Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 08 10, 07:15)
Beje, gali vieną Čio-Čiaus pomidorą su sėklom suvalgyt - tokių neturiu, bet man jų ir nereikia.. biggrin.gif

Ale kokia atspari "ligai" bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 09, 21:14)
thumbup.gif kitais metais kas bus kas nebus , bet čio čio san visos auginsim thumbup.gif

nea, ne visos cool.gif Aš neauginsiu.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 08 10, 07:10)
man labiausiai uzkibo seklyciu ruosinys paprastam tualetiniam popieriui smile.gif

dėl to dalyko gavau velnių nes taip gaima grybinių ligų prisirinkti ax.gif

tik aš minėjau išdėliojimą ant popierinio rankšluostuko lotuliukas.gif

beja ir aš čiočious norėčiau pabandymui ir sarašiuko kokių dar turi nes gal dar kas tuo pačiu sudomintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 08 09, 20:02)
Gal kam teko skanauti?  g.gif

teko smile.gif Man jie didelio įspūdžio nepaliko. Daugiau neauginu (čia apie Ildi kalbu).

Man pačiai iš vyšninių per akis užtenka kelių daigų Sweet Million ir Black cherry (na, Lotynė dar gundo tais baltukais.. wub.gif ). O visi kiti turi būti solidesnio dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 08 10, 08:22)
Nebūtinai tai liga. Mano Black cherriams tas pats.Kaip radau internete,tai gali būti kalio trūkumas (čia pagal paveiksliukus ax.gif ).Buvo jau įdėta nuoroda kažkada.VA ČIA 18 puslapio viršuje 4u.gif

Aciu, tikrai taip, nes ir kekes parisineju, luzta, bet kazkokio ekologinio budo papildyti kalio nera, gal dar pairkt kazka g.gif
Atsakyti
Aš irgi jau žinau kokių kitais metais neauginsiu - Medaus gigantas. Iš keturių daigų tik ant vieno vienas pomidoras.... Dar nesunoko, bet turėtų būti nežinau kokio skonio, kad dėl vieno pomidorčiko sodinti doh.gif Vis dar laukiau, tikėjausi, kad pasitaisys. Vakar nebeapsikentusi tris iššveičiau lauk iš šiltnamio, palikau tik tą kuris turi užmegztą pomidoriuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 10, 09:13)
Aš irgi jau žinau kokių kitais metais neauginsiu - Medaus gigantas. Iš keturių daigų tik ant vieno vienas pomidoras.... Dar nesunoko, bet turėtų būti nežinau kokio skonio, kad dėl vieno pomidorčiko sodinti  doh.gif Vis dar laukiau, tikėjausi, kad pasitaisys. Vakar nebeapsikentusi tris iššveičiau lauk iš šiltnamio, palikau tik tą kuris turi užmegztą pomidoriuką  ax.gif

ax.gif g.gif nu bet visokių įdomumų su tais pomidorais...o tai ir nežydėjo jie ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 08 10, 08:10)
man labiausiai uzkibo seklyciu ruosinys paprastam tualetiniam popieriui smile.gif

pomidorų? Hmm, tai kad taip ar taip po vieną sėklą sėjam, ar ne? Kam ta juostelė, nepagaunu kampo.

QUOTE(saintlina @ 2011 08 10, 08:55)
nea, ne visos  cool.gif  Aš neauginsiu.

drinks_cheers.gif neauginsiu ir visai nevilioja bigsmile.gif

QUOTE(egute @ 2011 08 10, 08:59)
dėl to dalyko gavau velnių nes taip gaima grybinių ligų prisirinkti  ax.gif

ką??? doh.gif Nius, labas rytas, gi ant švaraus tualetinio popieriaus klijuojamos sėklos, kai ateity nenorima retinti daržovių. Kokios dar ligos? Ar jau čia panaudotą popierių antrą kartą naudot ruošiatės? blink.gif Baikit siaubinti iš pat ryto.
Atsakyti
Gaudvile, nieko nesiaubinu lotuliukas.gif

tiesiog anksčiau ėjo kalba apie sėklyčiū rinkimą ir saugojimą... ne klijavimą juostelėmis...

o velnių gavau todėl kad surinktas sėklytes reikia pirma nuplauti kad pašalinti viską kas nereikalinga o tik tada džovinti ir pasidėti saugojimui
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 10, 09:29)
ką???  doh.gif Nius, labas rytas, gi ant švaraus tualetinio popieriaus klijuojamos sėklos, kai ateity nenorima retinti daržovių. Kokios dar ligos? Ar jau čia panaudotą popierių antrą kartą naudot ruošiatės?  blink.gif Baikit siaubinti iš pat ryto.

Nesupratai smile.gif popierius naujas.... biggrin.gif
čia anksčiau aš pagąsdinau, kad surinktas pomidorų sėklutes reikia perplauti, dezinfekuoti žolyčių tirpaliuke, nes kai kurios ką tik išimtas, nenuvalytas sėklutes iškart suka į šikpopierį ir taip laiko iki pavasario.
Nugi tada ir pasakiau, kad neperplautose, nenuvalytose sėklutėse gali likti ligų sukėlėjų....
Atsakyti
o as kol kas nesusirgau lotuliukas.gif kitaip metais arbuzus auginsiu, o pomidoru tik iki 15 daigu, nedaugiau tongue.gif Agurku sakiau aplamai i siltnami nekisiu, max 4 daigus, jei pavyks anksti pasodinti, nes siemet tai vienodai su lauku pradejo vaisius duoti
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 10, 09:39)
Nesupratai smile.gif  popierius naujas.... biggrin.gif
čia anksčiau aš pagąsdinau, kad surinktas pomidorų sėklutes reikia perplauti, dezinfekuoti žolyčių tirpaliuke, nes kai kurios ką tik išimtas, nenuvalytas sėklutes iškart suka į šikpopierį ir taip laiko iki pavasario.
Nugi tada ir pasakiau, kad neperplautose, nenuvalytose sėklutėse gali likti ligų sukėlėjų....

aaa, štai kame reikalas. Bet sėklų laikymas šikpopieriuje vistiek labai archajiškai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti