Sveikos draugės per pomidorus
Grįžau iš kaimo....kiek prisivežiau pomidorų net negalėčiau pasakyti laaaabai daug. Visą savaitę būdama Vilniuj ir skaitydama apie jūsų pakirstus maro pomidorus- maniau, nuvažiavus rasiu vien pajuodėlius, bet tik Corazon , du daigai pasodinti prie pat durų apsirgę (juos išroviau). Prisiskaičius prognozių, žadančių beveik dvi savaites lietaus, skyniau ir žalius, tik pradedančius keisti spalvą....ai matysim
Lolita, rašydama anksčiau, kad "prikrapštysiu daug" ir galvojau apie Tave , tik, kad niekad su paštu nedraugavau, kaip jūs siunčiate sėklas viena kitai (juk Tu ne Vilniuj). Dzhine ir Tau bus , ir dar skonio jie man patiko(čia aišku labai asmeniška )
Einu rūšiuot.....
sveiko pomidorninkes turiu klausima, kas pusket su soda ir muilu,kokias proporcijas dejot'? ar taip savo nuoziura?
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 06, 22:14)
sveiko pomidorninkes turiu klausima, kas pusket su soda ir muilu,kokias proporcijas dejot'? ar taip savo nuoziura?
10 litrų vandens, 40g muilo, 10g sodos, jei gerai pamenu. O realiai, tai maždaug trečdalis gabalėlio ūkinio muilo ir kupinas valgomas šaukštas sodos.
QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 06, 21:42)
niekad su paštu nedraugavau, kaip jūs siunčiate sėklas viena kitai....
....palaukt kol paštininkė eis pro šalį, duodi jai pomidorą, pasakai adresą kur nunešt, ir ji nesunkiai ristele nulapatuos nuo Klaipėdos iki Vilniaus ar Biržų...
Arba dar galima iškrapštyt sėklutes, išdžiovint, supakuot į maišelius, sudėt į voką, užklijuot pašto ženklą, užrašyt adresą ir jei 50 km spinduliu yra pašto dėžutė, įmest į ją voką.....
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 06, 22:38)
10 litrų vandens, 40g muilo, 10g sodos, jei gerai pamenu. O realiai, tai maždaug trečdalis gabalėlio ūkinio muilo ir kupinas valgomas šaukštas sodos.
aciu
QUOTE(tany @ 2011 08 06, 13:33)
ar galima klausima ne i tema bendrai apie darza
kadangi auginu pirmi metai, tai nezinau ar tai normalu, bet siemet man daug visokiu issigimimu darzovese: tai susisuke morkos, tai su 5 uodegom, pomidorai ir dvinukai buvo. Tai idomu cia normalu, ar cia Fukusimos pasekmes
kadangi auginu pirmi metai, tai nezinau ar tai normalu, bet siemet man daug visokiu issigimimu darzovese: tai susisuke morkos, tai su 5 uodegom, pomidorai ir dvinukai buvo. Tai idomu cia normalu, ar cia Fukusimos pasekmes
nu čia gal neįtemą, bet morkos susisuka tada kai jas užpuola nematodas fukusima čia neprieko
QUOTE(cezi @ 2011 08 07, 08:33)
nu čia gal neįtemą, bet morkos susisuka tada kai jas užpuola nematodas fukusima čia neprieko
o tai jos valgomos? As tai vaikams sumaitinau
vo kokios buvo
QUOTE(tany @ 2011 08 07, 11:19)
valgomos neima jų nelaboji, tik labai jau nepatogu lupt
http://www.darzovius...echnologija.pdf
čia gali paskaitinėt
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 06, 23:14)
Šis purškalas tikrai
Mes išbandėm ant susirgusių Betaliuksų. Pačių pomidorų jau visiškai neišgelbėjom, nes ta zaraza jau labai buvo įsisiautėjusi, bet viršūnės buvo dar žalios, tai po purškimo ir liko žalios. Tiesiog norėjom įsitikinti, kad tai veiksminga ir įsitikinom. Tad sėkmės
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 08 07, 12:26)
Šis purškalas tikrai
Mes išbandėm ant susirgusių Betaliuksų. Pačių pomidorų jau visiškai neišgelbėjom, nes ta zaraza jau labai buvo įsisiautėjusi, bet viršūnės buvo dar žalios, tai po purškimo ir liko žalios. Tiesiog norėjom įsitikinti, kad tai veiksminga ir įsitikinom. Tad sėkmės
dėkui už praktinę patirtį...manpačiai jau neteko išbandyti , tiesiog nespėjau jau lauke...o dar man įdomu , ten kur šitą receptą anglai nurodo , rašo , kad pastebėjus pirmus požymius....bet ta liga taip žaibiškai plinta , kad per kelias dienas ir pakerta galutinai, gali ir nespėti pastebėti...o įdomu ,jeigu per tokį lietingą ora , koks buvo , purkšti nors kokį kartą su soda profilaktiškai kaip manot , mielos pomidoriautojos ar nepakenks...toksiškumas nurodomas 0...
QUOTE(Ex @ 2011 08 05, 06:41)
Jei norėsi hibridų, tai niekas neduos, nes tokių sėklų niekas nerenka - reiks pirkti parduotuvėje. Jei paprastų, nehibridinių sėklučių, tai, manau, pasidalins, bet bent už siuntimą reiktų susiprast susimokėt
Cia savaime suprantama Tu cio cio ir man kas sekluciu prikrapstykit, labai ju noriu
Papildyta:
Lolita, rašydama anksčiau, kad "prikrapštysiu daug" ir galvojau apie Tave , tik, kad niekad su paštu nedraugavau, kaip jūs siunčiate sėklas viena kitai (juk Tu ne Vilniuj). Dzhine ir Tau bus , ir dar skonio jie man patiko(čia aišku labai asmeniška )
Einu rūšiuot.....
Einu rūšiuot.....
Ir ties manim pliusiuka uzdekit, kad tu sekluciu noriu
Sveikos draugės per pomidorus
Grįžau iš kaimo....kiek prisivežiau pomidorų net negalėčiau pasakyti laaaabai daug. Visą savaitę būdama Vilniuj ir skaitydama apie jūsų pakirstus maro pomidorus- maniau, nuvažiavus rasiu vien pajuodėlius, bet tik Corazon , du daigai pasodinti prie pat durų apsirgę (juos išroviau). Prisiskaičius prognozių, žadančių beveik dvi savaites lietaus, skyniau ir žalius, tik pradedančius keisti spalvą....ai matysim
Einu rūšiuot.....
Einu rūšiuot.....
man tai daug nereik...kokias gal 6 sėklas , kad porą daigų išsiauginčiau