Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AusrinesMama @ 2011 08 08, 11:31)
Dar kartą klausimas dėl osobych  lotuliukas.gif  O kaip susipratus tą siuntimo mokestį siuntėjai perduoti?
1. Pavedimas į sąskaitą.
2. Atsiūsti siuntėjai švarų voką su pašto ženklu ir savo adresu.

1. susitarimo reikalas;
2. ojiesau, na ir senoviškai čia, be to pašte sveria vokus ir jūsiškis tuščias bus vienokia kaina, o pilnas sėklų ( gal gi melejono užsiprašėt hihihi.gif ) bus brangiau.

pabaigai, čia dviejų (siuntėjo-gavėjo ) reikalas, o ne forumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 08, 11:27)
tai super  thumbup.gif   Maniškiams tai per silpnas produktas - reik čilių kaip reikalas primest  biggrin.gif

ax.gif ne ne ...labai toks saldžiarūgštis geras skonis thumbup.gif dariau su žaliomis paprikomis , nuskyniau , gal tada kitos greičiau augs dar ir noks... dabar laukiu , gal kada nors prinoks dar tos paprikos g.gif tai darysiu dar vien su pomidorais...nu jeigu dar bus tada pomidorų biggrin.gif betalux šiltnamiuke jau baiginėjasi...ir taip jau daug labai jų buvo , ...palyginus nuo tiek mažai krūmų thumbup.gif derlingumas ir ankstyvumas tikrai šios veislės išskirtinės savybės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 rugpjūčio 2011 - 11:02
o kas gali pasakyti, Beta ar Betaliux geriau? Nes as sau uzsirasius kad Beta sodinsiu kitais metais, bet ziuriu dauguma apie Betaliux sneka g.gif Kaip suprantu abidvi ankstyvos, o yra kokiu skirtumu?
Tiesa mano tai tuoj jau visi pasibaigs, nepriklasuomai nuo veisles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 08 08, 13:56)
o kas gali pasakyti, Beta ar Betaliux geriau? Nes as sau uzsirasius kad Beta sodinsiu kitais metais, bet ziuriu dauguma apie Betaliux sneka g.gif  Kaip suprantu abidvi ankstyvos, o yra kokiu skirtumu?
Tiesa mano tai tuoj jau visi pasibaigs, nepriklasuomai nuo veisles  verysad.gif

ax.gif negaliu palyginti , nes betos nėr turėjus...
Atsakyti
Mergaitės,

kažkuri buvo įmetusi lečio recepčiuką... Nu užmušk nerandu doh.gif Gal kuri užmačiusi brūkštelsit? 4u.gif

Ir dar... O blakstienos ketčupui pomidorus su visomis sėklomis ir odele dėti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 08 rugpjūčio 2011 - 14:03
QUOTE(Aušrytė @ 2011 08 08, 15:03)
Mergaitės,

kažkuri buvo įmetusi lečio recepčiuką... Nu užmušk nerandu doh.gif  Gal kuri užmačiusi brūkštelsit?  4u.gif

Ir dar... O blakstienos ketčupui pomidorus su visomis sėklomis ir odele dėti? g.gif  blush2.gif

atsakau smile.gif
bent jau as tai pomidorus sumalus mesmale pertrinu per sieteli,kad nebutu seklu ir odeliu, kaip kitos merginos daro nezinau,gal pasidalins savo patirtim g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 08 08, 12:56)
o kas gali pasakyti, Beta ar Betaliux geriau? Nes as sau uzsirasius kad Beta sodinsiu kitais metais, bet ziuriu dauguma apie Betaliux sneka g.gif  Kaip suprantu abidvi ankstyvos, o yra kokiu skirtumu?
Tiesa mano tai tuoj jau visi pasibaigs, nepriklasuomai nuo veisles  verysad.gif

Man irgi idomu ar Beta ar Betalux geriau, nes taip pat kitiems metams tai Beta uzsirasius. rolleyes.gif
Ir manieji pomidorai baiginejasi del maro... unsure.gif Nekokie pirmi pomidorystes metai, gal kiti bus geresni... unsure.gif

QUOTE(Aušrytė @ 2011 08 08, 14:03)
Ir dar... O blakstienos ketčupui pomidorus su visomis sėklomis ir odele dėti? g.gif   blush2.gif

As pernai viska sumaliau, suviriau ir suvakavau. Na troskiniams tai gerai, bet valgyt kaip kecupa tai niekam nepatiko. blush2.gif kazkaip tos seklytes, zieveles ir t.t. tik gadino visa reikala. Siemet pertryniau per sieteli, dar krakmolo idejau, tai jau tikrai panasu i kecupa ir skanu. thumbup.gif

Laba diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 08 rugpjūčio 2011 - 14:59
Mergaitės,

kažkuri buvo įmetusi lečio recepčiuką... Nu užmušk nerandu doh.gif  Gal kuri užmačiusi brūkštelsit?  4u.gif

as kazkaip toki net praziosinau blink.gif nemaciau, maciau tik atsiliepimus, kad skanu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės,

Ir dar... O blakstienos ketčupui pomidorus su visomis sėklomis ir odele dėti? g.gif  blush2.gif

lecio receptuko nueikit pasidairyt i papriku tema, ten bent du viens netoli kito buvo visai neseniai.

As VISIEMS konservuojamiems pomidorams odele nuimu, nes po to ta skuryte jokio malonumo valgant neteikia. Visai nesunku, nuplikius labai gerai nusineria. O po to su blenderiu sumalu. Seklikiu mano pomidoruose labai mazai, taigi su sieteliais nevargstu ir susimala greit ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 08 08, 15:58)
Man irgi idomu ar Beta ar Betalux geriau, nes taip pat kitiems metams tai Beta uzsirasius.  rolleyes.gif
Ir manieji pomidorai baiginejasi del maro...  unsure.gif Nekokie pirmi pomidorystes metai, gal kiti bus geresni...  unsure.gif
As pernai viska sumaliau, suviriau ir suvakavau. Na troskiniams tai gerai, bet valgyt kaip kecupa tai niekam nepatiko.  blush2.gif kazkaip tos seklytes, zieveles ir t.t. tik gadino visa reikala. Siemet pertryniau per sieteli, dar krakmolo idejau, tai jau tikrai panasu i kecupa ir skanu.  thumbup.gif

Laba diena.

g.gif oj , bet tai kiek reikia per tą sietelį trinti...ar gal lengvai trinasi g.gif
Atsakyti
Ot ačiū visoms 4u.gif

Pasirodo paprikų temoj buvo.. doh.gif sakau, kad mačiau blush2.gif
Atsakyti
Aš pati darbsiausia doh.gif raunu jau pomidorus. Ne maras,bet demetlige anksti pribaige. dideli obuoliai,nedaug,ir visi raudonuoja. Eisiu skaityt,ka seti į šiltnamį.Taip sakant,kita nespejo parvirsti,o aš jau atsikelusi unsure.gif
Atsakyti