Tiesa, kartais, jei būna per tiršta įpilu vandens.
QUOTE(zaika @ 2011 08 09, 12:07)
Isbandziau, turiu pripazint keistokai jauciausi tokius experimentus darydama. Bet su zvakute viskas gavosi puikiai. Tik zvakute mazyte, nuo vaiku gimtadienio, tai sukau galva kaip pastatyt, kad neprasmegtu tarp pomidoru. Pagavo azartas, reikia dar stiklainiuka pasidaryt.
O ilgai tie pomidorai issilaiko?
Nešmatuojamas atradimo džiaugsmas? Vat ką jaučia maži vaikiukai šmirinėdami po uždraustas namų zonas
Pomidorai bent iki naujų metų laikosi. o toliau negarantuoju, bet sako, kai kam iki kovo net išsilaiko...
skaitau skaitau ir sunku suvokti tokias idomybes...
daba man neišmanelei prašom pasakyti ar tie pomidorai su žvake sudėti tiesiog sausi ir niekuo neužpilti?
daba man neišmanelei prašom pasakyti ar tie pomidorai su žvake sudėti tiesiog sausi ir niekuo neužpilti?
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 09, 12:21)
Nešmatuojamas atradimo džiaugsmas? Vat ką jaučia maži vaikiukai šmirinėdami po uždraustas namų zonas
Pomidorai bent iki naujų metų laikosi. o toliau negarantuoju, bet sako, kai kam iki kovo net išsilaiko...
Tai jau tikrai. Dukra bare mane, kad negalima deginti pomidoru! Mes nemegstam visokiu konservuotu pomidoru (pernai truputi dariau, tai pati viena ir valgiau , seimyna pripazista tik agurkus), todel is pomidoru darau visokius kecupus, misraines ir sultis siemet bandysiu daryt. O vat sitas receptukas bus tikras atradimas, jei pavyks ilgam islaikyti sviezius pomidoriukus.
kas dėk veislių tai va katik sukirtau de barao ir orange bananą ir nuosprendis kad kitamet tikrai juos sodinsiu. pirmasis toks saldutis o antrasis tiesiog sutirpo burnoje
Kokios čia įdomybės - konservavimas spiritu ir žvakutėmis. Reikės pabandyti, jei nebus taip Tik klausimas - kiek laiko taip "konservuotus" galima išlaikyti?
Papildyta:
Kaip skaniai atrodo
Papildyta:
Šie mums taip pat labai patinka
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 09, 15:02)
Čia tiek ne į temą prišnekėjom, kad bandau reabilituotis ir dedu nuotrauką į tema
Black krim:
Black krim:
Kaip skaniai atrodo
Papildyta:
QUOTE(egute @ 2011 08 09, 14:57)
kas dėk veislių tai va katik sukirtau de barao
Šie mums taip pat labai patinka
QUOTE(diuni @ 2011 08 09, 12:40)
Wou...kokios įdomybės...o kur ta žvakutė dedasi -viršuj ar kaip...ir ar tai vaško žvakutė
Papildyta:
ir dar man reik sužinot -kur galima gauti spirito...jau seniai domiuosi , bet niekur kažkaip neaptikau
Papildyta:
ir dar man reik sužinot -kur galima gauti spirito...jau seniai domiuosi , bet niekur kažkaip neaptikau
bent jau pas mus spiritu prekiauja tie kas ir rusiskais vaistais...bobuciu turgui bandykit pasiteiraut pasilenkus,nes cia slaptai viskas vyksta 100 ml eina kaina nuo 4-7 lt
QUOTE(jediara @ 2011 08 09, 13:19)
Kokios čia įdomybės - konservavimas spiritu ir žvakutėmis. Reikės pabandyti, jei nebus taip Tik klausimas - kiek laiko taip "konservuotus" galima išlaikyti?
Dzhine rase, kad iki nauju metu issilaiko arba dar ilgiau. Atsiprasau, kad ne i tema uzvedziau tema su receptais... Bet bent as gavau daug naudingos info (kad ir ne i tema).
Ir siaip, manau kad jau man gresia pomidorlige, nes vis daugiau veisliu norisi, o pavasaris dar taip toli...
QUOTE(zaika @ 2011 08 09, 15:30)
Dzhine rase, kad iki nauju metu issilaiko arba dar ilgiau. Atsiprasau, kad ne i tema uzvedziau tema su receptais... Bet bent as gavau daug naudingos info (kad ir ne i tema).
Ir siaip, manau kad jau man gresia pomidorlige, nes vis daugiau veisliu norisi, o pavasaris dar taip toli...
Viskas į temą
QUOTE(zaika @ 2011 08 09, 14:30)
jau man gresia pomidorlige, nes vis daugiau veisliu norisi, o pavasaris dar taip toli...
Hm.. a tai dar jūs anei viena nesikoperuojat užsakymams? Pavasarį jau sėt reikia, o ne sėklų ieškot. Ūūūū.. pernai tokiu laiku pomidorinėj palatoj jau tikra pekla virė, stebuklingų sėklų paieškos vyko vos ne su pasieniečių šunų pagalba..
Apsileidot, naujokės, užsnūdot kaip meškos...
QUOTE(jediara @ 2011 08 09, 14:59)
Viskas į temą
aš irgi manau , kad derliaus sutvarkymas ir paruošimas žiemai labai netgi į temą...