Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2011 08 08, 16:49)
g.gif oj , bet tai kiek reikia per tą sietelį trinti...ar gal lengvai trinasi g.gif

ner taip lengva, bet ner ir taip sunku biggrin.gif pilu ir suku su mediniu saukstu sietelyje ax.gif
ir ko nepadarysi del savo pilvo blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 08, 17:44)
Aš pati darbsiausia doh.gif  raunu jau pomidorus. Ne maras,bet demetlige anksti pribaige. dideli obuoliai,nedaug,ir visi raudonuoja. Eisiu skaityt,ka seti į šiltnamį.Taip sakant,kita nespejo parvirsti,o aš jau atsikelusi unsure.gif

ax.gif man irgi labai reik žinoti ,ką reikia rudenį užsėti į šiltnamį...ką geriau , tiksliau , kad žemė prasivalytų ir visa kita g.gif
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 08, 17:49)
ner taip lengva, bet ner ir taip sunku biggrin.gif pilu ir suku su mediniu saukstu sietelyje ax.gif
ir ko nepadarysi del savo pilvo blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif čia tai tiksliai... biggrin.gif
Atsakyti

cai jus apie si recepta g.gif

3kg pomidoru
10 galvuciu svogunu
2 stiklines cukraus
1 stikline acto 9%
5 sauktai druskos (nubraukti)
2 arbatiniai sauksteliai pipiru
1 arbatinis saukstelis cinamono
10 vienetu gvazdikeliu

produktai sumalami, viskas sudedama ir virinama 1 val laiko. galima ant pacio galo ideti krakmolo kad gautusi tirstesne mase , manau 1-2 saukstus. saip ragavau be krakmolo liuks tik skystas!!!!!

Perdengem sian siltnamio stoga, kaip nuejau per lietu pasiziureti pakraupau, pasirodo vyras buvo plevele prisaudes su tokiaias metaliukais, o vejas isplese ir ten liko skylutes, tai per lietu ten beveik kaip lauke, sakau siaubas isplauks mano pomedorai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 08 rugpjūčio 2011 - 17:04
QUOTE(amarrile @ 2011 08 08, 17:44)
bet demetlige anksti pribaige.  Eisiu skaityt,ka seti į šiltnamį.Taip sakant,kita nespejo parvirsti,o aš jau atsikelusi unsure.gif

Ir pas mane tas pats.. Dar daug pomidorų, bet jau nebeilgai.. deja.. Lyg garstyčias sėti labai gerai g.gif

Aš su blenderiu sumaliau ir taip pat su mediniu šaukštu per sietelį. Na, žiūrint kokie kiekiai doh.gif Dar kokie 3-5kg.. dar dar.. bet jau daugiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 08, 15:49)
g.gif oj , bet tai kiek reikia per tą sietelį trinti...ar gal lengvai trinasi g.gif

as tai vargau daug del 1l bet netaip kazka ryskiai dariau, aisku man dar vysniukus reikejo lupt doh.gif po to vyriau ir ta kose dejau i seteli, setelis maziukas buvo tai viskas lauk lipo, vnz kosmaras smile.gif todel pomidoru savo sutyse daugiau nedariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 08, 15:49)

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 08, 16:49)

Tikrai taip. drinks_cheers.gif Kaip tik siandien dariau. Kai terliojausi su tuo sieteliu, tai sakiau daugiau kecupo nedarysiu. doh.gif lotuliukas.gif Bet po to kai rezultatas jau buvo stiklainiukuose, tai pasimirso visas vargas. tongue.gif Ai, nera cia labai daug to darbo, bet kai vaikai ant galvos lipa tai viskas desimt kartu leciau einasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 08 08, 18:51)
as tai vargau daug del 1l bet netaip kazka ryskiai dariau, aisku man dar vysniukus reikejo lupt doh.gif  po to vyriau ir ta kose dejau i seteli, setelis maziukas buvo tai viskas lauk lipo, vnz kosmaras smile.gif todel pomidoru savo sutyse daugiau nedariau  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif čia tai jooooooo.... aš Cento papirkau sietą už lipdukus... tai viskas ėjosi kaip per sietą... tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nerandu as to lecio doh.gif. Randu tik paprika pomidoru sultyse, bet ten nera gi cukinijos recepte, o cia minejot kad su cukinija g.gif jei kas nors rasit, mestelkit cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 08:00)
Žodžiu baikit nokint ir augint pomidorus. Pasitinkam rudenį... wink.gif

Kapiec.
Mes net pavalgyti dorai nespėjom blink.gif , dar nei vienais metais taip nėr buvę, o jau baigt reikia visą šitą reikalą. Derliaus galiam sakyti iš vis nebuvo, tfu, kad juos kur velnias tuos nesėkmingus metus
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 08 08, 20:05)
Kapiec.
Mes net pavalgyti dorai nespėjom  blink.gif , dar nei vienais metais taip nėr buvę, o jau baigt reikia visą šitą reikalą. Derliaus galiam sakyti iš vis nebuvo, tfu, kad juos kur velnias tuos nesėkmingus metus

KAIp gaila, uzuojauta, ar cia siltnaminius taip puola, ar laukinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 08 08, 19:07)
KAIp gaila, uzuojauta, ar cia siltnaminius taip puola, ar laukinius g.gif

Nu žinokit niekas nepuola jų, jie net nenugeltę, nei nujuodę, paprasčiausiai ant jų po vieną kitą pomidorą, kai tuo tarpu va čia sudėtose nuotraukose-augalas lūžta net nuo tokios pomidorų gausos. Net ir nuskinti nenoksta. Ai, susinervinau, žodžiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 03, 18:58)
Žadėtas DIUNI Lečio receptukas  4u.gif

2,5-3 kg nuvalytos cukinijos
0,5 kg paprikos
0,5 l pomidorų padažo
1 stkl aliejaus
1 stkl cukraus
0,5 stkl 9 proc. acto
1 šaukštas su kaupu druskos

Cukiniją supjaustyti stambiais kubeliais, supilti aliejų ir cukrų, virti 10 min.
Pridėti papriką, virti dar 10 min. Supilti pomidorų padažą, virti dar 10 min. Pabaigoje sudėti druską ir actą.
Turėtų gautis 5 stiklainiukai 0,5 l talpos.
Papildyta:
taip, laikyti reikia šaldytuve. Ir maniškiai visi labai giria pagal šį receptuką marinuotus čilius  wub.gif

Mergikės, pas man sunoko pirmasis habaneras.. ir eilėj jų ir Jamaikian red dar daug.. Turbūt šituos marinuot per žiauru vienus? Maišyt su kokiais jalapenais tubūt  g.gif 
Ar gal kokio padažiuko receptą kas bandė? Kad tuos pačius aštriuosius sudėt?

Tani,nu va , įdedu citatą...
Bet aš dar patobulinau jį darydama blush2.gif aš dėjau savus pomidorus-juos nulupau ir sutryniau ir paviriautą košę 15 min. o tada viską dariau kaip recepte...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 rugpjūčio 2011 - 19:20