Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 10, 09:47)
aaa, štai kame reikalas. Bet sėklų laikymas šikpopieriuje vistiek labai archajiškai atrodo  lotuliukas.gif

Tai gerai kad be papildomų trašų,gyvenimo pradžiai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 10, 09:47)
Bet sėklų laikymas šikpopieriuje vistiek labai archajiškai atrodo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Galima ir į seną kojinę susipilt... čia kiekvieno privatus patogumo ir skonio reikalas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 10, 09:24)
ax.gif  g.gif nu bet visokių įdomumų su tais pomidorais...o tai ir nežydėjo jie ar kaip g.gif

Žydėt žydėjo, bet nemezgė verysad.gif Kiti šalia pomidorais aplipę, o šitas... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 10, 10:01)
Žydėt žydėjo, bet nemezgė  verysad.gif  Kiti šalia pomidorais aplipę, o šitas...  bash.gif

Gal šitie tavo daigai kur užkampyje augo, vėjelio negavo, žiedeliai neapsidulkino, pati jų irgi turbūt "nepakutenai".
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 10, 10:04)
Gal šitie tavo daigai kur užkampyje augo, vėjelio negavo, žiedeliai neapsidulkino, pati jų irgi turbūt "nepakutenai".

Tai kad ne užkampy... Šalia sibiro gigantas (gal? nebepamenu tiksliai veislės) auga, tai vos nelūžta nuo vaisių.
Šiaip įkalbėjai mirksiukas.gif (Nors neįkalbinėjai). Jei jau labai skanus bus, tai kitais metais dar rasiu jam vietos blush2.gif

Liga progresuoja blush2.gif
Atsakyti
As truputeli pratesiu jusu pokalbi ne i tema blush2.gif
Nors ir maras nuskriaude mano derliu, taciau.... keleta pomidoru vis gi uzauga. Nera jie tokie skanus, tad bandau gelbeti vakuodama. Ai, pipiriuko, druskytes acto-gal gi valgomi bus ax.gif Mane pasefavo mama ir pridejo pora krepsiu skaniu, nelygotu. Tad...
Beskaitydama jusu sia temele uztikau kalba apie pomidoru vakavima spiritu, zvakutemis. na suintrygavo juodai. Pralekiau pirmyn atgal per tema, bet paties receptuko neaptikau (gal ne visi zabali mato hihihi.gif ) Sakykit, kas cia per ciudo rezeptas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 10, 10:09)
Jei jau labai skanus bus, tai kitais metais dar rasiu jam vietos  blush2.gif

Liga progresuoja  blush2.gif

Niekas čia tokių ligotų nesmerkia, visos labai mylimos , laukiamos ir gerbiamos. Kuo daugiau "bacilų" prineš, tuo daugiau ir pačios gaus.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
As taip pat prapuolusi darzuose, betne su pomidorais.Pomidorai dar laukia.Sia savaite imsimes naikinimo smile.gif
Sakykit dar ne pervelu prasyti Jusu pomidoru seklyciu ax.gif ?Yra dar renkanciu?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 08 10, 09:11)
Aciu, tikrai taip, nes ir kekes parisineju, luzta, bet kazkokio  ekologinio budo papildyti kalio nera, gal dar pairkt kazka g.gif

pienių lapuose yra kalio mirksiukas.gif

O spirito kas čia ieškojo, yra lenkijoj laisvai parduodamas prekybcentriuose apie 40zl už puslitrį, yra ir 0,25 l tara mirksiukas.gif ieškokit kas važinėja į lenkus apsipirkt smile.gif
Papildyta:
O kas dėl sėklyčių, tai mane labiausiai "zebriukai" užkrėtė (visų rūšių ir spalvų), jei jie nehibridiniai tai gal kuri susimildama pafundytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 10, 06:15)
Beje, gali vieną Čio-Čiaus pomidorą su sėklom suvalgyt - tokių neturiu, bet man jų ir nereikia.. biggrin.gif

Aš šiemet auginau cio san, man didelio įspūdžio nepaliko.
Na nemažai ten tų pamidoriukų ant vienos kekės. Bet skonis neypatingas.
Ai ir šiaip kažkaip daugiau tikėjausi iš čio san.
Gal pati nežinau ko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 10, 10:09)
Tai kad ne užkampy... Šalia sibiro gigantas (gal? nebepamenu tiksliai veislės) auga, tai vos nelūžta nuo vaisių.
Šiaip įkalbėjai  mirksiukas.gif  (Nors neįkalbinėjai). Jei jau labai skanus bus, tai kitais metais dar rasiu jam vietos  blush2.gif

Liga progresuoja  blush2.gif

ax.gif Pagal aprašymą -jis nuostabus...rašo ankstyvas g.gif o sakai dar vis žalias g.gif o gal jam šiltnamyje perkaršta , gal reik sodint lauke g.gif oj , vienžo įdomumas auginti pomidorus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrap @ 2011 08 10, 11:02)
Aš šiemet auginau cio san, man didelio įspūdžio nepaliko.
Na nemažai ten tų pamidoriukų ant vienos kekės. Bet skonis neypatingas.
Ai ir šiaip kažkaip daugiau tikėjausi iš čio san.
Gal pati nežinau ko lotuliukas.gif

ax.gif vienžo , beskaitydama užsienietiškus puslapius apie pomidorus ir jų rūšis , susidariau nuomonę , kad visi slyvos formos pomidorai yra skirti perdirbimui , o ne šviežiam valgymui...tos veislės visos į tai orientuotos- padažams , konservavimui ir t.t....netgi viename grupavime jie užvadinti ne slyviniais o padažiniai ar panašiai... 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 08 10, 10:47)
pienių lapuose yra kalio mirksiukas.gif

O spirito kas čia ieškojo, yra lenkijoj laisvai parduodamas prekybcentriuose apie 40zl už puslitrį, yra ir 0,25 l tara mirksiukas.gif  ieškokit kas važinėja į lenkus apsipirkt smile.gif
Papildyta:
O kas dėl sėklyčių, tai mane labiausiai "zebriukai" užkrėtė (visų rūšių ir spalvų), jei jie nehibridiniai tai gal kuri susimildama pafundytų ax.gif

ax.gif ar tikrai...o įdomu , ar visad būna...o galima per sieną jį vežti blush2.gif apart vynų nieko stipresnio nesu vežus iš užsienio blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal galima ir man butu gauti cio-cio-san sėklyčiu? labai norėčiau wub.gif susirgau ir as pomidorlige, bet tik tyliai, nieko nerašau tik skaitau ir skaitau.... auginu pomidorus tik pirmus metus, labai vėlai pasodinau (sodą nusipirkom, kai jau visi buvo pasodinę pomidorus), bet pagaliau pradėjo derėti smile.gif tik, kad nė vienos veislės savo pomidorų nežinau, pirkau iš bobučių turguje ax.gif ir pasitaikyk tu man, kad išsirinkau visus žemaūgius doh.gif
tai kitais metais noriu būt gudresnė ir jei priimsit norėčiau kartu užsisakyt iš užsienio 4u.gif
Atsakyti