Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2011 08 09, 23:06)
Aciuks aciuks.gif
Papildyta:

Aciu, vadinasi nebeziuriu i situos irnesakyk.gif

Pamatysi, kaip auginsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif

Einu dar sėklų krapštyt, kol nuoviras ievukių šiltas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 09, 23:14)
Pamatysi, kaip auginsi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

Einu dar sėklų krapštyt, kol nuoviras ievukių šiltas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jo mes cia tau atsilyginsim kokiais sokoliadais uz ta vargeli bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 09, 22:46)
black cherry turesiu
auginu,patinka,seklu turesiu

Man butu galima ju keleta gaut pabandymui blush2.gif
Papildyta:
Kas medi turi auuuuu, noreciau pabandyt lauke pasisodint blush2.gif Blakstiena5 mergyt, lyg ir tu turejai? blush2.gif
Papildyta:
Nu ligone as, ligone pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 rugpjūčio 2011 - 22:21
QUOTE(Ingaja @ 2011 08 09, 23:25)

Kas medi turi auuuuu, noreciau pabandyt lauke pasisodint  blush2.gif Blakstiena5 mergyt, lyg ir tu turejai?  blush2.gif
Papildyta:
Nu ligone as, ligone  pomidorai2.gif

Aš turiu sėklų, bet ko gero nebesėsiu jo. Jei nori galiu padovanot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 09, 21:46)
black cherry turesiu

O tai aciu! 4u.gif

QUOTE(Dzhine @ 2011 08 09, 22:04)
zaika, neturiu supratimo, šiemet pati bandysiu pirmą kartą smile.gif

lotuliukas.gif eksperimentuosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 09, 23:31)
Aš turiu sėklų, bet ko gero nebesėsiu jo. Jei nori galiu padovanot.  4u.gif

Aga noriu bigsmile.gif Nors 2-3, kad nors vienas isdygtu blush2.gif Bet man siusti reiks, zinoma islaidas susimokesiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip jums atrodo, kiek aš dabar pomidorų be sėklų suvalgiau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 09, 23:04)
ar yra dar koks nors augalas, kurio nuoviru ar ištrauka būtų galima beicuoti sėklas?

Alijošių sulčių tirpalas, tagetės, ramunėlės, dirviniai asiūkliai, krienai, valerijonas...
Man ievų šakelės patogiausia, bet kada rinkt gali ir visas šalia esantis paupys tokiais krūmais prižėlęs smile.gif

QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 09, 23:14)
Einu dar sėklų krapštyt, kol nuoviras ievukių šiltas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Galima ir visiškai šaltame nuovire mirkyt.
Beje, gali vieną Čio-Čiaus pomidorą su sėklom suvalgyt - tokių neturiu, bet man jų ir nereikia.. biggrin.gif

QUOTE(Ingaja @ 2011 08 09, 23:36)
Aga noriu  bigsmile.gif Nors 2-3, kad nors vienas isdygtu...

Norėk daugiau.
Niekad neauginkit vieno daigo, kartais būna, kad tas vienintelis dera ar auga ne taip kaip reikėtų (arba ima ir visai nenori augt..arba kas nors nulaužia..), taigi paskui teks be reikalo nusivilti. Nesuprasit koks derlius iš tiesų. Pabandymui visada auginkit mažiausiai du daigus.
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 08 09, 19:55)
nu ar pasveikstama po sios ligos pasakykit kaaaaaa wacko.gif ir koks gydymas mastau.gif

Nepasveikstama,liga beviltiškai tik progresuoja wink.gif

QUOTE(diuni @ 2011 08 09, 22:14)
thumbup.gif kitais metais kas bus kas nebus , bet čio čio san visos auginsim thumbup.gif

Aha,kaip šiemet Marfą wink.gif

QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 09, 23:38)
Kaip jums atrodo, kiek aš dabar pomidorų be sėklų suvalgiau karsta.gif

Dauuug lotuliukas.gif
Atsakyti
O black cherry nehibridas, galima ju pasikrapstyt? g.gif Bet mano kazkaip vienas is pirmuju apsirgo, lapu galiukai dziusta, betnestipriai, vis paskutinis lapelis padziusta, tai nuskinu, tada po kiek laiko sekantis, ir tt
Atsakyti
Ryta laba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 08 10, 07:15)
Niekad neauginkit vieno daigo, kartais būna, kad tas vienintelis dera ar auga ne taip kaip reikėtų (arba ima ir visai nenori augt..arba kas nors nulaužia..), taigi paskui teks be reikalo nusivilti. Nesuprasit koks derlius iš tiesų. Pabandymui visada auginkit mažiausiai du daigus.

Aciu uz patarimus wub.gif
Papildyta:
Kas met mano pomidoru derlius prasteja, turbut zeme issiseme g.gif Bandau ieskot problemu ir prieziuroj, sakykit kaip daznai laistot siltnami? g.gif blush2.gif As praktiskai viena karta per savaite ir gausiai blush2.gif Ir zinoma kai buna sauleta, girdejau ganda, kad reikia laistyti kai sauleta blush2.gif
Atsakyti
man labiausiai uzkibo seklyciu ruosinys paprastam tualetiniam popieriui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 08 10, 07:59)
O black cherry nehibridas, galima ju pasikrapstyt? g.gif  Bet mano kazkaip vienas is pirmuju apsirgo, lapu galiukai dziusta, betnestipriai, vis paskutinis lapelis padziusta, tai nuskinu, tada po kiek laiko sekantis, ir tt

Nebūtinai tai liga. Mano Black cherriams tas pats.Kaip radau internete,tai gali būti kalio trūkumas (čia pagal paveiksliukus ax.gif ).Buvo jau įdėta nuoroda kažkada.VA ČIA 18 puslapio viršuje 4u.gif
Atsakyti