Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Ice tea, slapukė didžioji. Žiūriu, žiūriu ir matau, ogi sveikint reikia. SVEIKINU wub.gif biggrin.gif

Toms kas turi endometriozę, jei prieinama iki IVF'o dažniausiai taiko ilgąją schemą, t.y. leidžiamas dipherelinas. Pabrėžiu dažniausiai, bet nereiškia, kad visada, nes visuomet atsižvelgiama į asmeninę ligos istoriją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 29, 15:22)
Ice tea, slapukė didžioji. Žiūriu, žiūriu ir matau, ogi sveikint reikia. SVEIKINU  wub.gif  biggrin.gif

Tik jau NEREIKIA tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kas ką slepia tongue.gif
hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
RUTE, a kap tu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 15:24)
RUTE, a kap tu?  wub.gif

Sėdžiu labai tyliai ir laukiu pirmadienio 4u.gif flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 14:37)
tą ciklą kai pastojau jau netepliojo, bet aš Duphastoną gėriau.

O man Dufas iššaukia priešingą reakciją... Vartojant jį pradėdavo teplioti net nuo 23-24 CD.. Bandžiau ir Crinone kremą vieną ciklą, tai vartojant jį jokių tepliojimų nebuvo, iškart kraujas pramušė per mm..
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 29, 15:33)
Sėdžiu labai tyliai ir laukiu pirmadienio  4u.gif  flirt.gif  hihihi.gif

Vizitas ar tyrimai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 29, 14:42)
As nors ir nepastojau, bet turejau endo III st. ir jokiu tepliojimu niekada nebuvo  mirksiukas.gif O tai tie tepliojimai pas tave rudos spalvos? Jie pries mmm atsiranda? Man iskart kraujas bega  g.gif O tau jau patvirtinta endo?

Taip, rudos spalvos, prieš ir po mm teplioja, tikro kraujo pas mane būna gal tik 2 dienas. Per LP nustatė I endo stadiją ir išnaikino židinukus..bet kaip tepliojo prieš LP, taip ir po jos...
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 15:37)
Taip, rudos spalvos, prieš ir po mm teplioja, tikro kraujo pas mane būna gal tik 2 dienas. Per LP nustatė I endo stadiją ir išnaikino židinukus..bet kaip tepliojo prieš LP, taip ir po jos...

Pas mane ta pati situacija- 5-7 dienos teplionių prieš mmm + 1-2 dienos mmm + 2-3 dienos teplionių po mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 15:39)
Pas mane ta pati situacija- 5-7 dienos teplionių prieš mmm + 1-2 dienos mmm + 2-3 dienos teplionių po mmm doh.gif

Nu pas mane prieš mm tepa "tik" 2-3 dienas biggrin.gif Po mm kažkur 4-5 dienas biggrin.gif Ne ką geresnė situacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 15:35)
Vizitas ar tyrimai?  wub.gif

Žiūrėsim kas pilvelyje gyvena wub.gif ir terorizuosim gydytoją su atsakymais, nes turiu krūvą klausimukų. Tikiuosi, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 29, 15:41)
Žiūrėsim kas pilvelyje gyvena  wub.gif ir terorizuosim gydytoją su atsakymais, nes turiu krūvą klausimukų. Tikiuosi, kad viskas gerai  4u.gif

o kas per klausimai? maudeda ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 15:45)
o kas per klausimai? maudeda ką? g.gif

Ne. Čia daugiau su pačiais vaistais susiję, nes juk vartoju jų krūvą. Iš tiesų savijauta tai netgi labai nebloga 4u.gif
Atsakyti