QUOTE(Ex @ 2011 08 02, 13:00)
Į mišrainę gali dėti ir žalius, ir tuos gelsvesnius. Bet, manyčiau, iš tų žalių gali mažą stiklainiuką pasidaryti tų kur marinavimas " tik žaliems". Bus paįvairinimui. Tik nepjaustyk jų, ir taip nedidukai. Paragavusi, kitiems metams jau žinosi ką ir kiek daryti, bus paprasčiau galvot.
Ai, dar mišrainei gali įdėti paprikos jei turi. Bet kokios, žalios ar prinokusios, nesvarbu. Gali ir nedėti.. Nu išmoksi su laiku. Nesunku čia visai, tik pirmas kartas atrodo "aukštasis pilotažas"..
Dar vėliau pasiknaisiosiu užrašuose, gal rasiu ką nors nesudėtingo, kad tau tiktų. Jau nepamenu mintinai nieko..
Nu ir ta pomidorų žele visai paprasta, tik terlionės yra truputį.. Jei darysi, tai kiekius, dozes susimažink, kad pirmam kartui daug darbo nebūtų..
Smagu bus visko paragaut, kad ir po labai nedaug
Aciu
pomidorus jau padariau. Turiu kaip tik zalios paprikos nuluzo saka, tai ir ja supjausciau i misraine
.
Tik dabar kilo klausimas ar vandens nereikai ten pilti
viska sudejau ijungiau ugni, bet kol kas taip sausoka, gal velaiu sultis duos...
viskas gerai, jau atsirado sulciu
tik dabar kilo klausimas visas 45 min maisyti, ar galiu uzdengti ir tusinti ant mazos ugnies