na juodukai kaip čia pasakius... kol kas tik black chery paragauti teko pilnai prinokusių tai skanūs ir dar de barao ne visai prinokusi suraičiau
dar vis laukiu kada čia mano derlius isisiūbuos nes kol kas dauguma žali dar
QUOTE(egute @ 2011 08 03, 10:50)
na juodukai kaip čia pasakius... kol kas tik black chery paragauti teko pilnai prinokusių tai skanūs ir dar de barao ne visai prinokusi suraičiau
nu tai jau pradžia yra,reiškia bus ir daugiau ... aš tai dabar vargstu su agurkais ir jau prasidėjo pomidorai...vakar dariau vėrinukus iš agurkų ,paprikų ir mažų pomidorų...
prašom fotoreportažo kaip stiklainyje atrodo ir receptuką
diuni - as Lolita
jo...taip jau išėjo , atsiprašau
ai , man dažnai susimaigo ne taip raidės...tai dar ir iš anksto atsiprašau už rašybos klaidas
jo...taip jau išėjo , atsiprašau
ai , man dažnai susimaigo ne taip raidės...tai dar ir iš anksto atsiprašau už rašybos klaidas
QUOTE(egute @ 2011 08 03, 12:06)
prašom fotoreportažo kaip stiklainyje atrodo ir receptuką
laba
aciu uz recepta ,,zaliu pomidoru,,
itariu kad is cia verinukai ,pati snd kelis darysiu
http://gyvenimas.del...php?id=23769843
QUOTE(plateliai @ 2011 08 03, 11:33)
laba
Taip čia tas pats ,tik aš jau pernai buvau darius ,man jis laabai patiko.o foto negaliu padaryt ,nes mano mergina i stovyklą išvyko su visu fotiku...
QUOTE(plateliai @ 2011 08 03, 12:33)
Įdomu,ar paskui juos traukiant iš stiklainio nebus taip,kad iešmelis išsitrauks,o daržovės stiklainyje liks ?
QUOTE(Alekto @ 2011 08 03, 11:44)
Įdomu,ar paskui juos traukiant iš stiklainio nebus taip,kad iešmelis išsitrauks,o daržovės stiklainyje liks ?
ne tikrai neissitraukia ,as i 1,75stiklaini sudejau 10 iesmu jau pagrudant ,pasukinejant ,bet kai dar pakaitini tai palaisveja,na dar ziurint kokio dydzio viska dedi ,kuo mazesni agurkiukai ,pomidoriukai ,o paprika vistiek pjaustai pagal ju dydi,tuo graziau atrodo,o dar spalvu gama...
ALEKTO ,sveikinimai su naujagime,aukit sveikos,dideles ir laimingos ir, kad mamytei duotu issimiegot
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 03, 10:30)
Nu viskas kaikuriems viršūnes šnai,kitos išeities nebuvo,lipo per stogą lauk,o stogo plėšt labiau gaila,negu pomedorui viršūnę nušnailint.
O virsune nuo kur?pPaliekat paskutine ziedine keke,ar po jos dar turi buti lapu?Maniskiai jau irgi lipa per stoga.Sestadieni reikes pabaigtuves jiems daryt
QUOTE(Ex @ 2011 08 02, 07:17)
Labą rytą, mergaičiukės Kažkaip man para nežmoniškai sutrumpėjo, nebeišlendu iš po stikalinių krūvos, nebespėju pomidorų-agurkų-paprikų eilės sutrumpinti..
Mestelėjau akį, tai skundžiatės vėl sergančiais pomidorais. Tos kurios auginat lauke, nevarkit su purškinėjimais - nieko nebus, rugpjūčio rūkai juos kaip mat pribaigs. Pajuoduos visi vaisiai. Netiks nei valgymui, nei konservavimui. Net ir vištos tokių neles... Geriau kuo skubiau skinkit visą derlių ir konservuokit žalius, bet sveikus, kitaip išvis nieko neturėsit.
Paskaičiau ir vėl skubu, agurkai kibiruose piketuoja....
Mestelėjau akį, tai skundžiatės vėl sergančiais pomidorais. Tos kurios auginat lauke, nevarkit su purškinėjimais - nieko nebus, rugpjūčio rūkai juos kaip mat pribaigs. Pajuoduos visi vaisiai. Netiks nei valgymui, nei konservavimui. Net ir vištos tokių neles... Geriau kuo skubiau skinkit visą derlių ir konservuokit žalius, bet sveikus, kitaip išvis nieko neturėsit.
Paskaičiau ir vėl skubu, agurkai kibiruose piketuoja....
Ačiū Mes taip jau ir padarėme. Visus laukinius žalius jau nuskynėme ir dabar laukia eilės į stiklainius
QUOTE(smala @ 2011 08 03, 13:46)
O virsune nuo kur?pPaliekat paskutine ziedine keke,ar po jos dar turi buti lapu?Maniskiai jau irgi lipa per stoga.Sestadieni reikes pabaigtuves jiems daryt
Žinokit net nežiūrėjau,kur šovė į galvą ten ir šnai
Svarbiausia buvo pasiekt nukirpt
Du dar liko,gaus MB kirpt,aš jau nepasiekiu,išdrėbė kokius3.5 metro
savo laukinius balkoninius vazoninius irgi jau išskyniau žalius. keturi medeliai posveikiai buvo, keturi jau nustoję žaliuot, ir nors matau biškį mezga naujų, kiek augina, bet tokio didelio derliaus palikt nokti lauke pabijojau, nes vienas kitas trečias vistik ima ir pūti ant medelio, nebūtinai sunokęs.
taigi štai derlius prieš porą valandų
ir pgl Gaudvilės žalių pomidorų receptą supakuotas žiemai:
aišku žinoma kad aš save priskiriu prie "osoba" (miesto vaikas gi, baltarankė, etc), tai panorau ir su sunokusiais pamaišyt, nugi kad vazdas slovikiukuose būtų gražesnis. tai va, jūs vaikai taip nedarykit, nes tie sunokę gi persprogsta. ale nebėda, vistiek valgomi ir vaizdas gi gražus
ir pabaigai norėčiau padėkoti ex, Gaudvilei ir kitoms moteriškaitėms, čia taip nuoširdžiai besidalijusioms patarimais. dabar aš jau pažengiau į aukštesnįjį lygį tik jūsų dėka (hehe, kaimynės ir draugės jau net klausia mano patarimo )
didžiulis dėkui ciocios!
taigi štai derlius prieš porą valandų
ir pgl Gaudvilės žalių pomidorų receptą supakuotas žiemai:
aišku žinoma kad aš save priskiriu prie "osoba" (miesto vaikas gi, baltarankė, etc), tai panorau ir su sunokusiais pamaišyt, nugi kad vazdas slovikiukuose būtų gražesnis. tai va, jūs vaikai taip nedarykit, nes tie sunokę gi persprogsta. ale nebėda, vistiek valgomi ir vaizdas gi gražus
ir pabaigai norėčiau padėkoti ex, Gaudvilei ir kitoms moteriškaitėms, čia taip nuoširdžiai besidalijusioms patarimais. dabar aš jau pažengiau į aukštesnįjį lygį tik jūsų dėka (hehe, kaimynės ir draugės jau net klausia mano patarimo )
didžiulis dėkui ciocios!