Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(georgiana @ 2011 08 10, 21:35)
Ex;iukai mes koncervavime tiesiog asizodziavom o ji man pasirode pgal rasta ... i kai ka pazystama tik nic'ka pakeitus
o maziuliai nieko tik, kad jie man nedera, tik karvikiu skiestu meslu patresiau dar

Aš dar nežinau,kad apsizodžiavom bigsmile.gif Lekiu paskaityti. Tarp kitko,aš lankau atidžiai šituos kursus ir konspektuoju patikusiu veisliu komentarus. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Ugnužė @ 2011 08 10, 15:26)

Vintage wine - vienintelis dryžuotukas pas mane. Dryžiukai tik ant odelės. Labai derlingas, pomidorai sultingi, minkštimas rožinis, vaisių dydis labai įvairus. Iš Tomatofest.
[attachmentid=215535]

Nu man gal visai protelis susidryžavo vet labai noriu sėkliukų bigsmile.gif
QUOTE(ievakata @ 2011 08 10, 16:15)
O labai gerai, o gal kas koki antpyleli ruoset? Ar pavirt ar paraugint, ar tik uzpilt. gal kas turit kokiu minciu ir patirties g.gif Dekui 4u.gif

Aš tik užpilu vandeniu ir palaikau kelias dienas
QUOTE(lolita1960 @ 2011 08 10, 17:53)
Dabar dar noriu pasidalint vienu pastebėjimu - turiu baltą pomidorą GREAT WHITE
,kažkuri supermamikė užfundijo,mano skonio receptoriams jis labai tiko,skanus ,nerūgžtus,sultingas,užaugo nemažas - 400g ir ant augalo jų nemažai ir visi dideli,kas norės sėklų ,išėmiau...

ir šitų sėkliukių būt nieko, kad vien dryžuotų neprisodinčiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 10, 20:51)
Dėl pomidorų skonio.......pomidorai buvo skanumėlis(ypač ananasas).......
mano čiosanai visiškai minkštučiai 
geltonai oranžiškai rožiškai išsimarginę -tai labai skanūs, dideli.......
specialiai vėl ieškosiu sėėėėėklų

lotuliukas.gif Eliza talentingiausiai šoka pomidorų viliotinį.. Paskaičius neįmanoma neužsinorėt kokios nors veislės... Bet aš drūtai laikausi dar... biggrin.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2011 08 10, 22:03)
orange russian

Labai graži šitų pomidorų forma, neįprasta tokia, krūmas kaip lašais nukibęs. Ragavai? Kaip skonis, mėsingumas?

QUOTE(cezi @ 2011 08 10, 23:31)
Nu man gal visai protelis susidryžavo...

Nesijaudink irnesakyk.gif tuoj kuri nors (gal vėl Eliza smile.gif ) įkels pomidorus su kvadratėliais ir zigzagais... biggrin.gif Iki rudens dar bus stebuklų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 08 10, 22:29)
pomidorų uogienė  bigsmile.gif Gal esat kuri dariusi? Kaži kaip skonis  g.gif

Gal prieš dešimt metų esu dariusi, ne visai taip kai čia parašyta, bet principas panašus. Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas - niekam nepatiko, net man. Kvailas skonis tokių cukrinių pomidorų. Nenatūralu. Nusprendžiau, kad uogienė turi būti tik iš uogų...
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 08 10, 23:31)

Ligonė hihihi.gif

Aš irgi kažko tokio noriu hihihi.gif didžiają dukrą teks komandiruot į Kalvarijų turgų ieškot rusiškų sėklų,mažei Danijoj prisakyta žvalgytis įdomesnių hihihi.gif

O kai kurie kaimynai nesupranta kokiam velniui man tiek veislių mastau.gif
Nu sakau žiūrėkit įeini pas jus į šiltnamį kaip kiaušiniai inkubatoriuje visi pomedorai vienodi,nuobodybė irnesakyk.gif
O pas mane čia juodukas,lyg sugedęs,čia šviečia oranžinis ir geltonukai,čia dryžiukai ir raudonukų kelių atspalvių ir formų,yra kur akis paganyti ir kas valgo hihihi.gif skoniai skirtingi
Atsakyti
orange russian skanūs ,iš mėsinių tipo.Šiaip nuotraukoje apskinti.Jie labai derlingi.Nuskyniau beveik visus lapus ,o jie kažkaip užaugina tuos vaisius.Šiaip šiemet pas mane viskas sumaišyta ,nežinau kur kas auga .Daug sėklų praganiau per kraustymąsi,teks vėl ieškoti.Mulčo uždėjau antrą sluoksnį ,nes seno nebeliko senokai...
vyšninukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 11 rugpjūčio 2011 - 06:41
reiks šitų pomidorų paieškoti,pernai auginau skonis nerealus .VIRGINIA SWEETS vadinasi http://davesgarden.c...owimage/213515/ .
Atsakyti
Pabaigai sakau, mergaites kuo maziau ekperimentuokite su koncervavimu va mes su amarrile jau issiaiskinom ir balionais susitaikem, galioja gyvenimo patvirtinti recepteliai patikek manim, soory uz of topic'a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 08 11, 07:55)
reiks šitų pomidorų paieškoti,pernai auginau skonis nerealus .VIRGINIA SWEETS vadinasi http://davesgarden.c...owimage/213515/ .

ax.gif o koks vidus jo įdomus...
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2011 08 11, 07:56)
Pabaigai sakau, mergaites kuo maziau ekperimentuokite su koncervavimu va mes su amarrile jau issiaiskinom ir balionais susitaikem, galioja gyvenimo patvirtinti recepteliai patikek manim, soory uz of topic'a 4u.gif

ax.gif 4u.gif o , labai patogu buvo kai čia įkėlėt receptukus jau išbandytus laiko...o tie visokie iš žurnalų ir t.t....aš tokiais mažai pasitikiu , tokių prikurti jau paskui galima kai neturi ką veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 08 11, 07:39)
Šiaip šiemet pas mane viskas sumaišyta ,nežinau kur kas auga .Daug sėklų praganiau per kraustymąsi,teks vėl ieškoti.Mulčo uždėjau antrą sluoksnį ,nes seno nebeliko senokai...

Taigi veisles iš pomidorų dizaino nesunkiai atpažint galima, tuo labiau, kai tokias keistenybes-retenybes augini smile.gif Pas mane tankiai pomidorai susodinti, bet žiūriu, kad ir pas tave gūdus miškas unsure.gif Pralendi? cool.gif Kiek daigų šįmet į savo šiltnaminį angarą sugrūdai?..

Mulčo šiais metais jau N riebių sluoksnių dėjau, bet tas veilokas taip greit į žemes sulenda, kad nieko daugiau neveikiu, tik šienauju ir mulčiuoju... doh.gif Dar kalifornijos sliekų ieškosiu, reik mano kaimiečiams sliekams kraujomaišos.. biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti