Nelemtieji lietūs pakirto ir mūsų laukinukus Betaliuksus
Ačiū EX už nuoširdumą ir receptus. Reiks tenkintis tuo kas dar liko valgomo ir konservuojamo
Kad nebūtų taip liūdna, mintyse jau rikiuoju būsimų veislių sąrašą. Daugeliu atveju remiuosi jūsų (pažengusių pomidorininkių) nuomone
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 08 03, 15:48)
Nelemtieji lietūs pakirto ir mūsų laukinukus Betaliuksus
Ačiū EX už nuoširdumą ir receptus. Reiks tenkintis tuo kas dar liko valgomo ir konservuojamo
Kad nebūtų taip liūdna, mintyse jau rikiuoju būsimų veislių sąrašą. Daugeliu atveju remiuosi jūsų (pažengusių pomidorininkių) nuomone
žinote , dar beskaitinėdama , radau nemažai nuomonių , kad Betalux nėr atspari ligoms...aš jau jį kitiems metams sumažinau iki vieno daigo...tiesiog pasodinsiu šiltnamiuke dėl ankstyvumo
o gal kas auginate lauke Viltis arba Uragan?
Iš lauke augusių atspariausi buvo Medaus lašas, Ančiukas. Pirmieji susirgo Sibirsky skorospely ir Oranže.
QUOTE(egute @ 2011 08 02, 18:32)
čia lolita turbūt norėjo parašyti PLĖŠOMI... jū pavadinimas jei neklystu reisetomate poketbook... nebent ji dar ir kitokių turi es ir aš tokius kelis auginu iš lolitos gavusi ale dar iki ragavimo pas mane toli nes žali žali ir dar nedickai
As irgi auginu plėšomus, esu gavus iš Lolitos.
Išvada: gražūs labai, odėl skonio net nežinau. Reikia , kad labai prinoktų, nes bandžiau paragaut ne skaisčiai raudonų, tai buvo rūgštoki ir dar vienas minusas stora odelė. Kai prinoksta visiškai, tai tikrai skoniu jie geri, ale vat ta odelė nervina.
Man kolkas labai patinka Corazon ir iš rusiškų sėklų "Šokoladka"- gaila, kad pokelyje buvo tik 5 sėklos. Aišku apie Sweet 1000000, ar Black Cherry net nereik pradėt kalbėt - nuostabūs.
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 03, 19:12)
Iš lauke augusių atspariausi buvo Medaus lašas, Ančiukas. Pirmieji susirgo Sibirsky skorospely ir Oranže.
o , kokie įdomūs pavadinimai...dar tokių aš nėr girdėjus Madaus lašas ir Ančiukas-taip ir parašyta ant pokelių
QUOTE(siamese20 @ 2011 08 03, 19:12)
oho, kokie pavadinimai blatni iš kur tokias sėklas gavai? Negirdėjus dar tokių O kaip skonis? Derlingumas?
O aš va degustuoju iš savo daugybės pomidorų, skaniausio ieškau tai dauguma šiais metais augintų patinka, tikrai skanūs, o va prieš metus išgirtasis Japoninis triufelis skoniu truputį nuvylė aišku, tai skonio reikalas, bet bent jau man tai geriau pvz koks Black cherry ir nors dydžiu jie mažesni, o spalva tokie patys, bet skonio sodrumu japoninukus tikrai lenkia ačiū supermamytei Neris už jį
QUOTE(*TAU* @ 2011 08 03, 21:52)
Japoninis triufelis skoniu truputį nuvylė
Ko gero, kas skonis visų skirtingas, nes aš irgi pernai auginau Japoninį triufelį, man jo skonis irgi nepatiko, nors daugumos išgirtas
mergickos ,gal kokiu seklu noresit,ryt zadu uzsiimt pomidorus vakuot?
QUOTE(lolita1960 @ 2011 08 03, 23:14)
mergickos ,gal kokiu seklu noresit,ryt zadu uzsiimt pomidorus vakuot?
idomu kokiu tu turi, bet as neturiu?
permetu tema karts nuo karto, sparciai pradejo sirpt pomidorai,ryt reiks eit marinuot ar dar kazka daryt....valgom pilnais zandais,ypac as kaip apzora vis kemsu kemsu reik juk prisivalgyt iki kito sezono sociai svieziu pomidoru
jau yra akivaizdus derliaus pirmunai,nuo vaisiu net guli , bet yra tokiu,kuriems kitam sezonui pas manes vietos nebus!
cia temos paspalvinimui
[quote=blakstiena5,2011 08 03, 22:27]
POMIDORU MEDIS ,PERSIKINIAI(cia kazkuri is mamikiu uzfunde),RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus)ČIORNYJ MAUR,PERSIMONAS,GRUŠA ČIORNAJA ...
POMIDORU MEDIS ,PERSIKINIAI(cia kazkuri is mamikiu uzfunde),RUSSIAN ROSE(avietiniai ,nerugstus)ČIORNYJ MAUR,PERSIMONAS,GRUŠA ČIORNAJA ...