lolita kaip graziai tie verinukai atrodo ar ragavai?gal ir skanus?
QUOTE(georgiana @ 2011 08 10, 19:13)
pasirodome su pomidoriukais kurie mumi nepritapo:
Ir ko jau tau nepatiko šitie pomidoriukai? Atrodo normaliai..
Tai ko tu ieškai, regilos ar amarrilės? Kiek žinau, tai niekas niekuo "nepatapo" - kaip anksčiau buvo, taip ir liko.
Labukas,kėkvieną dieną paskaitau,o parašyt nėr kada.Įmesiu kelis foto
kompas durnioja,vis kelia tas pačias žinutes
Dėl pomidorų skonio.......kai suvalgiau pirmą juodą princą, persimoną-churma, ir ananasinį, na visai beskoniai pasirodė, betaluxai buvę daug skanesni ir dar jei viena bučiau ragavus, dar sudvejočiau, bet tuos pačius pomidorus tvarkėm su diedu per pusę - jo žodžiais -muilas. tačiau sekantys nuo tų pačių medžių pomidorai buvo skanumėlis(ypač ananasas).......žodžiu nieko nesupratau
Asese, mano čiosanai visiškai minkštučiai - irgi nesupratau
apie Ananasinius, man neatsidarė puslapiukas, bet jei tokie kaip auginu - geltonai oranžiškai rožiškai išsimarginę -tai labai skanūs, dideli, vidutiniškai derlingi(gal tik pas mane). Vakar krapštydama sėklas norėjau ir šitų pakrapštyt, ir ką........didžiausiame pomidore radau vieną sėklą dabar kai parsivešiu specialiai vėl ieškosiu sėėėėėklų
apie Ananasinius, man neatsidarė puslapiukas, bet jei tokie kaip auginu - geltonai oranžiškai rožiškai išsimarginę -tai labai skanūs, dideli, vidutiniškai derlingi(gal tik pas mane). Vakar krapštydama sėklas norėjau ir šitų pakrapštyt, ir ką........didžiausiame pomidore radau vieną sėklą dabar kai parsivešiu specialiai vėl ieškosiu sėėėėėklų
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 10, 18:19)
lolita kaip graziai tie verinukai atrodo ar ragavai?gal ir skanus?
laba,as jau pernai buvau tu verinuku darius ,skanus, jie man patiko,ragaut daviau ir padruzkem ,tai siemet kai pasakiau ,kad vel dariau ,tai jau laukia kada degustacija darysim ,uzkandi bus...
Mergytes, turiu klausimuka, kiek skaiciau temukej tinka pomidorams triusiuko meslas, turim viena dekoratyvini, bet jis savo reikalus daro ant kraiko (pjuvenu granuliu) ar as visa ta geri galiu siltnamin nesti, zinoma, kai jau pomidorai bus nuimti Ar nepakenks mano siltmanio zemelei tos pjuvenos
QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 10, 20:51)
Dėl pomidorų skonio.......kai suvalgiau pirmą juodą princą, persimoną-churma, ir ananasinį, na visai beskoniai pasirodė, betaluxai buvę daug skanesni ir dar jei viena bučiau ragavus, dar sudvejočiau, bet tuos pačius pomidorus tvarkėm su diedu per pusę - jo žodžiais -muilas. tačiau sekantys nuo tų pačių medžių pomidorai buvo skanumėlis(ypač ananasas).......žodžiu nieko nesupratau
aha, tie patys Jei bus sėklyčių - mane į sąrašiuką prašau įrašyt
Ex;iukai mes koncervavime tiesiog asizodziavom o ji man pasirode pgal rasta ... i kai ka pazystama tik nic'ka pakeitus
o maziuliai nieko tik, kad jie man nedera, tik karvikiu skiestu meslu patresiau dar
o maziuliai nieko tik, kad jie man nedera, tik karvikiu skiestu meslu patresiau dar
Radau dar vieną sprendimą žaliems pomidorams - pomidorų uogienė http://gyvenimas.del...i.d?id=47502743. Gal esat kuri dariusi? Kaži kaip skonis