QUOTE(Casual @ 2011 08 01, 09:16)
.... maras.....
sestadieni pamaciau, uzsimerkiau ir nupurskiau su chemija siandien vel matau juodu demiu ant lapu.... o lauke net stiebai keli nurudave (kaip supuve)....
nebezinau ko imtis???? ar imanoma isgelbet su asiukliais, ar geriau pieno su jodu ??? o gal efektyviau butu soda ir muilas??? arba chesnakai????
gal kazkam pavyko mara pazaboti ar bent pristabdyti????
ko gero ta soda +muilas bandysiu.... tik recepte tas "dish soap" man itartinas (fairy???), ko gero paprasta muila tirpinsiu.
sestadieni pamaciau, uzsimerkiau ir nupurskiau su chemija siandien vel matau juodu demiu ant lapu.... o lauke net stiebai keli nurudave (kaip supuve)....
nebezinau ko imtis???? ar imanoma isgelbet su asiukliais, ar geriau pieno su jodu ??? o gal efektyviau butu soda ir muilas??? arba chesnakai????
gal kazkam pavyko mara pazaboti ar bent pristabdyti????
ko gero ta soda +muilas bandysiu.... tik recepte tas "dish soap" man itartinas (fairy???), ko gero paprasta muila tirpinsiu.
Man tikrai padėjo ūkiškas muilas ir soda,prieš tai buvau dukart purškus pienu ir jodu,jokio poveikio nepastebėjau (gal kad pienas iš parduotuvės),o su soda iškart sustabdė,atvažiavau po savaitės buvo tik keli negražūs lapai,tai dar kartą nupurškėm,žiūrėsim,kas bus ,bet noriu pasidžiaugti ,kad atspariausi yra Sweet Million,jie vieninteliai liko beveik su visom lapų šakelėm.....ir skonis neblogas,ir veda gausiai-tikrai kitais metais sodinsiu
Ačiū Assesei ir kitoms visoms už ligų receptus pomidorams bei kitus šaunius patarimus,aš ištisai čia lankausi ,be leidimo ....