Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Seniai čia besilankiau - atostogauju su pomidorais, agurkais ir kitais draugais biggrin.gif .
Pasirodysiu, kas man užaugo. Kol kas "šeimyninė" foto, vėliau apšnekėsim kiekvieną narį atskirai smile.gif.
[attachmentid=215525]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 10 rugpjūčio 2011 - 11:09
wub.gif wub.gif wub.gif jėtau...kaip gražu...tie su dryžiukais labai fotogeniški... thumbup.gif Rašyk , dabar prašau , jų vardus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 10 rugpjūčio 2011 - 11:08
Merginos o iš geltonų pomidorų,kurie geriausi jums?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 10, 11:52)
ax.gif ar tikrai...o įdomu , ar visad būna...o galima per sieną jį vežti blush2.gif apart vynų nieko stipresnio nesu vežus iš užsienio blush2.gif

o kodėl negalima būtų? juk sienų nebėra biggrin.gif o, kad būna pastoviai net neabejoju (nu nebent lietuviai prasineįtų kaip per cukrų kadaise lotuliukas.gif ) mačiau LIDLe, Biedrionkoj, Kauflande nesidairiau g.gif man jo nereikėjo tai ir nežiūrėjau, bet akis užkliuvo nes labai keista matyt spiritą laisvai lentynose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 10, 11:52)
ax.gif Pagal aprašymą -jis nuostabus...rašo ankstyvas g.gif o sakai dar vis žalias g.gif  o gal jam šiltnamyje perkaršta , gal reik sodint lauke g.gif oj , vienžo įdomumas auginti pomidorus biggrin.gif

Pagal aprašymą Medaus gigantas tikrai nuostabus wub.gif O žalias todėl, kad ilgai užmegzt nesugebėjo, o ir sodinti vėlokai buvo (Pirštas tai mašinos durelėmis nuvertas buvo, o be manęs nebuvo kam verysad.gif ) Todėl ir sakau, kad gal dar kitais metais bandysiu jį auginti.
Mano šiltnamis iš vis kažkokioj keistoj vietoj. Nenoksta pomidorai nors tu ką... verysad.gif Vakar pirmą kart priskyniau sunokusių ir tai tik pavalgymui. Apie konservavimą kalbos kol kas nėr g.gif Žalių daug, o nenoksta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamese20: 10 rugpjūčio 2011 - 11:29
QUOTE(Ugnužė @ 2011 08 10, 12:06)
Pasirodysiu, kas man užaugo.

Ooo.. kokių grožių matau bigsmile.gif wub.gif
Labai įdomu bus pilnas interviu, lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 08 10, 12:22)
o kodėl negalima būtų? juk sienų nebėra biggrin.gif  o, kad būna pastoviai net neabejoju (nu nebent lietuviai prasineįtų kaip per cukrų kadaise lotuliukas.gif ) mačiau LIDLe, Biedrionkoj, Kauflande nesidairiau g.gif  man jo nereikėjo tai ir nežiūrėjau, bet akis užkliuvo nes labai keista matyt spiritą laisvai lentynose lotuliukas.gif

Pati nemačiau, bet vyras sakė, kad IKI matė spirito užpiltinėms. Lyg ir 72%. Pasižvalgykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 08 10, 11:06)
Seniai čia besilankiau - atostogauju su pomidorais, agurkais ir kitais draugais  biggrin.gif .
Pasirodysiu, kas man užaugo. Kol kas "šeimyninė" foto, vėliau apšnekėsim kiekvieną narį atskirai smile.gif.
[attachmentid=215525]

O tas slyvinis juodas priekyje! Jis apsidulkinimo klaida ar čia tokia veislė?
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 10, 12:36)
Jis apsidulkinimo klaida ar čia tokia veislė?

Ir kas gi čia per botaninės žinios, a? ..ten dar ir toliau matosi tokių padulkintų tik iš vienos pusės.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linagele @ 2011 08 09, 20:13)
As turiu.Nieko ypatingo,nedideli, manau,kad kitamet nebesodinsiu. g.gif Siustis is uzsienio neverta.

turiu princesa siltnamy, kekes dideles, pomidorai maziukai, bet labai saldus, vaikams ir suaugusiems pirmi dingsta nuo stalo, tik priskint vargas smile.gif. Kitamet bus pora daigu irgi

QUOTE(siamese20 @ 2011 08 10, 11:26)
Pagal aprašymą Medaus gigantas tikrai nuostabus  wub.gif  O žalias todėl, kad ilgai užmegzt nesugebėjo, o ir sodinti vėlokai buvo (Pirštas tai mašinos durelėmis nuvertas buvo, o be manęs nebuvo kam  verysad.gif ) Todėl ir sakau, kad gal dar kitais metais bandysiu jį auginti.
Mano šiltnamis iš vis kažkokioj keistoj vietoj. Nenoksta pomidorai nors tu ką... verysad.gif  Vakar pirmą kart priskyniau sunokusių ir tai tik pavalgymui. Apie konservavimą kalbos kol kas nėr  g.gif Žalių daug, o nenoksta  schmoll.gif

del nenokimo gal ne siltnamis kaltas, pas mane uzpernai buvo tas pats, paskaiciau, kad truksta fosforo dirvoje. Siek tiek pabarsciau is rudens, nes fosforo trasos beriamos rudeni, sutapimas ar ne, bet tikrai geriau dabar.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 08 10, 12:06)
[attachmentid=215525]

Kas tie geltonuKai

QUOTE(Kristule05 @ 2011 08 10, 12:08)
Merginos o iš geltonų pomidorų,kurie geriausi jums?

Man gražiausi tai Lolipop,nu tikri čiulpinukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 08 09, 23:25)
Man butu galima ju keleta gaut pabandymui  blush2.gif
Papildyta:
Kas medi turi auuuuu, noreciau pabandyt lauke pasisodint  blush2.gif Blakstiena5 mergyt, lyg ir tu turejai?  blush2.gif

as neturiu
QUOTE(ievakata @ 2011 08 10, 07:59)
O black cherry nehibridas, galima ju pasikrapstyt? g.gif 

galima

sarasu dabar nesudarineju,kai jau apsidirbsim su visais marinavimaisrudeniniais darbais tada brukstelsiu ir jau susitarsim kas ko nores 4u.gif
Atsakyti