Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 11:21)
quote=Siguliukas,2011 07 29, 10:57]
SORRYYYYYYYY  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Turiu įtarimų, kad abi žygiuosim pas prisiplanavusias į tą pačią temą thumbup.gif Gal net ir gimdysim rankom susikibę  thumbup.gif

jo jo trauksim arijas ir bauginsim GN personala drauge lotuliukas.gif
Atsakyti
oho, kokie įvykiai bigsmile.gif

sveikinimai !
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 05:27)
Pasakysiu tik tiek- šiandien tikiu labiau nei vakar (nes nei teplionių, nei mmm NESULAUKIAU biggrin.gif ), bet virusiukus dalinsiu tik po pirmo pasimatymo (t.y. kitą penktadienį)  wub.gif
Pilvą TIKRAI maudžia mažiau, šiąnakt net nespazmavo  thumbup.gif Ir tuo pačiu pasiguosiu- vakar pridaviau hCG, tai atsakymas GERIAUSIU atveju bus tik šiandien VAKARE  doh.gif Ir čia veiksmas vyksta Kaune  doh.gif Tundrynas  doh.gif

Paveizėkit  blush2.gif Čia nuo šeštadienio  blush2.gif

Vaje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif liepa stebuklu metas pasirodo, sveikinimai kuo didziausi 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif

o as pagaliau prisiverciau uzsireginti pas gine blush2.gif , vietoj liepos men gausis, kad papulsiu tik rugpjuti, eiles pasirodo doh.gif
vis cia kalbat apie ta diferilina, gal reiks paprasyt, kad ir man ji israsytu kol kompensuoja, nes jei gerai supratau tai jo ir prie IVF reikia, jei kartais sugalvociau jo imtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 07 29, 14:22)
nes jei gerai supratau tai jo ir prie IVF reikia, jei kartais sugalvociau jo imtis  g.gif

nevisada. tas IVF labai individualus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kiek supratau, mergaitės su endo, kurios pastojote, net tepliojimų nebebuvo? Vadinasi, jeigu jau einamą ciklą sulaukiu tepliojimų, nebeverta net tikėtis nieko iki pat mm biggrin.gif O aš dar NT gadindavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 29 liepos 2011 - 13:24
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 14:24)
Tai kiek supratau, mergaitės su endo, kurios pastojote, net tepliojimų nebebuvo?

tą ciklą kai pastojau jau netepliojo, bet aš Duphastoną gėriau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 15:24)
Tai kiek supratau, mergaitės su endo, kurios pastojote, net tepliojimų nebebuvo? Vadinasi, jeigu jau einamą ciklą sulaukiu tepliojimų, nebeverta net tikėtis nieko iki pat mm biggrin.gif O aš dar NT gadindavau biggrin.gif

As nors ir nepastojau, bet turejau endo III st. ir jokiu tepliojimu niekada nebuvo mirksiukas.gif O tai tie tepliojimai pas tave rudos spalvos? Jie pries mmm atsiranda? Man iskart kraujas bega g.gif O tau jau patvirtinta endo?
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 14:24)

Vienai panai (sorry nepamenu kuriai doh.gif) tepliojo ir pastojus iki mmm doh.gif
O pas mane švaru blush2.gif Tas ir sukėlė įtarimų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 07 29, 14:22)
sveikinimai kuo didziausi  4u.gif  wub.gif  4u.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 11:37)
tą ciklą kai pastojau jau netepliojo, bet aš Duphastoną gėriau.

user posted image

Nu man baltai varnai paaiskinkit kas cia blush2.gif blush2.gif blush2.gif g.gif
Vis skaitau , skaitau, bet kaip zalia taip zalia as situose reikaluose ax.gif

Man su 4 endo stadija niekada jokiu tepliojimu nebuvo
Ir po LP niekas nepasikeite, mm kaip buvo beproto skausmingos tokios ir liko ,gerai, kad trunka tik 3 dienas, nu aisku plaukiu per jas tai atsakanciai, vienintelis kas pasikeite, tai , kad ant rimto reikalo i tulika varau ne kas savaite kaip anksciau , o kasdiena blink.gif niekaip dar prie to nepriprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 07 29, 14:52)
Nu man baltai varnai paaiskinkit kas cia  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  g.gif
Vis skaitau , skaitau, bet kaip zalia taip zalia as situose reikaluose  ax.gif

Bazinės Temperatūros matavimas to mano pastojimo cikliuko. Daug neaiškinsiu, bet ten kur raudoni langeliai yra tai "snaigučių" (žyminčių templiojimą) ties teigiamu testuku nėra, įrodymas kad nebetepliojo
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 11:55)
Bazinės Temperatūros matavimas to mano pastojimo cikliuko. Daug neaiškinsiu, bet ten kur raudoni langeliai yra tai "snaigučių" (žyminčių templiojimą) ties teigiamu testuku nėra, įrodymas kad nebetepliojo

Kur ieskoti info apie ta bazines temperaturos matavima ir lenteliu pildyma?
Nes dabar kai ziuriu tai man atrodo, kad cia specialius mokslus reikia baigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 07 29, 14:58)
Kur ieskoti info apie ta bazines temperaturos matavima ir lenteliu pildyma?
Nes dabar kai ziuriu tai man atrodo, kad cia specialius mokslus reikia baigti biggrin.gif

"Nesulaukiančių gandro" skyriuje yra BT matavimo tema. Pradžioj ir man atrodė, kad reikia universitetinio išsilavinimo biggrin.gif Šiaip jei tavo ciklai reguliarūs ir tavo O reguliari, tai nereikalingas tau šitas žymėjimas. Mano buvo labai nereguliarūs, tai tik temperatūrą sekdama, galėjau žinoti kada O ir bent tada labiau "padirbėti", nes MB mylėtis kas antrą dieną buvo misija neįmanoma.
Atsakyti