Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(1juraciukas @ 2011 07 26, 12:42)
mergaites, o kada arba kur pradesite receptukais dalintis?  ax.gif Derlius mano siemet nedidelis,sulciu nedarysiu  verysad.gif , bet viena kita pomidoriuka i stiklaini noreciau imesti  blush2.gif

yra atskira temute pomidoru vakavimas
Atsakyti
Sveikutės, taip gražu gėrėtis jūsų raudonskruosčiais pomidorais 4u.gif Pas mane šiltnamyje ir lauke pilna tokių gražuoliukų, tik deja labai vangiai jie sirpsta schmoll.gif Ar ir pas jus lėtai sirpo, ar ką nors darėte šiuo klausimu? g.gif Sako, kad bobutės turguje pagreitina pomidorų sirpimą sušvirkšdamos švirkštu į pomidorą šlapimo doh.gif Žinoma baisu- doh.gif to jokiu būdu nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 07 26, 13:57)
Sveikutės, taip gražu gėrėtis jūsų raudonskruosčiais pomidorais 4u.gif Pas mane šiltnamyje ir lauke pilna tokių gražuoliukų, tik deja labai vangiai jie sirpsta schmoll.gif Ar ir pas jus lėtai sirpo, ar ką nors darėte šiuo klausimu? g.gif  Sako, kad bobutės turguje pagreitina pomidorų sirpimą sušvirkšdamos švirkštu į pomidorą šlapimo doh.gif Žinoma baisu-  doh.gif to jokiu būdu nedaryčiau schmoll.gif

Praretinkit lapus, gal šviesos mažai gauna, mano sirpsta be problemų, o su tuo šlapimu tai prajuokinot, sakyčiau tarybų laikų bobučių pasakos doh.gif
Atsakyti
Labukas.
As irgi nesiulau taip daryti, ir nedaryciau, bet sako sirpima pagreitina, kai is vakaro pabarstoma po sauja salietos po pomidoru, ant sausos zemes, salietra garuoja ir jie greit sirpsta, doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 07 26, 13:32)
Gal truksta sviesos, arba maisto medziagu  ax.gif

Na švieoss jiems pakanka. O dėl trešimo esu PREŠ įvairus cheminių brūdų naudojimą ypač jei po to vaisiai bus valgomi.
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2011 07 26, 15:26)
Na švieoss jiems pakanka. O dėl trešimo esu PREŠ įvairus cheminių brūdų naudojimą ypač jei po to vaisiai bus valgomi.

na pas maniškius lapų jau nemažai nuimta blush2.gif Ko gero teks pasisemti kantrybės ir laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 25, 21:34)
Jei turėsite, rudenį prašysiu Black Russian ir Black cherry sėklyčių 4u.gif , nes šiemet nespėjau nusipirkti blush2.gif 

jei tik prisiruosiu seklyciu prisirinkt ax.gif As tokia varna, amzinai per visokius reikalus neprisiruosiu sio darbo atlikt. Po to perku pavasari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 07 26, 11:18)
kaip tai is kur , yra pomidorai, tai imk is ju ,,kokios problemos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tundra doh.gif

QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 26, 11:24)
Galesiu pasidalinti, nes jau kitiems metams turiu seklu, po pakeli tiek vienu, tiek kitu ax.gif

o, jei pamiršiu pasirinkt, tai žinosiu, kur kreiptis. apsikeisim, nes turėsiu dar kitokių.

QUOTE(Pliushke @ 2011 07 26, 11:52)
Partizane, oooo kaip aš Jums pavydžiu toki puikaus derliaus  wub.gif 
Aš jdar tik antrus metus auginu balkone pomidorčikus ir vis nesėkmingai  verysad.gif
Merginos gal patarsite ką nors (bent kitiem metam) kaip išauginti tas balkoninukus, kad būtų žemi ir vešlūs? Nes pas mane jau antri metai, venukai baisiai aukšti ir reti  verysad.gif  Apatinius lapus nuolat skinu, nes jie nugeltoniuja...
Kaip nesiseka negaliu  cry.gif

aš tik pirmi metai auginau... ir nežinau net, stengiausi viską nuo pat pradžių daryt "kaip reikia". laiku persodinti (neleidau užsibūti per ilgai ankštame indelyje), pikiavau bent tris kartus iki galutinės stotelės, vis pagilindama. neskabiau pažastų. augo labai šviesioje vietoje. a, vieną dalyką ne pgl taisykles dariau. grūdau (ir gūdinau) juos lauke nuo pakankamai anksti, yra nakvoję lauke ir prie +6.
bet žinai, visko būna, kartais viską darai gerai, o jie šast nedėkingi, ir nebujoja (čia man su pelargonijom taip biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 07 26, 12:57)
Sako, kad bobutės turguje pagreitina pomidorų sirpimą sušvirkšdamos švirkštu į pomidorą šlapimo doh.gif

vargses bobutes.. tiek pomidoru subadyt reik.. o dar kiek slapimo prigamint..
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 25, 22:34)
Mums labai patiko Čiornyj maur - geras skonis good.gif
QUOTE(mamadonata @ 2011 07 26, 12:01)
Pas mane irgi dideli Ciornyj Maur. Tikejausi, kad bus slyviniai.  ax.gif
Aš turiu Čiornomor (Черномор) ir Čiornyj mavr (Черный мавр). Apie kuriuos jūs čia kalbate? g.gif Abeji apvalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vardė: 26 liepos 2011 - 14:13
QUOTE(vardė @ 2011 07 26, 14:07)
Aš turiu Čiornomor (Черномор) ir Čiornyj mavr (Черный мавр). Apie kuriuos jūs čia kalbate?  g.gif Abeji apvalūs.

Pas mane Čiornyj mavr (Черный мавр) slyviniai.
Antri metai juos auginu ir niekada nebuvo apvalių didelių.
Šiandien dar pas draugę buvau į šiltnamį įlindus tai irgi slyviniai. Maždaug 4*2cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2011 07 26, 13:53)

Asiukas-lekiu skaityti
Atsakyti