Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2011 08 07, 13:56)
4u.gif  ax.gif man tai daug nereik...kokias gal 6 sėklas , kad porą daigų išsiauginčiau 4u.gif

Prisijungciau ir as prie Cio cio san sekliuku. Uz siuntima susimokesiu, jei ne Vilniuje,ir dar busiu be galo dekinga blush2.gif
Atsakyti
blakstiena, ačiū didelis už kečupo receptą 4u.gif
Vaikis didžiai įvertino, tik liepė gerokai čilių pridėt (o jau ir taip habanerą buvau įvanojus ir trejetą kiek slabnesnių). Padarė išvadą, kad kur kas skanesnis už Suslavičiaus. Hmmm.. nepaprašiau su Heinz palyginti.. jei jau už tą geresnis pasirodys, visą šiltnamį į kečupą paleisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 07, 18:02)
blakstiena, ačiū didelis už kečupo receptą  4u.gif
Vaikis didžiai įvertino, tik liepė gerokai čilių pridėt  (o jau ir taip habanerą buvau įvanojus ir trejetą kiek slabnesnių).  Padarė išvadą, kad kur kas skanesnis už Suslavičiaus. Hmmm.. nepaprašiau su Heinz palyginti.. jei jau už tą geresnis pasirodys, visą šiltnamį į kečupą paleisiu  biggrin.gif

blush2.gif ar galima čią jį dar kartelį pacituot...vieną esu užkonspektavus , bet gal ir ne tas blush2.gif


o man, pasikartosiu , labai patiko lečo su cukinija thumbup.gif ir namie visiems patiko...nedaviau...būtume jau sulapnoję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 07, 05:52)
....palaukt kol paštininkė eis pro šalį, duodi jai pomidorą, pasakai adresą kur nunešt, ir ji nesunkiai ristele nulapatuos nuo Klaipėdos iki Vilniaus ar Biržų...

Arba dar galima iškrapštyt sėklutes, išdžiovint, supakuot į maišelius, sudėt į voką, užklijuot pašto ženklą, užrašyt adresą ir jei 50 km spinduliu yra pašto dėžutė, įmest į ją voką.....
4u.gif

user posted image
Pirmas variantas man asmeniškai labiau patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 07 rugpjūčio 2011 - 17:27
Na ir aš truputi parodysiu vaizdelių po apsilankymo pas pomidorus.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image


Akylesnės pastebės ,kad ir manuosiuose pomidoruose ligos siaučia, bet negailestingai nukarpau visus įtartinus lapus. Keleta kartų purškiau pienu jodu, bei bitkrėslės ir dirvinio asiūklio ištrauka. Nepaisant to, labai skanūs Black krim pomidorai (pirma foto), Kmicic labai gausiai dera (ačiū Ausronei, jei neklystu). Visų kitų dar teks palaukti, nes vėlokai pasodinti buvo, be to puse sienų šiltnamyje dar nebuvo, kai juos sodinom, tad spartietiškom sąlygom užaugę ir išgyvenę jie man labai sveiki ir nuostabūs atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 07 rugpjūčio 2011 - 21:34
Gerai, jau gerai, Ex išjuokei per visą pasaulį mane blush2.gif Gal pašte dirbai?, matei kaip pomidorus nešioja 4u.gif Jau geriau būčiau nuėjus į paštą su pilnom saujom sėklų lotuliukas.gif , vis mažiau žmonių mane išjuoktų doh.gif
Geriau pasakyk: 1. ievų šakelės, tos kur baltai žydi kvepiančios? 2. dabar tinka skinti? 3. kiek laiko sėklas ievose mirkyti? 4. AČIŪ.
Visas pasižymėjau 4u.gif
Dzhine, pomidorai labai sveikai atrodo, ir šiaip tvarkingai šienu išklota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 07, 18:02)
blakstiena, ačiū didelis už kečupo receptą  4u.gif
Vaikis didžiai įvertino, tik liepė gerokai čilių pridėt  (o jau ir taip habanerą buvau įvanojus ir trejetą kiek slabnesnių).  Padarė išvadą, kad kur kas skanesnis už Suslavičiaus. Hmmm.. nepaprašiau su Heinz palyginti.. jei jau už tą geresnis pasirodys, visą šiltnamį į kečupą paleisiu  biggrin.gif

