Aš turiu Riko Ranger (šviesiai rudą)...
Esu labai patenkinta vežimu, mano vaikutis gimė spalį, tad aktualu buvo artėjanti žiemą ir sniego pusnys..Tačiau vežimas pateisino lūkesčius, dardėjom per pusnis kaip tankas Jokių problemų Lopšys puikus, esant stipriam vėjui užsidengia ir vaikutis gali ramiai miegoti, sportinė dalis irgi super, yra galimybė užsidėti ją į save arba vaikučiui paaugus nusukti į žmones
Esu labai patenkinta vežimu, mano vaikutis gimė spalį, tad aktualu buvo artėjanti žiemą ir sniego pusnys..Tačiau vežimas pateisino lūkesčius, dardėjom per pusnis kaip tankas Jokių problemų Lopšys puikus, esant stipriam vėjui užsidengia ir vaikutis gali ramiai miegoti, sportinė dalis irgi super, yra galimybė užsidėti ją į save arba vaikučiui paaugus nusukti į žmones
Prenumeruojuosi tema tikiuosi atsiras iki vasaros vidurio daugiau atsiliepimu
Sveiki, turime nuo gimimo Riko Ranger vezimuka (Melyna), man patiko ir tiko viskas, visos 3 dalys super mums tiko, lopsiukas labai erdvus, sedima dalys irgi patogi o ir kedute gerai kad pqaarduodama su adapteriais nuvaziavus i parduotuve su masina nereikia kedutes tampyti o ant remo uzdejau ir vaziuoji Jokiu detaliu nuo jo nebuvom pamete, nieko nesuluzo, per sniega kaip tankas vaziuoja
Musu va toks
Musu va toks
Sveikos. Gal kuri turit riko nano? Kokie butų atsiliepimai?
Užmačiau lenkų puslapyje 2015m.kaip ir naujieną riko Brano eco - jau toks grazus, panasus i nano. Tik žiūriu, kad tu Brano Lietuvoje kaip ir nera kolkas
Užmačiau lenkų puslapyje 2015m.kaip ir naujieną riko Brano eco - jau toks grazus, panasus i nano. Tik žiūriu, kad tu Brano Lietuvoje kaip ir nera kolkas
QUOTE(swarovski1981 @ 2015 06 24, 22:51)
Riko BRANO ECO ir MONDO eco prekiauja Siauliuose , Pramones 21, FB puslapis "Prekes vaikam"
QUOTE(swarovski1981 @ 2015 06 24, 22:51)
Sveiki. Kaip ir dauguma cia esanciu mamyciu taip pat esam patenkinti RIKO gimintojo vezimeliu. Savaji RIKO BRANO ECCO pirkome is www.mazasisas.lt ir likom maloniai nustebe tiek vezimeliu tiek teikiamom paslaugom.
el.parduotuve taiko nemokama pristatyma visoje Lietuvoje, kas is tikruju yra labai dziugu
Sveikos, gaivinu temą pasidalinkit šviežiasnia patirtimi, apie Riko BRANO ir Riko BRANO ecco patiko, kad gana didelis lopšys, patraukli kaina, gražiai atrodo. gyvai dar nemačius svoris kaip suprantu 13-14 kg., aktualiausia ar patogūs praktikoje, ar nebarška, netraška, ar minkštas, nes važinėsim visokiais keliais
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2017 04 09, 17:16)
Sveikos, gaivinu temą pasidalinkit šviežiasnia patirtimi, apie Riko BRANO ir Riko BRANO ecco patiko, kad gana didelis lopšys, patraukli kaina, gražiai atrodo. gyvai dar nemačius svoris kaip suprantu 13-14 kg., aktualiausia ar patogūs praktikoje, ar nebarška, netraška, ar minkštas, nes važinėsim visokiais keliais
Mane irgi labai domintų atsiliepimai apie šiuos vežimėlius.