Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2011 08 08, 18:51)
bet netaip kazka ryskiai dariau, aisku man dar vysniukus reikejo lupt doh.gif  ...ta kose dejau i seteli.... viskas lauk lipo, vnz kosmaras smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jergutėliau, už kokias nuodėmes tokią bausmę sau paskyrei... doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nome @ 2011 08 08, 20:05)
Kapiec.
Mes net pavalgyti dorai nespėjom  blink.gif

lotuliukas.gif uoojjj.. pardon, tikrai bėda, bet jau nebegaliu nesijuokt iš tokių "literatūrinių" žodžių...
....jau surimtėjau....hm... rolleyes.gif nu tai tu neskink tų viršūnių, tegu auga, gal visgi ruduo ilgas bus, tai spės daugiau ir ilgiau panokt.. tiek auginus tikrai apmaudu neprisiryt iki soties pomidorų unsure.gif Pernai pas vieną mergičką iki pirmo sniego pomidorai šiltnamyje raudonavo, berods, lapkritis jau buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 08 rugpjūčio 2011 - 19:22
QUOTE(ievakata @ 2011 08 08, 17:56)
cai jus apie si recepta  g.gif

taip........ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 20:19)
gal visgi ruduo ilgas bus, tai spės daugiau ir ilgiau panokt..
Lygtais tokį ir žada: http://www.delfi.lt/...a.d?id=48359661
Aš guluosi į vieną palatą su visom maro ir dėmių iškamuotom verysad.gif Pomidorai beveik visi be lapų, gerai, nors, atsivalgiau ir dar turiu ką valgyti. Neraunu dar, ne visi juoduoja. Taaaip gaila derliaus, kad, ko gero, kitais metais padarysiu pertrauką, labai širdį spaudžia, kai reikia mesti didelius, bet papuvusius pomidorčikus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 08, 19:19)
Tani,nu va , įdedu citatą...
Bet aš dar patobulinau jį darydama blush2.gif aš dėjau savus pomidorus-juos nulupau ir sutryniau ir paviriautą košę 15 min. o tada viską dariau kaip recepte...

ACIU labai didelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o tai su 4menesiu kudikiu ziuriu prasciau su laiku, visai nieko nebespeju doh.gif Ir kodel jis taip daug nebemiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 08 08, 20:36)
ACIU labai didelis  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o tai su 4menesiu kudikiu ziuriu prasciau su laiku, visai nieko nebespeju  doh.gif  Ir kodel jis taip daug nebemiega  biggrin.gif

Kitais metais eisit kartu i siltnami slepyniu zaisti, mano irgi balandukas mirksiukas.gif vos pagaunu, patinka ratu varinet, ir tik taikosi i vysniukus, labai megsta pomidorus, galetu nieko daugiau nevalgyt, tai desertui gauna, biggrin.gif
Balkstiena, aciu, jau viriau viena porcija, kazkaip man neuzkliuvo tos odeles, neiko as nelupau blush2.gif , na pabandysiu nulupt, ikalbejot tongue.gif
O kokiu budu pomidoru Maras plinta, na kaip zmoniu tai oro laseliniu, ar per nesvarias rankas, ar dar kaip, o kaip pomidoru ligos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 08 08, 21:11)
O kokiu budu pomidoru Maras plinta, na kaip zmoniu tai oro laseliniu, ar per nesvarias rankas, ar dar kaip, o kaip pomidoru ligos g.gif

lygiai taip pat: oro-lašeliniu, per rankas, rūbus, įrankius. wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 08 08, 21:11)
Balkstiena, aciu, jau viriau viena porcija, kazkaip man neuzkliuvo tos odeles, neiko as nelupau blush2.gif , na pabandysiu nulupt, ikalbejot tongue.gif

nelupu schmoll.gif kai malasi susimala kazkiek, kai trinasi per sieteli ji lieka su seklom,apsikrausi save papildomais darbais
Atsakyti
O vat mes kai darom pomedorų padažą... Vyras lupa, o aš nelupu biggrin.gif koktleilinėje sutrinant visą turinį man jokio skirtumo nelieka smile.gif
Atsakyti
[quote=Nome,2011 08 08, 19:15]
Nu žinokit niekas nepuola jų, jie net nenugeltę, nei nujuodę, paprasčiausiai ant jų po vieną kitą pomidorą, kai tuo tarpu va čia sudėtose nuotraukose-augalas lūžta net nuo tokios pomidorų gausos. Net ir nuskinti nenoksta. Ai, susinervinau, žodžiu verysad.gif

O kokias veisles auginote kad, taip prastai dera ,pas mane irgi lušta šakos ir papildomai rišu. gal tas pats kaip pas mane buvo draugai ir kai pamate kiek agurkų irgi nustebo, o pas juos sako nėra ,kai paklausiau ką sodina -taigi radničioką kaip be jo- užtai ir rezultatas kai naujoviu neaugina biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Karosė,2011 08 09, 10:12]
[quote=Nome,2011 08 08, 19:15]
Nu žinokit niekas nepuola jų, jie net nenugeltę, nei nujuodę, paprasčiausiai ant jų po vieną kitą pomidorą, kai tuo tarpu va čia sudėtose nuotraukose-augalas lūžta net nuo tokios pomidorų gausos. Net ir nuskinti nenoksta. Ai, susinervinau, žodžiu verysad.gif

O kokias veisles auginote kad, taip prastai dera ,pas mane irgi lušta šakos ir papildomai rišu. gal tas pats kaip pas mane buvo draugai ir kai pamate kiek agurkų irgi nustebo, o pas juos sako nėra ,kai paklausiau ką sodina -taigi radničioką kaip be jo- užtai ir rezultatas kai naujoviu neaugina biggrin.gif
[/quote]
biggrin.gif Radničokas labai gera veislė , nors ir sena ...agurkų visada buvo ir šiemet yra pakankamai biggrin.gif
Ne į temą , bet įdomu -o kokias naujoves auginate , lauke ar šiltnamyje jos auga ax.gif
Atsakyti
Pamačiau kad yra pomidoram Shultz trąšos,birios.Gal kas naudojot, ar yra koks skirtumas nuo kitų trąšų.Žadu kitais metais pirkti.Ačiū atsiliepusioms
Atsakyti
Mamkos, kazkada cia kazkuri raset, kaip darot pomidoru sultis. Skaiciau, atrode taip viskas paprasta, net neuzsirasiau. O dabar jau neatsimenu. doh.gif Gal galetumet primint... blush2.gif

Ir dar, ar kuri daret tuos pomidorus su spiritu? kaip ten reik uzdegt? Niekaip man tam stiklainyje nedega, tik uzsidega ir gesta iskart. doh.gif Dangtelyje dega, bet kai bandau uzsukt, iskart uzgesta. Nesuprantu to recepto, kazka matyt ne taip darau unsure.gif Zinau, cia ne receptu tema, einu dar i konservavima to paties paklausiu, bet cia gal greiciau kas atsakys... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti