Chm ,vot taip ir vilioja
Turiu sėkliukių galiu pasidalinti
Gal ir reikėtų dėl sportinio azarto ir spalvingumo šiltnamyje Green zebriukų
Reiks ieškot Nikholaevna Pink kitam metui keleto sėkliukių,MB jie patiko,tokie mėsingi ir odelė plona,jam nelabai patiko San marzanas,na kaip ir priklauso jie tokie kieti
Bus Oranze ir Duo,patiko ir mažei ir MB
Dar ko gero auginsiu Marmande irgi patiko MB
QUOTE(Ex @ 2011 08 04, 08:20)
. Bet aš jau perdegiau, aptingau... nusipensionierinau...
manau , kad cia tik artejancio rudens ir pastovaus tupinejimo apie pomedorus pervargimas, bet kai ateis žiemuže visos daržininkės bus pailsėjusios nuo darželių savo, vėl svaigti pradės apie naujoves ir įvairoves
Vienu zodziu imu seklu del visu
QUOTE(diuni @ 2011 08 03, 20:23)
o , kokie įdomūs pavadinimai...dar tokių aš nėr girdėjus Medaus lašas ir Ančiukas-taip ir parašyta ant pokelių
QUOTE(*TAU* @ 2011 08 03, 21:52)
oho, kokie pavadinimai blatni iš kur tokias sėklas gavai? Negirdėjus dar tokių O kaip skonis? Derlingumas?
Ant pakelių rusiškai parašyta. Medaus lašas nusipelnė savo pavadinimo. Nedideli lašo formos, labai saldūs. Ūgis apie 1m. Bet sėklytėm šiemet pasidalint negalėsiu, nes maras užpuolė. O kur pirkau nebepamenu. Variantai du: Kauno Sėklelė arba estų tinklapis.
Apie ančiuką kol kas nieko pasakyt negaliu, nes nesunoko dar. Bet (Tfu tfu tfu ir kur tas medis tris kart tuk tuk) nesusirgo maru bent kol kas. Jie vieninteliai likę lauke. Gal sunoks? O štai medaus saldainis, žiemos vyšnia (irgi rusiškos veislės) nurauti net neparagauti....
Labai patiko Zolotaja teščia (Auksinė uošvė). Bet irgi maro dėka vos keletą paragavimui pomidorų turėjau. Iš išorės pomidoras geltonai oranžinis, o viduje šiek tiek rūžavas. O burnoj sutirpsta kaip gerai prinokęs persikas. Ir saldus. Man patiko. Ūgis irgi apie 1m.
Kitais metais iš likusių sėklyčių mėginsiu šilnamy sodint. Kadangi nedičkiai, tai palei kraštus, kur vietos mažiau yra
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 04, 09:36)
Labai patiko Zolotaja teščia (Auksinė uošvė). Bet irgi maro dėka vos keletą paragavimui pomidorų turėjau. Iš išorės pomidoras geltonai oranžinis, o viduje šiek tiek rūžavas. O burnoj sutirpsta kaip gerai prinokęs persikas. Ir saldus. Man patiko. Ūgis irgi apie 1m.
O tuos kur pirkai
Labai jau norėč būt auksinė uošvė
QUOTE(Alekto @ 2011 08 04, 08:27)
San Marzano (keistas jis man,keistai noksta ir skonis neypatingas)
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 04, 08:35)
jam nelabai patiko San marzanas...
Mergiotės, San Marzanas ne šviežiam valgymui skirtas, iš jo tik burliūgės visokios, padažai puikūs gaunasi. Žodžiu, jis skirtas tik perdirbimui
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 04, 09:47)
Sėklelė arba estai. Kad nebepamenu.... Kiek vėliau pažiūrėsiu, man rodos pakuty sėklų nemažai, tai jei atmintis nepaveda, galėsiu pasidalint.
Mažei tai patiko tie San marzanai,žinia jauna mergiotė
QUOTE(Neili @ 2011 08 04, 09:23)
manau , kad cia tik artejancio rudens ir pastovaus tupinejimo apie pomedorus pervargimas...
Gal ir taip knaisiojaus jau paieškose ir siuntimuose www.seemnemaailm.ee/rus, radau vieną sudominusį nehibridą, bet kažin ar man jo tikrai reikia..
P.s. pardon, kažkaip nenormaliai nuorodą įdėjau... bet suprasit...
QUOTE(Ex @ 2011 08 04, 08:48)
Mergiotės, San Marzanas ne šviežiam valgymui skirtas, iš jo tik burliūgės visokios, padažai puikūs gaunasi. Žodžiu, jis skirtas tik perdirbimui
perdirbimui pomidorai Nr. 1 Gailiuosi, kad per mažai jų pasisodinau, tik 10 krūmų. Kečupui superiniai pomidorai..
QUOTE(Ex @ 2011 08 04, 07:01)
Valgau net pasičepsėdama, lankausi, skaitau, bet............ pasveikau Jokių naujovių nebenoriu, apsistojau ties keliom savo senom ir šių metų rūšim. Tegu naujokės serga, joms reikia...
ir vėl pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu Ir aš jokių naujų veislių nebenoriu, visi maniškiai man laaabai tinka (išskyrus vienintelius Toyoto), kitąmet tuos pačius ir augisniu.
Ex, gal žinai kokį super ypatingą receptuką patiems aštriausiems čili?