Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2011 08 04, 08:01)
Valgau net pasičepsėdama, lankausi, skaitau, bet............ pasveikau smile.gif Jokių naujovių nebenoriu, apsistojau ties keliom savo senom ir šių metų rūšim. Tegu naujokės serga, joms reikia... biggrin.gif

būtų įdomu sužinot kokiom? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=lolita1960,2011 08 03, 23:43]
[quote=blakstiena5,2011 08 03, 22:27]
g.gif idomu kokiu tu turi, bet as neturiu? g.gif

POMIDORU MEDIS ,PERSIKINIAI(cia kazkuri is mamikiu uzfunde),RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus)ČIORNYJ MAUR,PERSIMONAS,GRUŠA ČIORNAJA ...
[/quote]

reik visu isvardintu ax.gif

o apie pomidorus surasysiu kai turesiu duagiau laiko arba kokia lietinga diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 04, 11:51)
o apie pomidorus surasysiu kai turesiu duagiau laiko arba kokia lietinga diena ax.gif

Kitą savaitę žada lietingą hihihi.gif tai lauksiam
Atsakyti
[quote=lolita1960,2011 08 03, 23:43]

[/quote]

Aš taip pat stoju į eilę sėklyčių:POMIDORU MEDIS ,PERSIKINIAI(cia kazkuri is mamikiu uzfunde),RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus),PERSIMONAS,GRUŠA ČIORNAJA.

Lolita, pas mane užaugo tokie gigantai pomidorai iš Jūsų gautų sėklyčių, tik gaila dar nesunoko. Lyg turėtų būti dideli geltoni ir oranžiniai. Mano chebra sakė, o čia tai pomidorai tokius reikia sodinti:).
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 03, 23:27)
cia temos paspalvinimui ax.gif

thumbup.gif

Siandien nuskyniau kolkas didziausia is savu - 1g begedis nepriaugino iki grazaus skaiciuko lotuliukas.gif (be kotuko ir visu 2-3 truktu blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
user posted image
Juokelis sueme apie seklas skaitant biggrin.gif gal nevalgyt,o seklai palikti hihihi.gif
Nu ir pataikem kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 04 rugpjūčio 2011 - 11:31
QUOTE(amarrile @ 2011 08 04, 12:29)
Nu ir pataikem kartu lotuliukas.gif

ale tikrai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Pas mane tai besekliai jie cool.gif Bet ir nenoreciau - neskanus absoliuciai maniskiai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gigida: 04 rugpjūčio 2011 - 11:33
QUOTE(gigida @ 2011 08 04, 12:28)

Siandien nuskyniau kolkas didziausia is savu -  1g begedis nepriaugino iki grazaus skaiciuko

thumbup.gif sveria, kaip ir visos kainos parduotuvėse lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
mergaites o svarstykles sitos pasiteisine ir kur esate pirke as tokias turejau na senesnias ne elektronines nedidelias, pamenu berods kaip paste ejo ale tie receptai su knygutem kai reikedavo korteles pirkti tai gavau dovanu mazytes svarstykleles bet jos man netiksliai labai rodo verysad.gif
o kas pasufleruosite kas yra siam pomidoriukui manajam...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 04 rugpjūčio 2011 - 12:38
QUOTE(*TAU* @ 2011 08 04, 12:47)
thumbup.gif sveria, kaip ir visos kainos parduotuvėse lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai nu tikrai! laugh.gif

QUOTE(georgiana @ 2011 08 04, 13:23)
mergaites o svarstykles sitos pasiteisine ir kur esate pirke

As turiu gal pusantru metu, tai maniskes vis dar tiksliai sveria (isbandziau ka tik su nepraimtais prieskoniu maiseliais, cukrum biggrin.gif ) Tik maniskes yra iki 3 kg (man uztenka, bet buna ir iki 5, o gal ir dar daugiau).
Pirkau visagalej Maximoj kai staigiai prisireike (Vokiskas nors buvo pasirinkimas ir pigesniu). Manau bet kur galima rasti virtuviniu panasiu (Senukuose, Topo centre ir t.t., internete).
Atsakyti
nuejau i siltnamy ir radau gelis maro pazeistus blink.gif verysad.gif nu per koki 20metu pomidoriavimo pirma kart matau siltnamy toky dalyka unsure.gif
ir marfiukas vienas tarp ju.
o daigas pats pirmasis susirgo jasmina veisles, pajuodavo kotas.

kaip suoprantu laiko iki visko pajuodavimo netaip daug ar ne
o kazin kaip butu su saldytais, jai supjaustyciau skiltelem, ir porcijom i kamera.... kazi nieks nesigautu.bandysiu iskint daly i dezutes kur jau rausta stipriau/

maziukus zalius sukuonservuosiu.

bet nuostuolio man rods bus daug, eina sau kaip nesmaguuuu unsure.gif
Atsakyti

jau yra akivaizdus derliaus pirmunai,nuo vaisiu net guli ax.gif , bet yra tokiu,kuriems kitam sezonui pas manes vietos nebus!

[/quote]

Prašom juos išvardyti 4u.gif
[quote=lolita1960,2011 08 03, 22:43]

POMIDORU MEDIS ,PERSIKINIAI(cia kazkuri is mamikiu uzfunde),RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus)ČIORNYJ MAUR,PERSIMONAS,GRUŠA ČIORNAJA ...
[/quote]
Lolita, man rodos persikinius ir persimonus gavai iš manęs, kaip jie pas tave augo?
Aš turėjau dviejų rūšių persikinius, vienus siunčiausi iš JAV, kitus parvežė iš Anglijos. Kažkurie pūkuoti, bet kurie nebežinau, susimaišiau, o kiti kas idomiausia ne geltoni, o rausvi.
Būtų įdomu sužinoti, kokie pas tave? g.gif
Atsakyti