Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

Aš, kaip kažkuri mamyte sakė, viska noriu pabandyti, bet mano kantrybe trumpa, aš galvojau ( ir mano aplinkiniai taip galvojo ax.gif ) pakepinėsiu, "pagadinsiu produktus" ( šuo laimingas kuri laika buvo lotuliukas.gif ) ir baigsis, kaip ir visi kiti mano greiti užsidegimai, bet... Tortu kepimas mane "užvežė" lotuliukas.gif Dabar jau noriu ne tik kepti, bet ir daugiau apie tai sužinoti net mokytis, tuo klausimu, įstojau (gaila, konkrečiai konditerijos mokslo nėra ). Tai va, nežinai žmogau, kur save "atrasi" biggrin.gif Svarbiausiai nenuleisti ranku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 03, 18:11)
bigsmile.gif  fantastika, gera dovana thumbup.gif o kokio didzio ji ?
eda.dita gal nesupiksi  blush2.gif idejau tavo tortuka cia, kad mamos zinotu kaip kilimeli daryti ax.gif

Visu pirma jo dydis nera didelis, jis kaip paprastas rasalinis spausdintuvas, tik yra valgomu dazu kartridzai ir valgomi dazai. Kartridai nuolat papildomi. Dar neisbandziau, bet kai isbandysiu kazka pagaminti, galbut imesiu i virsutine temuke nuoroda, kur ji pirkti ir kaip viskas gaunas smile.gif
As isties nepykstu, priesingai, jei kam tai naudinga, tai labai sveikintinas tavo sprendimas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 03, 18:58)

Cia yra paaiskinimai: virsutine papuosimu tema, daugiauksciu tortu formavimo taisykles
Kiek ziurejau uzsienio forumuose, jie dazniausiai apraso tik skersmes, bet ne aukscio skirtumus, deja, bet kiek ziuriu foto, issimatuoju centimetrais, tai praktiskai visi aukstai, dazniausiai, buna vienodo aukscio 4u.gif Patarciau susirasti nuotraukas 4 aukstu tortu internete ir paciai pameginti issimatuoti liniuote, ar tie aukstai vienodo aukscio smile.gif , mano matuoti buvo vienodo wink.gif

Olesta - nuostabus tortai. O jau spalvytes kokios wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 04 rugpjūčio 2011 - 09:07
Olesta - fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 08 03, 23:10)
kurios perkat dažus american ar gera kaina ar apsimoka visos 12 spalvu  g.gif  nes po viena brangiau gaunasi http://www.ebay.co.u...=item19c6d31fbb o kai nieko neturiu tai nenusimanau kokiu reik ... kažkur truoutį virš 80 gaunas už 12 vnt.
dar klausymas o dažai šie tinka visur naudot? visom masėm

verysad.gif pasakykit šiuos perkat dažus?
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 08 04, 10:07)
verysad.gif  pasakykit šiuos perkat dažus?

šiuos perkam 4u.gif ir perkam pas www.sal2.puslapiai.lt, pas www.kulinarijosmenas.visiems.lt 4u.gif nesumaišykit pirkdamos, vieni yra aerozoliniai, skirti purškimui, kiti įminkimui, šitji nuoroda gera soft gel paste konsistencijos imam dažus ir neliūdim nuo pat ryto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 08 04, 10:07)
verysad.gif  pasakykit šiuos perkat dažus?

taip sitie 4u.gif tik,kad butu uzrasyta electrik(nezinau,ar teisingai parasiau)nes,as pirkau is sal2,ir savo nuoziura,tai spalvos nelabai grazios unsure.gif
Atsakyti
žiūrint kokios, elektrinės labai sodrios ir gražios, ruda ir juoda labai geros, ne visas spakvas masės paima, kokios firmos jie bebūtų... visada gražiai perima, žalią, mėlyną, geltoną ir kt. bet su raudona tai yra vargo vakarienė ax.gif bet čia manau pigmento problema, o ne dažų kokybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 08 03, 21:10)
kurios perkat dažus american ar gera kaina ar apsimoka visos 12 spalvu  g.gif  nes po viena brangiau gaunasi http://www.ebay.co.u...=item19c6d31fbb o kai nieko neturiu tai nenusimanau kokiu reik ... kažkur truoutį virš 80 gaunas už 12 vnt.
dar klausymas o dažai šie tinka visur naudot? visom masėm

as kaip tik pries pora savaiciu gavau siuntinuka pirkau juos, bet as visu spalvu neprikau, o pirkau tas vadinamas primary spalvas: geltona, raudona, melyna ir juoda ir balta nusipirkau. nes paskaiciau virsutinej temoj, kad visas kitas galima isgauti maisant primary slapvas ir su balta ir juoda. kadangi tortus kepu tik seimynai, tai neleidinejau pinigu visiems atslapviams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 04, 08:15)
Nu ir groziai Olesta  wub.gif  wub.gif  wub.gif

erikiuxxx - na pirmas blynas jei ir prisvilo nereik nuleisti ranku, gal dabar ir nesinores kuri laika jos matyti biggrin.gif bet po keliu dienu vel galvoje prades suktis mintis-tikrai tikrai biggrin.gif o gi niekas negime mokedamas (na cia ir as save guodziu blush2.gif  rolleyes.gif )

na nufotografavau ax.gif visai mielas man jis biggrin.gif bet kiek vargo buvo unsure.gif
lauksiu kritikos,kaip pirmam blynui ,norisi tobuleti blush2.gif

cia nevykusi staltiese lotuliukas.gif

user posted image

na ir pagaliau kazkas isejo rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Atsakyti
erikiuxxx, aš dar neturiu ko parodyti smile.gif ir esu visiška nemokša dar, tačiau dėl spalvinės gamos galiu padiskutuoti drąsiau.
Torto papuošimas gana mielas, "švelnus", tačiau kaspinėlis rėžia akį. Jei jis būtų pieno spalvos, auksiniais pakraštėliais ar blizgus balkšvas, būtų itin "švelnus" vaizdas. Dabar, mano nuomone, jis paprastina torto vaizdą.
Atsakyti
Olesta Tortukai fantastiski wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Aciu jums mergaites 4u.gif
kad nepatingejot ir atsakynejot i mano kvailus klausimus

user posted image

Atsakyti
Olesta koks grozis, man ypac pirmas wub.gif

erikiuxxx, kai aprasei savo vargelius, taip maniau kad atnesi nelaimeli, o parodei tikrai miela torta, saunuole 4u.gif
Atsakyti