Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2011 08 08, 19:19)
Bet aš dar patobulinau jį darydama blush2.gif aš dėjau savus pomidorus-juos nulupau ir sutryniau ir paviriautą košę 15 min. o tada viską dariau kaip recepte...

aš irgi taip dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 09, 15:01)
Hm.. a tai dar jūs anei viena nesikoperuojat užsakymams?  blink.gif Pavasarį jau sėt reikia, o ne sėklų ieškot. Ūūūū.. pernai tokiu laiku pomidorinėj palatoj jau tikra pekla virė, stebuklingų sėklų paieškos vyko vos ne su pasieniečių šunų pagalba.. biggrin.gif
Apsileidot, naujokės, užsnūdot kaip meškos... biggrin.gif

Tai jūs senbuvės mums užpakalius paspardykit,paraginkit,mes apie pomedorčikus šokinėjam, derlium džiaugiamės,kapstomės kaip vištos biggrin.gif
Pomedorpadažį viriau pagal Blakstieną,kvepia skaniai,parvažiuos MB iš darbo galės degustuot rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 09, 10:14)
Pamačiau kad yra pomidoram Shultz trąšos,birios.Gal kas naudojot, ar yra koks skirtumas nuo kitų trąšų.Žadu kitais metais pirkti.Ačiū atsiliepusioms

aš bandžiau tas, kurios skirtos ekologiniams ūkiams. Brangios, bet dėjau nedaug ir man labai patiko.
Atsakyti
Aš šiai dienai iš vis nebenoriu daugiau pomidorų doh.gif Nu tikrai negalvojau,kad tokie kiekiai jų bus doh.gif Paskendus aš tarp agurkų ir pomidorų ir dar vaikų prie to pačio doh.gif lotuliukas.gif
Kol derlius nesibaigs,tikrai negalvoju apie jokias nei naujas veisles,nei esamas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 09, 14:01)
Hm.. a tai dar jūs anei viena nesikoperuojat užsakymams?  blink.gif Pavasarį jau sėt reikia, o ne sėklų ieškot. Ūūūū.. pernai tokiu laiku pomidorinėj palatoj jau tikra pekla virė, stebuklingų sėklų paieškos vyko vos ne su pasieniečių šunų pagalba.. biggrin.gif
Apsileidot, naujokės, užsnūdot kaip meškos... biggrin.gif

A tai jau reikia prekintis? dirol.gif Niu tada reik eit sarasiuka seklu daryti. pioneer.gif
Bet manau dabar dauguma plusa virtuveje prie puodu ruosdamos atsargas ziemai, nes bent jau pas mane tai paskutiniai pomidorai noksta. verysad.gif Tuoj derlius baigsis, tada uzsiimsim seklom. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 08 09, 15:21)
Aš šiai dienai iš vis nebenoriu daugiau pomidorų doh.gif Nu tikrai negalvojau,kad tokie kiekiai jų bus doh.gif Paskendus aš tarp agurkų ir pomidorų ir dar vaikų prie to pačio doh.gif  lotuliukas.gif
Kol derlius nesibaigs,tikrai negalvoju apie jokias nei naujas veisles,nei esamas cool.gif

lotuliukas.gif niekada nėr gerai ...nėr- blogai , yr- negerai... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zaika @ 2011 08 09, 15:46)
A tai jau reikia prekintis? dirol.gif Niu tada reik eit sarasiuka seklu daryti.  pioneer.gif
Bet manau dabar dauguma plusa virtuveje prie puodu ruosdamos atsargas ziemai, nes bent jau pas mane tai paskutiniai pomidorai noksta.  verysad.gif Tuoj derlius baigsis, tada uzsiimsim seklom.  drinks_cheers.gif

g.gif o aš jau visas turiu , ką norėjau...išskyrus čio čio san biggrin.gif tos dar laukiu 4u.gif ax.gif
dabar reiks surasti laiko ir detaliai suplanuoti , ką kiek ir kur sodinti g.gif čia man dabar sunkiausia užduotis , bet dar gal susidorosiu , kol sėti reikės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 09 rugpjūčio 2011 - 14:50
QUOTE(diuni @ 2011 08 09, 15:49)
lotuliukas.gif niekada nėr gerai ...nėr- blogai , yr- negerai... lotuliukas.gif
Papildyta:

išskyrus čio čio san  biggrin.gif tos dar laukiu 4u.gif  ax.gif

lotuliukas.gif aha, tikrai, vienai kapiec be pomidorų, kitos - tik akys tarp sloikų žiba... biggrin.gif

Ane?.. tik čio-čiaus trūksta?...pažiūrėsim ką darysi, kai rudenį dauguma spjaudys pirštus ir pomidorų katalogus vartys.. tongue.gif biggrin.gif ėėė..brol, čia sunki liga, kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių.. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 09, 15:12)
Tai jūs senbuvės mums užpakalius paspardykit,paraginkit...

Naujokė mat atsirado...pernai jau prispardėm, mažai teko? Jau pati galėtum pasakot kokios veislės patiko, kokių nesėsi, kokias pirksi, kokias pati valgysi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 09, 16:10)
Naujokė mat atsirado...pernai jau prispardėm, mažai teko? Jau pati galėtum pasakot kokios veislės patiko, kokių nesėsi, kokias pirksi, kokias pati valgysi... smile.gif

Matyt dar trūksta,kad pati pomedorų valgyt nepradėjau biggrin.gif
Tikrai bus vietos DUO ir ORANGE,taip pat MB patiko MARMANDE
BENITO šiaip sau,LOLIPOP nenunoksta iki galo,suvalgo belekas,nes atrodo tikrai kaip čiulpinukai.Kol kas tiek.
Atsakyti
Nu kitiems metams is savu augintu praejo konkursa
Black plum, nu tikrai skanus
Cudo sveta, slyvos formos, nekieti, avietines spalvos
Dar ko gero kelis sodinsiu Stabtomate F1, nes aukstaugiai ir ankstyvi...
Lauke tiktu Santorange rolleyes.gif
Buciau dekinga jei kas man tu cio cio san sekluciu pakrastytu blush2.gif Ir labai noreciau pomidoru medzio, kazkas sake, kad turi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 rugpjūčio 2011 - 16:20
na o as paivairinimui vaizdeliu mestelsiu, jeigu nieko pries smile.gif
geltonuju pasiliksiu seklyciu, labai skanus
user posted image
user posted image
siais na nelabai patiko, vasara baigias o nokti nenori
Atsakyti
O aš pomidorininkėm, kurios mėgsta vyšninius pomidoriukus parekomenduočiau Super snow white. Niu žinokit labai skanūs. Man daug daug geresni nei black cherry. Saldesni ir jų daugiau...
Praeitais metais siunčiausi juos iš čia:
http://store.tomatof...s_p/tf-0481.htm
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2011 08 09, 19:39)
O aš pomidorininkėm, kurios mėgsta vyšninius  pomidoriukus parekomenduočiau Super snow white. Niu žinokit labai skanūs. Man daug daug geresni nei black cherry. Saldesni ir jų daugiau...
Praeitais metais siunčiausi juos iš čia:
http://store.tomatof...s_p/tf-0481.htm

Jie hibridiniai?
Atsakyti