bigsmile.gif smile.gif 4u.gif aciu uz komplimenta,svarbu,kad skanu

QUOTE(diuni @ 2011 08 07, 18:25)
blush2.gif ar galima čią jį dar kartelį pacituot...vieną esu užkonspektavus , bet gal ir ne tas blush2.gif
o man, pasikartosiu , labai patiko lečo su cukinija thumbup.gif ir namie visiems patiko...nedaviau...būtume jau sulapnoję biggrin.gif

receptas cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 07, 22:57)
Gerai, jau gerai..
  Geriau pasakyk: 1. ievų šakelės, tos kur baltai žydi kvepiančios? 2. dabar tinka skinti? 3. kiek laiko sėklas ievose mirkyti? 4. AČIŪ.

Eik jau... biškį pabaikinau su interpretacijom smile.gif antras atsakymas visai rimtas smile.gif Tik pamiršau pasakyt, kad sėklučių (arba bet ko kito) vienam voke be priemokos siųsti galima iki 10gr. Įtartinai "nusipenėjusius" vokus pasveria..

1.2.3. Aha, ievos tos, kur pavasarį anksti baltai pražįsta ir labai skaniai kvepia... Skinti šakeles tinka bet kada, netgi žiemą, nes nuovirui jų lapai vistiek nereikalingi. Ką tik išimtas iš perplautas sėklutes mirkau 10 min., pakanka, po to iškart apdžiovinu. (tik sėklučių nenuplikykit - nuoviras turi būti atvėsintas) PRAŠOM smile.gif
Atsakyti
4u.gif dėkui...jau dabar visus ten esančius receptus išsaugojau biggrin.gif

Dzhine labai puikus vaizdelis...labai išpuoselėtas ir tvarkingas šiltnamis 4u.gif
o kokie pomidorai paskutinėje nuotraukoje ,...taip gražiai ir gausiai priaugę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 rugpjūčio 2011 - 07:12
Ko gero mano pomedorams bus amen,vakar per atidaras duris aplijo Marfą,o apie išdžiūvimą nė kalbos nėr,drėgna ir šilta pas mumy.Ir taip jau per dvi savaites radau pajuodusiais galais du hihihi.gif pomedorus ir vieną įtartiną lapą hihihi.gif
Dydelė bėda ania sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 08, 08:24)
Ko gero mano pomedorams bus amen...

Visur lyja, ne tik pas tavy... O kol tiems tavo pomidorams bus mišios, tai spės ir sunokt, ir šalnų dar sulaukt smile.gif
Aš jau nebespėju su savo pomidorais ir agurkais, kasdien puodai, cukrus ir druska, konservai, nervai.. atostogų noriu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 08, 07:34)
Visur lyja, ne tik pas tavy... O kol tiems tavo pomidorams bus mišios, tai spės ir sunokt, ir šalnų dar sulaukt smile.gif
Aš jau nebespėju su savo pomidorais ir agurkais, kasdien puodai, cukrus ir druska, konservai, nervai.. atostogų noriu...  unsure.gif



Nervus į konservus, o konservus į marias... Regis, taip tautosaka byloja biggrin.gif

QUOTE
o kokie pomidorai paskutinėje nuotraukoje ,...taip gražiai ir gausiai priaugę


TEn kaip tik daigas X, nors pagal brėžinį galėtų būti Marfa g.gif ale neaukštas. Iš mazgių turiu kmicic, sibiro ankstyvuosius ir Kaspar f1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 08 rugpjūčio 2011 - 07:51