QUOTE(Ex @ 2011 08 02, 07:53)
Nematau problemos - nuskink sveikus žalius pomidorus, susinokink ir turėsi raudonų...
O tai jau žalius pomidorus nesugalvojat kur dėt...Aš specialiai skinu žalius, o tai vis tik sultys, padažai.. raudona ir raudona..
Paimkit 3 kg žalių pomidorų, 1.5 kg svogūnų, 1.5 kg morkų, (daržovių kiekį galit ir pagal savo poreikius imti) 100 g druskos, 300 g cukraus, 200-400 g aliejaus (kaip kam patinka). Viską supjaustykit, sudėkit kas priklauso ir virkit apie 45 min. Virimo pabaigoje įdėkit apie 10 skiltelių smulkinto česnako. Supilstykit į stiklainiukus ir uždarykit. Vat jums žiemai puiki, skani žalių pomidorų mišrainė.
Marinuokit įvairiai, nors po keletą stiklainiukų, kad nebūtų žiemą nuobodu vienodus valgyt. Ir dar ne vienas yra būdas kaip skaniai panaudoti žalius pomidorus.
O tai jau žalius pomidorus nesugalvojat kur dėt...Aš specialiai skinu žalius, o tai vis tik sultys, padažai.. raudona ir raudona..
Paimkit 3 kg žalių pomidorų, 1.5 kg svogūnų, 1.5 kg morkų, (daržovių kiekį galit ir pagal savo poreikius imti) 100 g druskos, 300 g cukraus, 200-400 g aliejaus (kaip kam patinka). Viską supjaustykit, sudėkit kas priklauso ir virkit apie 45 min. Virimo pabaigoje įdėkit apie 10 skiltelių smulkinto česnako. Supilstykit į stiklainiukus ir uždarykit. Vat jums žiemai puiki, skani žalių pomidorų mišrainė.
Marinuokit įvairiai, nors po keletą stiklainiukų, kad nebūtų žiemą nuobodu vienodus valgyt. Ir dar ne vienas yra būdas kaip skaniai panaudoti žalius pomidorus.
Ex o su zelatina kaip darai pasidalinki recepteliu kokiu, na ir mestelk koki savo pomidoru tradicini recepteli, aciukas
ai beje 100 g druskos bus 5 valgomi saukstai? zodziu i 1 valgoma sauksta ar 20 g telpa? o kiek saukstu bus aliejaus, mat as daugiau su sauktais darugauju nei su gramais