Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(rootha @ 2011 08 03, 17:39)
o gal kas auginate lauke Viltis arba Uragan? g.gif

Mano Viltis gražiai auga, neserga, bet ir nenoksta.
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 08 04, 00:14)
mergickos ,gal kokiu seklu noresit,ryt zadu uzsiimt pomidorus vakuot?

O kokių turite pasidalinimui? Nors šiaip pasirašau bet kokiam siūlymui
(jeigu prasidedate su naujokais) smile.gif smile.gif smile.gif

P.S. domina RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus)ČIORNYJ MAUR,GRUŠA ČIORNAJA ...
prasilenkėm su žinutėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusrinesMama: 03 rugpjūčio 2011 - 22:53
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 08 03, 22:49)
O kokių turite pasidalinimui? Nors šiaip pasirašau bet kokiam siūlymui
(jeigu prasidedate su naujokais)  smile.gif  smile.gif  smile.gif

P.S. domina RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus)ČIORNYJ MAUR,GRUŠA ČIORNAJA ...
prasilenkėm su žinutėm  mirksiukas.gif

O koks skirtumas naujokas ar ne,cia visos lygios ir dalinames seklom, jei idomesniu turim,be pavydo ,negi gaila ,kai issiimi pati ,juk pomidore ne viena sekla yra,o ziema kas dejos - pirkom ,mainem...
Atsakyti
mergutes o kaip Jusu Palil Robinson auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 08 03, 23:27)
g.gif idomu kokiu tu turi, bet as neturiu?  g.gif

permetu tema karts nuo karto, sparciai pradejo sirpt pomidorai,ryt reiks eit marinuot ar dar kazka daryt....valgom pilnais zandais,ypac as kaip apzora vis kemsu kemsu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif reik juk prisivalgyt iki kito sezono sociai svieziu pomidoru biggrin.gif  blush2.gif

jau yra akivaizdus derliaus pirmunai,nuo vaisiu net guli ax.gif , bet yra tokiu,kuriems kitam sezonui pas manes vietos nebus!
cia temos paspalvinimui ax.gif
user posted image

ax.gif prašom apie šią vietą plačiau-kas pirmūnai kas atsilikėliai ax.gif
Atsakyti
Oi čia jau registracijos parsideda kitam derliui ohmy.gif biggrin.gif
Nu ir man reik :
Pomidorų medžio
Russian rose
Persimono
Gruša čiornaja

Tuo pačiu ir dar dydesnio šyyyyyltnamio reiks doh.gif hihihi.gif
Jazusėliau šventas mastau.gif hihihi.gif nu ir velniui man tie pomedorai ,jei jų nevalgau
Vot ką reiškia čia lankytis hihihi.gif užkratas neišgydomas,esu beviltiška pomedorligės nešiotoja hihihi.gif
Atsakyti
ax.gif Labas rytas.
,PERSIKINIAI,RUSSIAN ROSE ČIORNYJ MAUR,PERSIMONAS,GRUŠA ČIORNAJA ...

ir as noresiu jei galima siu po keleta sekliukiu. ax.gif ax.gif ax.gif

kaip suprantu pirma karta is hibridu seklas isemus nieko nepakenksiu, svarbiausia neisimti ju jau kitais metais, tada sako nieko gero.... ar cia tiesa.
na musu krastas, ar musu kaimas nemazai auginanciu pardavimui tai jie daro taip, nusiperka koki100 ar 200 seklu sodina augina, ir kitiems metams is ju ima seklas, ir taip kasmet......
gal nepakenksiu jei ir is marfos isimsiu, turiu dar kelias no pernai bet kad gali but mazai biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 04, 07:41)
nu ir velniui man tie pomedorai ,jei jų nevalgau
Vot ką reiškia čia lankytis hihihi.gif užkratas neišgydomas,esu beviltiška pomedorligės nešiotoja hihihi.gif

Valgau net pasičepsėdama, lankausi, skaitau, bet............ pasveikau smile.gif Jokių naujovių nebenoriu, apsistojau ties keliom savo senom ir šių metų rūšim. Tegu naujokės serga, joms reikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 08 04, 08:01)
Valgau net pasičepsėdama, lankausi, skaitau, bet............ pasveikau smile.gif Jokių naujovių nebenoriu, apsistojau ties keliom savo senom ir šių metų rūšim. Tegu naujokės serga, joms reikia... biggrin.gif

Erziniesi ania hihihi.gif
Rauniesi hihihi.gif
Nevargk, pomedorais neužmėtysiu hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
kad man is siu metu 30 mazdaug veisliu, auginsiu koki10 tik mastau.gif o noriu turet bent 30 veisliu mastau.gif mastau.gif mastau.gif
tai dar busiu vis naujoke hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 08 04, 08:12)
noriu turet bent 30 veisliu mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif
tai dar busiu vis naujoke hihihi.gif

Na, išbandyt naujoves visada įdomu. Tikrai. Labai vilioja. Pomidorų vaisiai įdomūs, gražūs, netgi linksmai atrodantys, spalvų įvairovė wub.gif Nevengiu pavėpsot į tokias grožybes. Bet aš jau perdegiau, aptingau... nusipensionierinau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita1960 @ 2011 08 03, 13:07)
ne tikrai neissitraukia ,as i 1,75stiklaini sudejau 10 iesmu jau pagrudant ,pasukinejant ,bet kai dar pakaitini tai palaisveja,na dar ziurint kokio dydzio viska dedi ,kuo mazesni agurkiukai ,pomidoriukai ,o paprika vistiek pjaustai pagal ju dydi,tuo graziau atrodo,o dar spalvu gama...

ALEKTO ,sveikinimai su naujagime,aukit sveikos,dideles ir laimingos ir, kad mamytei duotu issimiegot 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Kalbant apie veisles, tai kitais metais pas mane nebus Green Zebra (kažkaip ne mano skonio visai g.gif ) ir San Marzano (keistas jis man,keistai noksta ir skonis neypatingas). Užtat Anna Russian,Black Russian ir Black Cherry pirmoje vietoje pas mus thumbup.gif Šiaip patiko ir Taifun ir Tolstoj - atsparūs ligoms ir gausūs labai,dydis marinavimui pats tas. Aišku Sweet Million gausa patinka ir marinuot patogu. O dar nemažai net paragaut nespėjau doh.gif Pastaruoju metu tik įlekiu šiltnamin,nuskinu viską kas sunokę ir į stiklainius grūdu greitai.

Turiu labai daug Green Zebra sėklyčių.Siūstos iš USA. Ekologiškos. Maišelyje apie 100vnt buvo doh.gif Kas norėsit,žiemą priminkit.Bandysiu pasidalinti 4u.gif Nes dabar be šansų ištrūkt nuo vaikų.
Atsakyti