Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 07 28, 07:19)
Nu ir kam? Kad drėgmė kauptųsi? Susižavėjai margais lapais?.. Stoglangį pilnai neatidaryk, tik priverk, o durys lai visos atviros būna. Ventiliacija per lietų ypač būtina.
Gerai, jau gerai pioneer.gif
Atsakyti
user posted image
čia Čio-čio-san kekė.
user posted image
čia aišku
user posted image
apvalgytas Krasnyj finik
user posted image
Tomatoberry su Colibri
user posted image
bendras palūžusio šiltnamio vaizdelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza68: 28 liepos 2011 - 13:18
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 28, 13:10)

čia Čio-čio-san kekė.

rūkštele jablonski... net užspringau tokį vaizdelį pamačius. LABAI gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 07 28, 14:17)
rūkštele jablonski... net užspringau tokį vaizdelį pamačius. LABAI gražu  bigsmile.gif

fotkinau šeštadienį, buvau suskaičiavus 57pomidorus kekėj(su visai dar mažais), bet nuvažiavau antradienį ir žiūriu, ogi trečdalio kekės nėr blink.gif ant žemės neguli, o juk ir nenulauši taip paprastai g.gif .....kažkas dvikojis "svečiavosi"- nebučiau fotkinus taip ir nežinočiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 28, 14:26)
fotkinau šeštadienį, buvau suskaičiavus 57pomidorus kekėj(su visai dar mažais), bet nuvažiavau antradienį ir žiūriu, ogi trečdalio kekės nėr blink.gif  ant žemės neguli, o juk ir nenulauši taip paprastai g.gif .....kažkas dvikojis "svečiavosi"- nebučiau fotkinus taip ir nežinočiau blink.gif

Vaje verysad.gif Issiviepusi iki ausu patenkinta spoksojau i toki grozi,ir se,deguto saukstas doh.gif Veido oda tokiu perturbaciju nepernes-tai i ploti,tai i auksti blink.gif
Atsakyti
Super duper gausa Eliza thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Bet kaip tu įlendi juos prižiūrėt g.gif Ar aš nesupratau, ar tako nėr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 28, 14:10)
Čio-čio-san kekė.

uoooj.. koooks fejerverkas wub.gif wub.gif wub.gif
O jau veislių gausybė blink.gif tikras pomidorų paradas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 07 28, 14:49)
Bet kaip tu įlendi juos prižiūrėt  g.gif  Ar aš nesupratau, ar tako nėr  blush2.gif

Yr tas takas - paminkštintas mažumėlę, kad bevaikštant mazolių ant padų nepritrintų.... rolleyes.gif
Atsakyti
Eliza68, įspūdingas pomidorynas o ta keke čio-čio-san tai wub.gif , klausimelis iskart ar tas pomedoras aukstaūgis, o gal toki lauke galeciau augint?
Atsakyti
wub.gif noriu noriu čio čio san...neveltui man toks gražus buvo tas pavadinimas wub.gif
Atsakyti
Kol nepamirsau eiliny syky ax.gif :
Siltnamiuose gelytes atlieka grozio paskirty ar ne tik? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 07 28, 16:42)
Siltnamiuose gelytes atlieka grozio paskirty ar ne tik? g.gif  rolleyes.gif

Ne tik. Čia gėlės baidyklės-sanitarės.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 28, 17:47)
Ne tik. Čia gėlės baidyklės-sanitarės.

ogo.o kokia?
Tik nesaukiam ant manes, as jautri siandien cool.gif lotuliukas.gif