Ice tea, slapukė didžioji. Žiūriu, žiūriu ir matau, ogi sveikint reikia. SVEIKINU
Toms kas turi endometriozę, jei prieinama iki IVF'o dažniausiai taiko ilgąją schemą, t.y. leidžiamas dipherelinas. Pabrėžiu dažniausiai, bet nereiškia, kad visada, nes visuomet atsižvelgiama į asmeninę ligos istoriją
QUOTE(Rute @ 2011 07 29, 15:22)
Ice tea, slapukė didžioji. Žiūriu, žiūriu ir matau, ogi sveikint reikia. SVEIKINU
Tik jau NEREIKIA Kas ką slepia
RUTE, a kap tu?
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 15:24)
RUTE, a kap tu?
Sėdžiu labai tyliai ir laukiu pirmadienio
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 14:37)
tą ciklą kai pastojau jau netepliojo, bet aš Duphastoną gėriau.
O man Dufas iššaukia priešingą reakciją... Vartojant jį pradėdavo teplioti net nuo 23-24 CD.. Bandžiau ir Crinone kremą vieną ciklą, tai vartojant jį jokių tepliojimų nebuvo, iškart kraujas pramušė per mm..
QUOTE(Rute @ 2011 07 29, 15:33)
Sėdžiu labai tyliai ir laukiu pirmadienio
Vizitas ar tyrimai?
QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 29, 14:42)
As nors ir nepastojau, bet turejau endo III st. ir jokiu tepliojimu niekada nebuvo O tai tie tepliojimai pas tave rudos spalvos? Jie pries mmm atsiranda? Man iskart kraujas bega O tau jau patvirtinta endo?
Taip, rudos spalvos, prieš ir po mm teplioja, tikro kraujo pas mane būna gal tik 2 dienas. Per LP nustatė I endo stadiją ir išnaikino židinukus..bet kaip tepliojo prieš LP, taip ir po jos...
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 15:37)
Taip, rudos spalvos, prieš ir po mm teplioja, tikro kraujo pas mane būna gal tik 2 dienas. Per LP nustatė I endo stadiją ir išnaikino židinukus..bet kaip tepliojo prieš LP, taip ir po jos...
Pas mane ta pati situacija- 5-7 dienos teplionių prieš mmm + 1-2 dienos mmm + 2-3 dienos teplionių po mmm
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 15:39)
Pas mane ta pati situacija- 5-7 dienos teplionių prieš mmm + 1-2 dienos mmm + 2-3 dienos teplionių po mmm
Nu pas mane prieš mm tepa "tik" 2-3 dienas Po mm kažkur 4-5 dienas Ne ką geresnė situacija
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 15:35)
Vizitas ar tyrimai?
Žiūrėsim kas pilvelyje gyvena ir terorizuosim gydytoją su atsakymais, nes turiu krūvą klausimukų. Tikiuosi, kad viskas gerai
QUOTE(Rute @ 2011 07 29, 15:41)
Žiūrėsim kas pilvelyje gyvena ir terorizuosim gydytoją su atsakymais, nes turiu krūvą klausimukų. Tikiuosi, kad viskas gerai
o kas per klausimai? maudeda ką?
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 15:45)
o kas per klausimai? maudeda ką?
Ne. Čia daugiau su pačiais vaistais susiję, nes juk vartoju jų krūvą. Iš tiesų savijauta tai netgi labai nebloga