Seniai čia besilankiau - atostogauju su pomidorais, agurkais ir kitais draugais .
Pasirodysiu, kas man užaugo. Kol kas "šeimyninė" foto, vėliau apšnekėsim kiekvieną narį atskirai .
[attachmentid=215525]
jėtau...kaip gražu...tie su dryžiukais labai fotogeniški... Rašyk , dabar prašau , jų vardus
Merginos o iš geltonų pomidorų,kurie geriausi jums?
QUOTE(diuni @ 2011 08 10, 11:52)
ar tikrai...o įdomu , ar visad būna...o galima per sieną jį vežti apart vynų nieko stipresnio nesu vežus iš užsienio
o kodėl negalima būtų? juk sienų nebėra o, kad būna pastoviai net neabejoju (nu nebent lietuviai prasineįtų kaip per cukrų kadaise ) mačiau LIDLe, Biedrionkoj, Kauflande nesidairiau man jo nereikėjo tai ir nežiūrėjau, bet akis užkliuvo nes labai keista matyt spiritą laisvai lentynose
QUOTE(diuni @ 2011 08 10, 11:52)
Pagal aprašymą -jis nuostabus...rašo ankstyvas o sakai dar vis žalias o gal jam šiltnamyje perkaršta , gal reik sodint lauke oj , vienžo įdomumas auginti pomidorus
Pagal aprašymą Medaus gigantas tikrai nuostabus O žalias todėl, kad ilgai užmegzt nesugebėjo, o ir sodinti vėlokai buvo (Pirštas tai mašinos durelėmis nuvertas buvo, o be manęs nebuvo kam ) Todėl ir sakau, kad gal dar kitais metais bandysiu jį auginti.
Mano šiltnamis iš vis kažkokioj keistoj vietoj. Nenoksta pomidorai nors tu ką... Vakar pirmą kart priskyniau sunokusių ir tai tik pavalgymui. Apie konservavimą kalbos kol kas nėr Žalių daug, o nenoksta
QUOTE(Ugnužė @ 2011 08 10, 12:06)
Pasirodysiu, kas man užaugo.
Ooo.. kokių grožių matau
Labai įdomu bus pilnas interviu, lauksim
QUOTE(cezi @ 2011 08 10, 12:22)
o kodėl negalima būtų? juk sienų nebėra o, kad būna pastoviai net neabejoju (nu nebent lietuviai prasineįtų kaip per cukrų kadaise ) mačiau LIDLe, Biedrionkoj, Kauflande nesidairiau man jo nereikėjo tai ir nežiūrėjau, bet akis užkliuvo nes labai keista matyt spiritą laisvai lentynose
Pati nemačiau, bet vyras sakė, kad IKI matė spirito užpiltinėms. Lyg ir 72%. Pasižvalgykit
QUOTE(Ugnužė @ 2011 08 10, 11:06)
Seniai čia besilankiau - atostogauju su pomidorais, agurkais ir kitais draugais .
Pasirodysiu, kas man užaugo. Kol kas "šeimyninė" foto, vėliau apšnekėsim kiekvieną narį atskirai .
[attachmentid=215525]
[attachmentid=215525]
O tas slyvinis juodas priekyje! Jis apsidulkinimo klaida ar čia tokia veislė?
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 10, 12:36)
Jis apsidulkinimo klaida ar čia tokia veislė?
Ir kas gi čia per botaninės žinios, a? ..ten dar ir toliau matosi tokių padulkintų tik iš vienos pusės..
QUOTE(linagele @ 2011 08 09, 20:13)
As turiu.Nieko ypatingo,nedideli, manau,kad kitamet nebesodinsiu. Siustis is uzsienio neverta.
turiu princesa siltnamy, kekes dideles, pomidorai maziukai, bet labai saldus, vaikams ir suaugusiems pirmi dingsta nuo stalo, tik priskint vargas . Kitamet bus pora daigu irgi
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 10, 11:26)
Pagal aprašymą Medaus gigantas tikrai nuostabus O žalias todėl, kad ilgai užmegzt nesugebėjo, o ir sodinti vėlokai buvo (Pirštas tai mašinos durelėmis nuvertas buvo, o be manęs nebuvo kam ) Todėl ir sakau, kad gal dar kitais metais bandysiu jį auginti.
Mano šiltnamis iš vis kažkokioj keistoj vietoj. Nenoksta pomidorai nors tu ką... Vakar pirmą kart priskyniau sunokusių ir tai tik pavalgymui. Apie konservavimą kalbos kol kas nėr Žalių daug, o nenoksta
del nenokimo gal ne siltnamis kaltas, pas mane uzpernai buvo tas pats, paskaiciau, kad truksta fosforo dirvoje. Siek tiek pabarsciau is rudens, nes fosforo trasos beriamos rudeni, sutapimas ar ne, bet tikrai geriau dabar.
QUOTE(Ugnužė @ 2011 08 10, 12:06)
[attachmentid=215525]
[attachmentid=215525]
Kas tie geltonuKai
QUOTE(Kristule05 @ 2011 08 10, 12:08)
Merginos o iš geltonų pomidorų,kurie geriausi jums?
Man gražiausi tai Lolipop,nu tikri čiulpinukai
QUOTE(Ingaja @ 2011 08 09, 23:25)
Man butu galima ju keleta gaut pabandymui
Papildyta:
Kas medi turi auuuuu, noreciau pabandyt lauke pasisodint Blakstiena5 mergyt, lyg ir tu turejai?
Papildyta:
Kas medi turi auuuuu, noreciau pabandyt lauke pasisodint Blakstiena5 mergyt, lyg ir tu turejai?
as neturiu
QUOTE(ievakata @ 2011 08 10, 07:59)
O black cherry nehibridas, galima ju pasikrapstyt?
galima
sarasu dabar nesudarineju,kai jau apsidirbsim su visais marinavimaisrudeniniais darbais tada brukstelsiu ir jau susitarsim kas ko nores