Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(amarrile @ 2011 07 27, 08:55)
Mano šiltnamyje karaliauja demetlige,nes stiklinis,ventiliacija per maza,ne maras,bet vegetacija pasibaige,suvalgysim,kas uzaugti spejo ir baba doh.gif 

mes su demetlige kazkaip lyg ir susigyvenom unsure.gif Lapus vis paskinu, o patys pomidorai grazus, vegetacija anei kiek nezada uzsibaigt. O tie, kur demetligei atsparus, isvis superiniai.
Siaip jau pirkdama rinkausi atsparius, bet buvo tokiu pomidoru, kurie man ypac skanus, ir jau nebeziurejau to atsparumo.
Atsakyti

QUOTE(tany @ 2011 07 27, 13:00)
As turbut laimeciau maziausio pomodoro kankursa  biggrin.gif

na ir as rungsiuos del sio titulo lotuliukas.gif stai mano Betalux'ai doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

ir siandien priskyniau va kiek ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena, reikia info is jusu, kadangi esu visiskai zalia.Taigi siais metais nusipirkau pomidoru seklu, ir sudaiginau, is puses daigu issirinkau graziausius ir persodinau i vazonus, kadangi auginu namie, taigi sodinau apie geguzes viduri berods, db ugliai isauge iki metro, lapu nemazai, sutvirtinau juos pagaliais, bet man jie nezydi sad.gif Jau tuoj rugpjutis o ziedu ner, kazin ar verta man juos dar laikyti? Jie kekiniai pagal viska, o rusies nepamenu, nes ismeciau pakuote nuo ju doh.gif Ar buna tokiu velyvu pomidoru? ax.gif
Papildyta:
Tiesa ir tresiu as juos kas dien universaliom trasom.
Atsakyti
Visur tik pomidooorai ir pomidooorai... Ir po kuriuo krūmu aš tą savo kaulą paslėpiau?....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 27, 14:05)
Visur tik pomidooorai ir pomidooorai... Ir po kuriuo krūmu aš tą savo kaulą  paslėpiau?....

ne beda, po kiekvienu patikrins ir butinai ras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2011 07 27, 15:02)

nesu profe, bet man tresimas kas dien uzkliuvo kazkaip g.gif , manau pertresti yra ryskiai ir auga i lapus del to, reikia jiems dietos grieztos, o ar dar sulauksit siemet pomidoru, tai gal speces atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 27, 16:05)

O man labai patiko pipiriukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2011 07 27, 15:02)

tresti reikia karta i dvi savaites,cia geriausiu atveju,o jus kas dien doh.gif tikrai pertreset juos mirksiukas.gif

QUOTE(Ex @ 2011 07 27, 15:05)
Visur tik pomidooorai ir pomidooorai...

bet pipiru grozis bigsmile.gif idomu ar manieji uzaus g.gif dar net nezydi g.gif
Atsakyti
Štai maniškiai Čiornyj maur - tokie skanūs, kad nespėja prinokti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2011 07 27, 14:02)

universaliom trąšom skirtom kam? gelėms ar daržovėms? o jūs juos auginate valgymui ar kaip? nes šitiek varyti trąšų į vazoną, net nežinau...
kitąmet vazonuose auginkite vazoninius pomidoriukus, jie tam pritaikyti, augti kompaktiškai, mažoje erdvėje, ir neaugs į ūgį ir megs daug.

QUOTE(Ex @ 2011 07 27, 14:05)
Visur tik pomidooorai ir pomidooorai... Ir po kuriuo krūmu aš tą savo kaulą  paslėpiau?....

thumbup.gif

QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 14:52)
Štai maniškiai Čiornyj maur - tokie skanūs, kad nespėja prinokti  blush2.gif

pasižymiu šią veislę ir kitąmet bandysiu ieškoti. kur sėklas pirkot? 4u.gif
Atsakyti
Na tresiu as tokiom trasom baltic agro, skirtos pomidoram, braskem, augalam, ir ten instrukcijoj parasyta kiek naudoti tu trasu kiekvieno laistymo metu, kas dvi savaites ir reciau ir atitinkamai parasyta kiek gramu naudoti, as pasirinkau kiekvieno laistymo metu, raso kad skatina zydejima ir augima doh.gif bet kad jokio zydejimo dar nera.akau gal cia ta veisle kur rudeniop pomidorus skinsiu ax.gif
Labai grazus jusu pomidorai, net seile tysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 27, 17:03)

pasižymiu šią veislę ir kitąmet bandysiu ieškoti. kur sėklas pirkot?  4u.gif

Man atsiuntė ausrap, kiek prisimenu pirko Kalvarijų turguje ax.gif
Atsakyti