kaip reikia  biggrin.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Tąsyt mane jau ir nuo papildų tąsė doh.gif O kas tas yr aš JAU žinau- su pirmu visą mėnesį atvėmiau ščyrai, tai AČIŪ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 01, 14:01)
su pirmu visą mėnesį atvėmiau ščyrai

ai, ką čia 1 mėnesį, va nors kokius tris su dukriuku atvarytum wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 01, 14:29)
ai, ką čia 1 mėnesį, va nors kokius tris su dukriuku atvarytum  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu taip, per kancias i zvaigzdes!
Atsakyti
Kažin kaip Rute bigsmile.gif rolleyes.gif (Paciokinau AIŠKU doh.gif , bet lai pati pasisako blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 rugpjūčio 2011 - 15:23
Na čia ir naujienos blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kol statybų varguose pasinerusi buvau, tai ir naują temutę sukūrėt ir dar šitaip puikiai pradėjot.
Aš iškepusi pirmą mmm dieną temutę lovoj skaitinėjau, ale net pykinimas po tokių naujienų praėjo thumbup.gif .
Skaitinėjau Ice tea filosofavimus ir atradimus, kurie, beje, nesignalizavo apie nėštumo tikimybę, o paskui pamačiau net ir vaizdinę medžiagą. Kažkas nerealaus blink.gif

Sveikinu visas, sulaukusias stebuklo

Aš tai turiu dvejopų naujienų. Bloga ta, kad mano PRL vėl pakilo. Gera ta, kad trečias ciklas po LP kaip laikrodukas 28 cd.( nepaisant hormonų pakitimų ), mmm neskausmingos kol kas tik pykina ir dar darbą keičiu pagaliau thumbup.gif

Per jūros šventę nuo endometriozės lašiukais kažkokiais Adelė prekiavo. Gal kuri jau bandėte? Dėl netradicinės medicinos dar vieną variantą pasiūlė, tik jis man negirdėtas. Ant kažkokio piliakalnio reikia važiuoti per pilnatį. Moterims ant vienokio, vyrams ant kitokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 01 rugpjūčio 2011 - 17:02
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 01, 16:18)
Kažin kaip Rute  bigsmile.gif  rolleyes.gif (Paciokinau AIŠKU  doh.gif , bet lai pati pasisako blush2.gif )

Pasisakau. biggrin.gif turim nuostabų pilvuko gyventoją, kurio širdutė jau plaka wub.gif atitinkam laiką, pilnos 6 savaitėlės su trupučiu, Viskas gerai. wub.gif Tik gavau pilnai gulimą režimą, nes nuo vakar ryto teplioti nei is sio nei is to pradėjo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 08 01, 19:46)
Pasisakau.  biggrin.gif turim nuostabų pilvuko gyventoją, kurio širdutė jau plaka  wub.gif atitinkam laiką, pilnos 6 savaitėlės su trupučiu, Viskas gerai. wub.gif  Tik gavau pilnai gulimą režimą, nes nuo vakar ryto teplioti nei is sio nei is to pradėjo.  doh.gif

laikysim kumstukus wub.gif
Atsakyti