Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 17:15)
o aš MB pasakiusi naujienas dar lovoj jį apsikabinau iš nugaros ir gulim, man ašara rieda (jis nemato, aš nešnirpščioju) o jis sako "nežliumbk", pagulėjo pora sekundžių ir atsisuka pats šlapiom akim  biggrin.gif

Kaip miela...
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 16:15)

o aš MB pasakiusi naujienas dar lovoj jį apsikabinau iš nugaros ir gulim, man ašara rieda (jis nemato, aš nešnirpščioju) o jis sako "nežliumbk", pagulėjo pora sekundžių ir atsisuka pats šlapiom akim  biggrin.gif

Kaip grazu... wub.gif ,net susigraudinau ax.gif
Atsakyti
Ice tea wub.gif
be zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 29, 15:41)
Žiūrėsim kas pilvelyje gyvena  wub.gif ir terorizuosim gydytoją su atsakymais, nes turiu krūvą klausimukų. Tikiuosi, kad viskas gerai  4u.gif

WOW wub.gif wub.gif wub.gif viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų, kokios džiuginančios naujienos!!!!!!!!!!!!

Ice Tea, didžiausi sveikinimai!!!!!!!!! Nuostabu.... bigsmile.gif
Margumelis, tau taip pat! Nerealu bigsmile.gif

Tiesiog džiaugiuosi už jus! thumbup.gif

Dėl Diphereline. Nežnau merginos, bet man daug problemų dėl kompensavimo nekilo. Aš prisiskaičius jūsų patirties, nuėjau pas savo šeimos gydytoją, nunešiau operacijos išrašą ir pasakiau, kad man dabar reikės šio vaisto. Nors po LP praėję jau buvo 5 mėn. Nieko neklausinėjo, tik palikau viską išsiaiškinti ir kitą dieną išrašė kompensaciją. O aš tuos vaistukus pasiėmiau dėl to, kad ruošiuosi IVF.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 07 29, 21:42)
Iš tikrųjų, kokios džiuginančios naujienos!!!!!!!!!!!!

Ice Tea, didžiausi sveikinimai!!!!!!!!! Nuostabu.... bigsmile.gif
Margumelis, tau taip pat! Nerealu bigsmile.gif

Tiesiog džiaugiuosi už jus! thumbup.gif

Dėl Diphereline. Nežnau merginos, bet man daug problemų dėl kompensavimo nekilo. Aš prisiskaičius jūsų patirties, nuėjau pas savo šeimos gydytoją, nunešiau operacijos išrašą ir pasakiau, kad man dabar reikės šio vaisto. Nors po LP praėję jau buvo 5 mėn. Nieko neklausinėjo, tik palikau viską išsiaiškinti ir kitą dieną išrašė kompensaciją. O aš tuos vaistukus pasiėmiau dėl to, kad ruošiuosi IVF.

Man del terminu irgi nieko nesake.
O kiek Jums reikejo primoketi?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 29, 19:43)
Man del terminu irgi nieko nesake.
O kiek Jums reikejo primoketi?

Aš primokėjau kažkur 56 lt.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 07 29, 21:49)
Aš primokėjau kažkur 56 lt.

nesuprantu... g.gif man seimos gydytoja sake, kad reikes primoket apie 150/ Ten kompensuoja pagal ligos sunkuma. O pas mane IV...
Atsakyti
ICE TEA!!!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 07 29, 15:58)
Kaip grazu... wub.gif ,net susigraudinau  ax.gif

As irgi susigraudinau..
Atsakyti
Sveiki, nors uzsuku retai, o parasau, dar reciau, bet noreciau pasveikinti dvieju pagaliuku atradejas, jei taip galima issireiksti:)

O as va, dar su kokiu klausimu. Anksciau berods diskutavot apie hig paketus ir tamponus... ir minejot, jog lyg nelabai gerai i vidu kisami tamponai. O as va sian SM radau, kad yra menstruacines taureles. Labai visos gyre jas..... Bet man iskilo klausimas, ar nebus su ta taurele bedu del endo, kad tas kraujas kur nors ne ten nubegs... O gal is jusu jau kas yra isbandziusios? Va sm apie jas: http://www.supermama...?...715253&st=0
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 16:25)
Tai kad aš nežinau nei kada pastojau (pirmas ciklas per tris metus kada nesekiau O doh.gif ), nei kiek mums savaitės  blush2.gif
Po ketvirtadienio bus aišku  mirksiukas.gif

na merginos as tai dar niekaip neatsigaunu nuo tokiu naujienu ir sedziu isisiepus iki ausu, lyg buciau pati pamacius II bigsmile.gif wub.gif nerealus jausmas kai galu gale su tuo zmogumi 'gyvenai' vienoj trobelej ir jau tiek laiko bigsmile.gif skaityk 1.5 metu ax.gif ir tas jausmas nerealus kai galu gale sesytei pasiseka wub.gif wub.gif visa vakara svaigau MB delto wub.gif dziaugsmas begalinis wub.gif o jis tik burba kad nesnekeciau nes paciam skaudu delto kad mum deja deja nesiseka...bet as tai dziaugiuosi visu jusu laime wub.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 17:15)

kur jau cia nezliumbsi kai toks stebuklas ivyksta wub.gif wub.gif

tikiuosi Ice Tea nepaliksi musu ant ledo ax.gif taip graziai nameliukus kurei wub.gif dbar laukiam viso aprasymo nuo a iki z savijauta ir pan mirksiukas.gif juk zinai kaip mums cia begalo smalsu
Atsakyti