Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Skaičiau žurnale,kad galima šaldyti pomidorus.Tik reikia odelę nulupti.Atšildžius aišku jie ištežta,bet rašo skonis ir kvapas lieka kaip šviežių.Tinka ir į sriubą ir į troškinius. g.gif
Šiemet pirmą kartą slyvinius džiovinau,apibarščius baziliku. bigsmile.gif
Atsakyti
dekui gigida 4u.gif paieskosim smile.gif nes jau reikalas yra
Atsakyti
Sakykit, pas mus sian 8 laipsniai nakti buvo, jau uzdarineju nakciai siltnami, ar dar nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 08 04, 13:31)
kaip suoprantu laiko iki visko pajuodavimo netaip daug ar ne

pas mane ilgai merdejo ir vis dar merdija, bet vaisiai tik vienos rusies kol kas nukentejo, o va bulves tai zaibiskai blink.gif , bet jiems nieko nedariau
Atsakyti
Del šaldymo-irgi aktualus klausimas, pati nežinau, tiesiog, kai žiemą knisausi internete tarp sėklų, isiminė aprašymai, kad tinka šaldyti. Manau tie kurie tinka džiovinti, turėtų tikti ir šaldymui, na veislės kurios ne tokios sultingos, kad ne taip ištežtų atšildžius, prie jų paprastai parašyta, kad turi daug sausųjų medžiagų.
Pakartosiu, čia tik mano išvedžiojimai g.gif
Ačiū visoms už receptus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Perskaičiau šią temą vėl nuo pradžių, norėjau pasižymėti veisles pirmūnes(anksčiausiai pradėjusias sirpti), bet neradau, matyt dar anksčiau rašėte, norėčiau paklausti (kam nesunku pasikartoti) jų pavadinimų. Jei kuri parašysit - AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 08 04, 15:13)

Aš turėjau dviejų rūšių persikinius, vienus siunčiausi iš JAV, kitus parvežė iš Anglijos. Kažkurie pūkuoti, bet kurie nebežinau, susimaišiau, o kiti kas idomiausia ne geltoni, o rausvi.

O gal galima bus tų persikinių sėklyčių gaut? ax.gif O kaip veislės vadinasi?
Atsakyti
Aš pamidorus šaldau jau kelis metus. Nulupu odelę, supjaustau, sudedu į indelius ir į šaldiklį. Dedu į troškinius, sriubas( net neatšldau). Skonis superinis, kvapas thumbup.gif .Mano pomidorai mėsingi ir labai gerai lupasi net neblanširavus.
Atsakyti
QUOTE(Palmira @ 2011 08 04, 16:43)
Aš pamidorus šaldau jau kelis metus. Nulupu odelę, supjaustau, sudedu į indelius ir į šaldiklį. Dedu į troškinius, sriubas( net neatšldau). Skonis superinis, kvapas  thumbup.gif .Mano pomidorai mėsingi ir labai gerai lupasi net neblanširavus.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 04, 15:32)
O gal galima bus tų persikinių sėklyčių gaut?  ax.gif O kaip veislės vadinasi?

Kazi jie ne hibridiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 08 04, 16:47)
Kazi jie ne hibridiniai? g.gif

reiktų paieškot info, jei veislių pavadinimus pameni mirksiukas.gif
O kaip tie kur iš manęs gavai lauke augo?
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 04, 15:54)
reiktų paieškot info, jei veislių pavadinimus pameni  mirksiukas.gif
O kaip tie kur iš manęs gavai lauke augo?

Visus pakando maras, net neparagavau, išskyrus medaus lašą.
Žiauriai gaila.
Gaila, kad nei vieno pomidoro daigo neikišau į šiltnamį, nes nebebuvo vietos.
O šiltnamis kolas pfu pfu pfu.
Jau rašiau kitamet Corazon tikrai bus, o šokoladiniai jei rasiu sėklų, nes jie hibridiniai, o buvo tik 5 sėklikės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 04, 10:15)
bepradėtas pjaustyt raf'as

RAF'us skinu žalius ir marmaliuoju iš jų mišrainę - nu neskanūs jie man sunokę nors tu ką... ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 08 04, 10:15)
Ex, gal žinai kokį super ypatingą receptuką patiems aštriausiems čili?

Šitie ekstremalkinai pas mane tik dėl grožio.... smile.gif

QUOTE(*TAU* @ 2011 08 04, 10:43)
būtų įdomu sužinot kokiom? bigsmile.gif

Neįpatingos mano mėgiamos veislės. "Senoviniai" - Corazon, Delfine, Green Zebra, Black Cherry, iš pamėgtų naujesnių - Monroe, Jablokai, Zlato, Buran.. Gal ką ir pamiršau, bet tikrai veislių mandrumu nenustebinsiu. Ne visos blatnos naujovės man prigyja... smile.gif

QUOTE(ievakata @ 2011 08 04, 16:00)
Sakykit, pas mus  sian 8 laipsniai nakti  buvo, jau uzdarineju nakciai siltnami, ar dar nereikia g.gif

Jei numatomas rūkas, priveriu stoglangius ir vienas duris, bet pilnai šiltnamio "neuždusinu".

QUOTE(Eliza68 @ 2011 08 04, 16:26)
Perskaičiau šią temą vėl nuo pradžių, norėjau pasižymėti veisles pirmūnes(anksčiausiai pradėjusias sirpti), bet neradau, matyt dar anksčiau rašėte, norėčiau paklausti (kam nesunku pasikartoti) jų pavadinimų. Jei kuri parašysit - AČIŪ 4u.gif

Niekas dar čia pomidorų į garbės lentą nedėjo... Nieko nepražiopsojai. Manau visos išsamios pagyros bus vėliau smile.gif

Atsakyti