Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

g.gif mergaitės...papaskokit dar man apie tręšimą raugintu skiestu karvės mėšlu...dabar jau aptikau nuomonių , kad nėr gerai... g.gif gal užtenka tręšti tik dilgėlėm...mielos profesionalės , kaip jūs darot g.gif jaučiu , čia toks kartotinis klausimas , alia man reik išsklaidyt abejones rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už liaupses ax.gif
Takai du, šonuose, palendu vistiek sunkiai-godumas lotuliukas.gif
Čio-čio-san mano ugio, apie 1,65m., nors rašo, kad neriboto augimo, šiltnamiams ir lauke.
Serenčių mažasis sūnus prisėjo ir neleido net praretint-jo gėlytės, dabar ir nauda ir gražu smile.gif

Ex, ne be tamstos ir kitų mergičkų pagalbos sugriuvęs šiltnamis tokį interjerą turi 4u.gif
Atsakyti
Eliza68 kaip pasakoj tavo šiltnamy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 28, 10:59)
Aha, dėkui smile.gif Tik kad aš nelabai žaviuosi pernelyg dideliais vaisiais. Labiau patinka perpus mažesni.. smile.gif
Nu skanūs šitie Monroe, pakankamai "mėsos" juose, tinka salotoms, sultims. Marinavimui irgi tiktų, bet joks stiklainis tokios apimties "kaklo" neturi biggrin.gif

o man tokie patinka, kad tik veislės nepamirščiau iki pavasario biggrin.gif labai jau anksti jūs čia tas veislių diskusijas pradėjot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 28, 14:10)
user posted image
čia Čio-čio-san kekė.

user posted image.vo cia tai vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai geras vaizdelis,nes pas mane ant pomidoro krūmo tik po kokius 5 pomidorus yra g.gif
Atsakyti
Na va ryte pasnekėjau o vakarop ir nuotraukėlių atnešiau, kad tušti tauškalai nebūtų:
mano kmic rekordininkas siai dienai suskaiciavau virš 60 pomidoriukų be pačių mažiausių (jis jau apvalgytas gerokai blush2.gif )net nesugebejau gerai nufotkint, reikejo lapus pasalint
user posted image
user posted image
o čia trumpas vaizdelis is lysves (nelabai per lapus matosi viskas doh.gif )
user posted image
tai štai koks mano reportažas ax.gif
Atsakyti
Paskutinė nuotrauka, aplamai be komentarų thumbup.gif
Gal ir man kmicicams lapus nuplėšti, kad geriau atrodytų lotuliukas.gif , nors jei rimtai-tikrai derlinga veislė thumbup.gif (tik dar nežinau ar skanūs)
Atsakyti
po tokiu vaizdu slepiuosi po pernyksciais lapais user posted image ir tikriausiai perzegnosiu savo fazenda visam unsure.gif
Atsakyti
Neili , labai puikūs thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus kmicic pirmieji pradėjo raudonuoti. Gausa tikrai ne tokia kaip merginų nuotraukose, bet ir augo mano pomidorai truputi spartietiškai, tad džiaugiuosi, kad iš viso derlius yra biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Žiemą užsakinėjant sėklas ebay žadėjau savo spalvotų čeriukų foto.. taigis:

user posted image

Raudoni, geltoni, juodi ir šokoladiniai.. Pirkau ir žalius. Deja, geltoni anie..
Bet stiklainiokuose visvien atrodo gerai:

user posted image

ir bendrai, siemet velviava su pomidorais - mažoji ūkininkė, matyt ar daiginimo metu pagalukus su užrašais sukaitaliojo ir ne kartą, tai kol nesubrandino pomidorų nežinojau ką auginau.. Didziuosius kaip ceriukus paleidau keliais stiebais, ceriukus nuosirdziai genejau.. ir tik pradejus brest pomidorams supratau, kad fygnia kazkokia.. Babushka selecion mano kekem pavare..ziuriu, o gi ten Princessa.. vnz. .. nezinau kas kur, bet valgom ir vakuojam ir geriam..

Mergikės, pipirų temoj nerasysiu, bo visvien visos cia lankotes - kam dovanojau pipiriuku Peniuku seklas.. Tai pas mane is ju devyniu daigu anei vieno Penisko sad.gif((( Matyt hibridas ir va taip vat... Viena supermamulka sake, kad is keliu vienas vis tik supenejo smile.gif))) Vnz jei ka, nesumaisiau tikrai, bet vat kad anie virto elementariais belyciais ciliukais.... sorius, mano norai buvo geri....

GERO DERLIAUS smile.gif)))))))))))))))
Atsakyti