Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Dzhine ,pirmi tai aiškiai parašyti kokie ,o kiti nuotraukose kokios veislės,laukiam atsakymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 08, 08:48)
Nervus į konservus, o konservus į marias... Regis, taip tautosaka byloja biggrin.gif

biggrin.gif ką tautosaka bebylotų, marios man toli... konservus teks į lentyną dėt.. tongue.gif

Mergiotės, kurios dar auginat pomidorams ševeliūrą, galit jau pešti ją lauk. Žodžiu, kirpkit viršūnes ties paskutiniu, gerai susiformavusiu žiedu, tiksliau, virš to žiedo esančiu lapu, ir tuo baikit nokint ir augint pomidorus. Pasitinkam rudenį... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 08:00)
biggrin.gif ką tautosaka bebylotų, marios man toli... konservus teks į lentyną dėt.. tongue.gif

Mergiotės, kurios dar auginat pomidorams ševeliūrą, galit jau pešti ją lauk. Žodžiu, kirpkit viršūnes ties paskutiniu, gerai susiformavusiu žiedu, tiksliau, virš to žiedo esančiu lapu, ir tuo baikit nokint ir augint pomidorus. Pasitinkam rudenį... wink.gif

O jei mano pomidorai vėliau nei įprasta pasodinti? Vis tiek eiti su liaudimi ir karpyti viršūnes unsure.gif

Ačiū iš anksto už atsakyma dlia osobo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 09:00)

Viskas rytoj ir tik rytoj,šiandien nei sveikatos nei noro rimtiems darbams nerasta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 08 08, 07:56)
Dzhine ,pirmi tai aiškiai parašyti kokie ,o kiti nuotraukose kokios veislės,laukiam atsakymo bigsmile.gif

Nuotraukyčių iš naujo nedėsiu, gal kaip nors, ania? smile.gif
taigi, pirmoje foto Black krim. Kaip ir matosi trūkinėja labai. Tas pats ant visų šitos veislės medžių. Ir pas visus prie kotelio nesunoksta, lieka truputi žalia.
antroje foto matosi vidurinė šiltnamio eilė su visokiom marfom, monroe, buran, is lolitos gautais dideliais geltonais, oranziniais...
trečioje foto pirmame plane maivosi black krim, o už jo tas X'as bulviniais lapais smile.gif itariu, kad ten įkišau niekur netilpusį kmicic
štai kmicas augantis kitur:
user posted image

Beje, šiemet niekuo netrešiau pomidorų. tik pasodinti buvo palaistyti Humiverdu ir psio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 08, 09:02)
O jei mano pomidorai vėliau nei įprasta pasodinti? Vis tiek  eiti su liaudimi ir karpyti viršūnes  unsure.gif

Nu, jei pamąsčius, tai to pomidoro gyvenimo vistiek neprailginsi, nebent ruduo gruodyje prasidėtų.. (čia kalbu apie aukštaūgius pomidorus, žemaūgiams viršūnių karpymas negalioja) Bet tikrai nieko nenutiks, jei viršūnių visai nekirpsi. Tiesiog šįmet eksperimentui užrišk vielutę ar ryškų siūliuką ties stipria žiedine keke, kai reiks nuraut nuderėjusius pomidorus, matysi, ar buvo verta kirpt, ar augint. Aiškiai pamatysi, iki kurios vietos pomidoras sugebėjo normaliai užaugint pomidoriukus. Kitais metais jau pati iš savo praktikos hytra būsi biggrin.gif

Kerpame dėl to, kad pomidoras išnaudotų kuo mažiau energijos nereikalingam rudeniniam žydėjimui, žalios masės auginimui, o geriau visas jėgas atiduotų vaisių augimui užbaigt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 08 rugpjūčio 2011 - 08:43
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 08, 09:14)
Nuotraukyčių iš naujo nedėsiu, gal kaip nors, ania? smile.gif
taigi, pirmoje foto Black krim. Kaip ir matosi trūkinėja labai. Tas pats ant visų šitos veislės medžių. Ir pas visus prie kotelio nesunoksta, lieka truputi žalia.
antroje foto matosi vidurinė šiltnamio eilė su visokiom marfom, monroe, buran, is lolitos gautais dideliais geltonais, oranziniais...
trečioje foto pirmame plane maivosi black krim, o už jo tas X'as bulviniais lapais smile.gif itariu, kad ten įkišau niekur netilpusį kmicic
štai kmicas augantis kitur:
user posted image

Beje, šiemet niekuo netrešiau pomidorų. tik pasodinti buvo palaistyti Humiverdu ir psio  4u.gif

g.gif nu bet kmicic nupieštas kitur pailgais vaisiais , o čia tai visi tavo apvalūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 08:38)
Nu, jei pamąsčius, tai to pomidoro gyvenimo vistiek neprailginsi, nebent ruduo gruodyje prasidėtų.. (čia kalbu apie aukštaūgius pomidorus, žemaūgiams tas negalioja) Bet tikrai nieko nenutiks, jei viršūnių visai nekirpsi. Tiesiog šįmet eksperimentui užrišk vielutę ar ryškų siūliuką ties stipria žiedine keke, kai reiks nuraut nuderėjusius pomidorus, matysi, ar buvo verta kirpt, ar augint. Aiškiai pamatysi, iki kurios vietos pomidoras sugebėjo normaliai užaugint pomidoriukus. Kitais metais jau pati iš savo praktikos hytra būsi biggrin.gif

Kerpame dėl to, kad pomidoras išnaudotų kuo mažiau energijos nereikalingam rudeniniam žydėjimui, žalios masės auginimui, o geriau visas jėgas atiduotų vaisių augimui užbaigt.

Nuoširdžiai dėkoju už tokį išsamų ir suprantama atsakymą 4u.gif

Diuni, žinok ir aš susizgribau, kad nusišnekėjau, nes kitoj eilėj augantys visi kmicic pailgi smile.gif
Reiškia, čia sibiro ankstyvasis, jei tik jis bulviniais lapais. Ant sėklų pokiuko lapų nesimato. Dėdė googlas sibiro ankstyvuosius rodo bulviniais lapais. Tai gal tebūnie jie iš sibiro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 08 rugpjūčio 2011 - 08:46
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 08, 08:48)
Nervus į konservus, o konservus į marias... Regis, taip tautosaka byloja biggrin.gif

nea, nervus į konservus, vežt į Paryžių, gausi maišą ryžių - taip tautosaka byloja tongue.gif
ne į temą aš čia poster_offtopic.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 07:34)

Aš jau nebespėju su savo pomidorais ir agurkais, kasdien puodai, cukrus ir druska, konservai, nervai.. atostogų noriu...  unsure.gif

drinks_cheers.gif ugu, ir aš.. atostogos, vadinasi..
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 07, 17:25)

o man, pasikartosiu , labai patiko lečo su cukinija thumbup.gif ir namie visiems patiko...nedaviau...būtume jau sulapnoję biggrin.gif

tai super thumbup.gif Maniškiams tai per silpnas produktas - reik čilių kaip reikalas primest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 07:46)
Tik pamiršau pasakyt, kad sėklučių (arba bet ko kito) vienam voke be priemokos siųsti galima iki 10gr. Įtartinai "nusipenėjusius" vokus pasveria..

Dar kartą klausimas dėl osobych lotuliukas.gif O kaip susipratus tą siuntimo mokestį siuntėjai perduoti?
1. Pavedimas į sąskaitą.
2. Atsiūsti siuntėjai švarų voką su pašto ženklu ir savo adresu.
Atsakyti