Ačiū visoms už pagyras mano cukinijų puodeliukui

net susinepatoginau: nesu didelė kulinarė
QUOTE(mamairute @ 2011 07 25, 14:45)
Būtinai darysiu. Tik gal galėtum nor šiek tiek konkretumo - kokio dydžio cukinija, kiek mėsos, pomidorus šviežius ar konservuotus dėjai, ir ką Tavo kalboje reiškia ,,greitai"

cukinijos dydis...sunku net pasakyti....panašiai kaip du kumščius sudėjus

faršo dėjau apie 300 g, paskui viskas ėjo šviežiai, nes naudojuos proga, kad yra ir kad turiu

tai man suėjo svogūno galva, česnakiuko 3 skiltelės, vienas nedidelis pompidoras ir puse tarkuotos morkos. Šiaip aš mėgstu šlapią faršą, tad būčiau pompidoro dėjusi daugiau, bet nebūtų tilpę į cukiniją

Greitai- apie 15-20 min viskam paruošti (bulves nusivaliau anksčiau) ir kepiau apie 30 min (200 laipsnių elektr. orkaitėj)
QUOTE(Ulė @ 2011 07 25, 16:12)
as labai atsiprasau,kad neatsiklausus panaudojau Jusu nuotrauka naujoje temoje
dėkui
QUOTE(ewacka @ 2011 07 26, 08:41)
CUKINIJOS DZIUVESELIU PATALE

dievinu visokius tokius dalykus iš cukinijų, baklažanų ir pan

tik man gaunasi, kad atvėsus tokioms keptoms cukinijoms jos tarsi pavandenija

ar Jums taip nebūna
O čia mano šiandieniniai pietukai
Mišrainė: Atlanto silkės pusė kubeliais (perkam su galva ir patys susitvarkom, tiksliau man sutvarko vyras

, pusė šviežaus svogūno galvos smulkiai pjaustyta, vienas marinuotas agurkėlis kubeliais ir kaparėlių pagal skonį. Viską sumaišom su grietine

Čia dėjau stambesnius kaparėlius (pirkta Maximoj), tačiau man skanesni smulkūs (būna Iki). Šiaip ingredientų pagal skonį, pvz., man patinka agurkėlių skonis, tad jo dedu daugiau

silkės ir kaparėlių dedu mažiau, nes jie priduoda sūrumo
Su šviežiom virtom bulvytėm skanumėlis

Skanaus
