Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2011 07 27, 12:09)
na, žinokit, kiek auginau lauke, purkšk nepurškęs naminėm priemonėm, o apie rugpjūtį vistiek juoduot pradeda, jei nėra priedangos. Šiemet nusispjoviau ir lauke anei vieno nesodinau. Ir laaabai tuo džiaugiuosi.

Pritariu, jei yra šiltnamis, pomidorus geriausiai jame ir sutalpint. Agurkus galima sėkmingai laukan išgarbinti..

QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 15:52)
Štai maniškiai Čiornyj maur - tokie skanūs, kad nespėja prinokti  blush2.gif

Labai gražios ir turtingos kekės wub.gif
Bet pas mane niekas juočkių nevalgo sad.gif išvadina visokiais supuvėliais, baisuokliais-vaiduokliais.. Apsigalvojau, kad ir kokie skanūs jie bebūtų, kitąmet tokios "rasės" nesodinsiu.. Na, išskyrus vyšninukų Black Cherry pora daigų, jie tokio siaubo namiškiams nekelia.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 14:52)
Štai maniškiai Čiornyj maur - tokie skanūs, kad nespėja prinokti  blush2.gif

user posted image

QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 15:24)
Man atsiuntė ausrap, kiek prisimenu pirko Kalvarijų turguje ax.gif

Nu va nuotraukos galiu ir nebedėti. Mano lygiai tokie. Skanūs irgi, prinokusių kolkas nelieka biggrin.gif
Pirkti Kalvarijų turguj- sėkla rusiška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 27, 17:50)

Labai gražios ir turtingos kekės wub.gif
Bet pas mane niekas juočkių nevalgo sad.gif išvadina visokiais supuvėliais, baisuokliais-vaiduokliais.. Apsigalvojau, kad ir kokie skanūs jie bebūtų, kitąmet tokios "rasės" nesodinsiu.. Na, išskyrus vyšninukų Black Cherry pora daigų, jie tokio siaubo namiškiams nekelia.. biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Pažiūrėjus į Jūsų auginamus pomidorus, tai saviškius labai nedrąsu dėti blush2.gif
O man juodi patys skaniausi essen.gif dar labai norėsiu kitais metais išbandyti Black Cherry ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 27, 13:51)
na ir as rungsiuos del sio titulo lotuliukas.gif stai mano Betalux'ai doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pasirodo cia normalu tokio dydzio pomidorai biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2011 07 27, 14:05)
Visur tik pomidooorai ir pomidooorai... Ir po kuriuo krūmu aš tą savo kaulą  paslėpiau?....

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 27, 15:05)
Visur tik pomidooorai ir pomidooorai... Ir po kuriuo krūmu aš tą savo kaulą  paslėpiau?....

user posted image

Suniukas tai superinis, pomidorai parodiniai,pipiru spalvine gama nuostabi. Sedeciau tokiam siltnamyje visa diena. thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif nu aš ožka ir ožiaragis ...man reik sodinti lauke ir viskas rolleyes.gif kitąmet eksperimentas tęsis...purkšiu pastoviai, ir stebėsiu...o gal bus ne tokia lietinga vasara...turi gi pasiteisinti ir gamtinė žemdirbystė 4u.gif
Atsakyti
nu va kokie maniskiai, lyg ir ziedukai formuotis pradejo, bet dar miniatiuriniai tokie.
Atsakyti
ax.gif dar tokią įdomią įdėsiu citatą...reiks išbandyt kitąmet pievoje...
Labai aktyvus organikos skaidytojas bakterija - šieno lazdelė. Jų daug priplėkusiame šiene. Galima tokį šieną 15 - 20 minučių pavirinti vandenyje, kiekvienam litrui pridedant po šaukštą kreidos. Šieno lazdelės virimo temperatūroje nežūsta, o virsta sporomis. Indą uždenkit ir pastatykit šiltoje vietoje. Po keleto dienų vandens paviršiuje susidarys plėvelė - tai jau prabudusios bakterijos. Sunaudoję visas prieinamas maisto medžiagas, jos vėl virsta sporomis ir nusileidžia ant dugno. Tokiu nuoviru galima laistyti mulčią ir labai pagreitinti jo skaidymą. Bet organikos skaidymas - tik dalis šieno lazdelės privalumų. Ji - patikimas apsaugininkas nuo patogeninių mikrobų. Šios bakterijos išskiriami antibiotikai sunaikina daugelį žinomų ligų sukėlėjų, tarp jų ir tokį baisų kaip fitoftora (bulvių maro sukėlėjas). Rusų mokslininkai šieno lazdelės pagrindu sukūrė preparatą „VETOM“, apsaugantį praktiškai nuo visų infekcijų ir ženkliai padidinantį gyvulių ir žmonių imunitetą. Preparatą, pagamintą iš tų pačių bakterijų, naudojo tarybinė armija kaip apsaugą biologinio ginklo panaudojimo atveju.

dar...

Dar viena labai naudingų bakterijų grupė - pieno rūgšties bakterijos. Jos gyvena ne tik rūgpienyje, bet ir gyvulių organizmuose. Jų vaidmuo organikos skaidyme ir apsaugoje taip pat labai didelis. Šių bakterijų pagrindu taip pat gaminami probiotiniai preparatai. Labai naudinga laistant į vandenį įpilti truputį rūgpienio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 27 liepos 2011 - 21:00
kam truksta pomidoru? Prasom vaisintis 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 liepos 2011 - 21:15
QUOTE(saintlina @ 2011 07 27, 22:02)
kam truksta pomidoru? Prasom vaisintis  4u.gif
ooojjj, kokia didele foto gavosi doh.gif  Ieskau budo pakoreguot..

Na kur gi tie pomidorai. Savi nesirpsta,tai malonu nors i kitu butu paziuret.
Atsakyti
Bet kaip jums lietus? Pila nuo pietų doh.gif Reiks jau šiltnamį uždarinėt. Sutemo anksti, primena rudenį doh.gif Užjaučiu tas, kurios turi laukinius pomidorus 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 27, 21:24)
Bet kaip jums lietus? Pila nuo pietų  doh.gif Reiks jau šiltnamį uždarinėt. Sutemo anksti, primena rudenį  doh.gif Užjaučiu tas, kurios turi laukinius pomidorus  4u.gif  unsure.gif

hm hm... kaip čia pasakius... kai kurie iš tiesų nuo lietaus ėmė vos ne pūti, teko lapiją gerokai praretinti. o štai kiti laikosi puikiai. čia kalba apie vazoninius smile.gif vilmukai ir venusiukai laikosi gerai.
Atsakyti