QUOTE(masangreme @ 2012 02 15, 14:43)
As pati apie juos suzinojau tik pries 3men.,zinau zmoniu kurie naudoja ir gerai jauciasi.Man idomu tik tiek kiek liecia mano dvieju vaikuciu imuniteta,nes labai sergam,mazyle jau nuo 2men.bronhitu.Pakolkas rezultatas toks,jog mazylei isgydziau laringita per2paras,bijau dziaugtis,bet esu suzaveta ir bandysim dabar juos naudoti kiekviena diena tik profilaktinemis dozemis,nes kai susirgom gerem po4-5 kapsules per diena(beveik 5men.)Pati isbandziau ant saves,tik prasidejus pirmiems persalimo simptomams geriau po 2kapsul. du kart per diena pora dienu,tai taip ir neisisirgau.Dabar gersim visa seima,gal busiu atradusi preparatus kurie mums leis nesirgti,lankytis viesose vietose,bei nebebus panikos, kad tave aplanke suslogaves svecias.Pasidalinsiu su visomis kaip mums sekasi toliau juos vartoti.Bet siai dienai siuliciau visoms pabandyti,nes kiek skaiciau info ir dar anglu kalba,tai nera jokiu pasaliniu poveikiu,net neimanoma perduozoti,nera amziaus ribos ir jokios chemijos.Mes tiek visokio brudo gaunam is aplinkos,maisto ,vaistu ir t.t.,jog tikrai musu organizmams reikia pagalbos.
sveika, tikrai nenoriu izeisti, bet jusu ligos nemirtinos ir visada nuo ju pasveikstama
kaskodel neraso zmones rimtai sergantys-onko ir autoimuninemis ligomis, va situ paveikti pasaulis nelabai gali
o visus persalimus as gydau homeopatija-ryskiai pigiau ir tikrai bent jau patvirtinti dalykai, juos pardvineja vaistinese , kaip bebutu keista, o ne platintojai, kurie vargu ar turi bent zemiausia farmacini issilavinima