Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 29, 10:45)
*bigsmile.gif  wub.gif Ir tu sitiek tylejai??? Didziausi sveikinimai kad tau pavyko nugaleti ta bjaurybe  thumbup.gif
**Net neisivaizduoji kiek tu man dabar vilties suteikei ,net apsiverkiau  cray.gif

* blush2.gif Ačiū wub.gif
** Ir dar daugiau tos vilties norėčiau SUTEIKTI wub.gif wub.gif

QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 10:45)
O tau pačiai pasisekė iškart po KT ar po netradicinės medicinos? ? smile.gif

Oi, neee- ne po KT schmoll.gif Po KT praėjo 7 mėn. Aš dėkinga esu P.V. už LP, netradicinei medicinai, savo kantrybei ir aišku vyrui už pasimatymą SU SĖKMINGA PABAIGA lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 liepos 2011 - 09:51
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 10:49)
Aš dėkinga esu P.V. už LP ir netradicinei medicinai ir savo kantrybei ir aišku vyrui už pasimatymą  thumbup.gif

O gal gali plačiau apie tai, ką vartojai ir ką darei????? Jei nesunku į AZ user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 10:50)
O gal gali plačiau apie tai, ką vartojai ir ką darei????? Jei nesunku į AZ user posted image

9 mėnesiai kasdienio darbo su Su džok, keturi mėnesiai su "Sveikatos alėjos" komanda ir šiaip visiško gyvenimo apsivertimo, vertybių, prioritetų pakeitimo..... Žodž- persiplautos smegenys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 07 29, 10:29)
O sakiau ir maziuke vesiuos,daktarei parodyt,nes net nezino,kad pasigimdziau  wub.gif

kiek girdėjau ginės mėgsta kai joms parodomas dar bendras "darbo vaisius" wub.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 10:49)
ir aišku vyrui už pasimatymą SU SĖKMINGA PABAIGA lotuliukas.gif  thumbup.gif

*tai čia po to pasimatymo užkibo bigsmile.gif
**žodžiu, gerą smegenų skalavimo skystį atradai wub.gif
Atsakyti
Arbatele yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif jegeeele! Sveikinu labai labai smarkiai!
Bet tai ot zaltele, mane is seselio istraukei, o pati tuo metu tylejai burna uzsisiuvus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 10:53)
9 mėnesiai kasdienio darbo su Su džok, keturi mėnesiai su "Sveikatos alėjos" komanda ir šiaip visiško gyvenimo apsivertimo, vertybių, prioritetų pakeitimo..... Žodž- persiplautos smegenys  ax.gif

Ojej, kaip čia viskas sudėtingai skamba....
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 11:09)
Ojej, kaip čia viskas sudėtingai skamba....

Bet tai rezultatas koks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 11:12)
Bet tai rezultatas koks  bigsmile.gif

Rezultatas tai neginčijamas, bet..
Ice Tea, o tu pati su džok dareisi, ar kasdien eidavau pas kažką? Jeigu įmanoma pačiai, tai ir aš pasižaisčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 29 liepos 2011 - 10:14
Ice Tea o kiek jus lauket II? LP metu pas tave endo rado tik ant kiasidziu ar dar buvo kur nors zidiniu? kokie reikalai buvo su kiasintakias?
Prisimenu rasei kad vyras i pasimatyma pakviete wub.gif Saunuoliai abudu thumbup.gif
Nu ir as tada pasigirsiu blush2.gif 10 metu vestuviu jubiliejaus proga su MB skrisim I Turkija wub.gif, jau treciadieni uzsakem kelione viskas iskaiciuota, net nesitekejau tokios dovanos,viskas isejo spontaniskai ax.gif-sake reikia smegenims ir kunui poilsio, nes po LP tikimes ir mes pamatyti II Keliones metu turetu buti O bigsmile.gif Jau metai kaip nepavyksta nestuke.gif tapti doh.gif
Atsakyti
quote=Siguliukas,2011 07 29, 10:57]
*tai čia po to pasimatymo užkibo bigsmile.gif
**žodžiu, gerą smegenų skalavimo skystį atradai wub.gif
[/quote]
* Tiksliai nepasakysiu blush2.gif , bet kažkurią iš tų dienų biggrin.gif
** Nu žinai, tris metus išradinėjau tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 29, 11:07)
Bet tai ot zaltele, mane is seselio istraukei, o pati tuo metu tylejai burna uzsisiuvus  lotuliukas.gif

AČIŪ wub.gif
SORRYYYYYYYY doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turiu įtarimų, kad abi žygiuosim pas prisiplanavusias į tą pačią temą thumbup.gif Gal net ir gimdysim rankom susikibę thumbup.gif

QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 11:14)
Ice Tea, o tu pati su džok dareisi, ar kasdien eidavau pas kažką? Jeigu įmanoma pačiai, tai ir aš pasižaisčiau smile.gif

Pati mirksiukas.gif Yra tema apie Su džok mirksiukas.gif Ten viską aprašiau plačiau- ką ir kaip dariau rolleyes.gif
Atsakyti
Ice tea sveikinimai clap_1.gif clap.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 07 29, 11:33)
Ice tea sveikinimai  clap_1.gif  clap.gif  4u.gif

wub.gif
Atsakyti