Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

As irgi seklyciu noreciau bigsmile.gif Kaip cia galima butu ju gaut? Jei parasyciau kokiu noriu atsirastu kas ju duos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 04 rugpjūčio 2011 - 19:24
4u.gif EX , tavo AŽ pilna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 08 04, 19:23)
As irgi seklyciu noreciau  bigsmile.gif Kaip cia galima butu ju gaut? Jei parasyciau kokiu noriu atsirastu kas ju duos?  blush2.gif

MAn rodos dar taip anksti apie sėklas kalbėti šakės.
Geriau apie šių metų derlių kas gerai dera, kas blogai, kas serga, kas neserga, kas skanu, kas neskanu.
O vat jau po visų degustacijų ir įvertinimų apie kokį spalį-lapkritį apie sėklas, ką perkam, ka siunčiam.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 04, 20:35)
4u.gif EX , tavo AŽ pilna... ax.gif

Tai kad prieš pusvalandį iškuopiau, žiūrėjau, yra pakankamai vietos... unsure.gif Bandyk dar kartelį rašyt...
Atsakyti
EX, dekui del siltnamio uzdarymo, as tik duris uzdariau, o langa ir stoglangi palikau, cia kaimynka buvo atejus, sako, jei nori, kad greiciau pomidorai sunoktu, reikia laikyti visa uzdaryta, nu jo sakau o ligos kaip g.gif
Ir laabai dekui merginoms, tokius pomidorus pavyko uzsiaugint tik su jusu pagalba, kad ziuriu , groziuosi kaip mazas vaikas su nauju zaisliuku, grazuoliai mano 4u.gif
MAn labaiusiai patinka kol kas is cheriuku Black chery ir sweet milion, is mesiniu corazon ir jauciasirdziai, marisa lyg neblogai atrodo, gal dar avietiniai favoryt, ir geltonieji ola polka, vat del Marfos nzn, kol kas labai panasu i MArisa, tik pastaroji gausiau dera, ai dar Kmicik, tik viena turiu, bet gausiai dera.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 08 04, 19:50)
Ir laabai dekui merginoms, tokius pomidorus pavyko uzsiaugint tik su jusu pagalba,  kad ziuriu , groziuosi kaip mazas vaikas su nauju zaisliuku, grazuoliai mano 4u.gif
MAn labaiusiai patinka kol kas is cheriuku Black chery ir sweet milion, is mesiniu corazon ir jauciasirdziai, marisa lyg neblogai atrodo, gal dar avietiniai favoryt, ir geltonieji ola polka, vat del Marfos nzn, kol kas labai panasu i MArisa, tik pastaroji gausiau dera, ai dar Kmicik,  tik viena turiu, bet gausiai dera.

As taip pat prisidedu prie padeku merginoms, labai daug ko ismokau, ir vis dar mokaus. Daug ka konspektuoju. Tik mazai cia rasau, nes nelabai turiu ka pasakyti, visai zalia pomidoru reikaluose. blush2.gif Daug klausimu iskyla, bet net neklausus randu praktiskai visus atsakymus. 4u.gif
Favoryt avietiniai? bigsmile.gif Valio, atpazinsiu tada dar viena savo veisle. thumbup.gif Nors sodinau pavasari nedaug (jaucio sirdi, favoryt, heinz ir brooklyn, dar kazkokie slyviniai buvo, bet maras suvalge...), ir pirma klaida, kuria padariau, nesusizymejau kur kas susodinta. doh.gif Jaucio sirdi atpazistu is daigu aukscio ir pomidoru formos. smile.gif Dabar zinosiu ir favoryt (beje visai skanus), dar liko atpazint kur heinz o kur brooklyn, nes jie man panasus. doh.gif Zinau, kad abu tinka ilgam laikymui, tai bandysiu laikyt. Tik vistiek noretusi zinot kur kuris. Na, cia bus pamoka kitiems metams.
Prisiskaitinejau cia apie begale rusiu, net galva sukasi. biggrin.gif Zinau, kad tikrai noresiu bandyt auginti kitais metais black cheryy ir black russian, jei tik seklu gausiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 04 rugpjūčio 2011 - 20:45
4u.gif jo jo...senbūvių konsiltacijos gėris thumbup.gif be jų niekaip...vien purškalai ką reiškia...nieko visai apie juos nežinojau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

perskaiciau kelis pusl. atgai ir neradau mane dominancio klausimo rolleyes.gif Gal zinote, kas atsitiko mano pomidorams, pradejo puti,atsirado demes nedideles, dar nedaug tokiu radau, bet atsiranda g.gif
kodel kai kurie pomidirai trukineja g.gif

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 04, 20:21)

Neįpatingos mano mėgiamos veislės. "Senoviniai" - Corazon, Delfine, Green Zebra, Black Cherry, iš pamėgtų naujesnių - Monroe, Jablokai, Zlato, Buran.. Gal ką ir pamiršau, bet tikrai veislių mandrumu nenustebinsiu. Ne visos blatnos naujovės man prigyja... smile.gif

Va, ir man patiko Corazon, Delfine, Black Cherry drinks_cheers.gif dar Fantazio, Tolstoi, Sultan, Nužnyj razmier. Vaikai labiausiai susižavėjo Taiko smile.gif
Atsakyti
[quote=Neris,2011 08 04, 11:22]
Aš taip pat stoju į eilę sėklyčių:POMIDORU MEDIS ,PERSIKINIAI(cia kazkuri is mamikiu uzfunde),RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus),PERSIMONAS,GRUŠA ČIORNAJA.

Lolita, pas mane užaugo tokie gigantai pomidorai iš Jūsų gautų sėklyčių, tik gaila dar nesunoko. Lyg turėtų būti dideli geltoni ir oranžiniai. Mano chebra sakė, o čia tai pomidorai tokius reikia sodinti:).

Man tie geltoni ir oranziniai irgi patinka ,dideli ,skanus,o seklos - metai is metu pati imuos ,o pavadinimo tai tikrai nezinau "kaimynes" ,nes as kur dideli grazu pomidora pamatau ,tuoj i kisene seklai.
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 08 04, 22:27)
Va, ir man patiko Corazon, Delfine, Black Cherry drinks_cheers.gif  dar Fantazio, Tolstoi, Sultan, Nužnyj razmier. Vaikai labiausiai susižavėjo Taiko smile.gif

O Delfin i ka panasus, ar sultingi ar mesingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 08 04, 14:13)
Prašom juos išvardyti 4u.gif

Lolita, man rodos persikinius ir persimonus gavai iš manęs, kaip jie pas tave augo?
Aš turėjau dviejų rūšių persikinius, vienus siunčiausi iš JAV, kitus parvežė iš Anglijos. Kažkurie pūkuoti, bet kurie nebežinau, susimaišiau, o kiti kas idomiausia ne geltoni, o rausvi.
Būtų įdomu sužinoti, kokie pas tave? g.gif

Tai jei prisipazysti ,kad tu atsiuntei ,tada jau tikrai is taves thumbup.gif ka galiu pasakyti ,man skanus ,PERSIMONAI tai is vis burnoj tirpsta ,o spalva ,nemoku pasakyt ,nei tai oranzine, nei tai geltona ,bet labai ryski ,grazi...o seklu didumas,PERSIKINIAI taip pat skanus ,raudonai-avietiniai forma panasus i JAUCIO SIRDIS ,bet is ju ne vieno nera pukuoto.user posted image -PERSIMONAS

spalva matos pacioj apacioj ,pirmasis sunokes pilnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 04 rugpjūčio 2011 - 22:04