QUOTE(Fonda @ 2007 01 24, 00:09)
Na, nuotraukėlės kaip ir nematau?? Tai kokia tavo katuko veislė? Gal jo genai laukiniški? Aš su tuo niekada nekovojau, nes su mano katėm taip nebuvo. Miega, kada reikia. Dūksta, irgi kada reikia. Tik jau valerijono nesugalvok duoti - nunuodinsi. Geriau su kačių psichologu pasitark. Galvoju, kad čia arba tokia prigimtis, arba nestabilus auklėjimas? O kur pati gyveni? Patarčiau konkrečiau.
Aha, išlindo kačiaus nuotraukytė. Bet kad labai meniška, tai ir kačiaus veislės nesimato? Gal išties kieminukas?
Aha, išlindo kačiaus nuotraukytė. Bet kad labai meniška, tai ir kačiaus veislės nesimato? Gal išties kieminukas?
taigi aisku ka laukinukas
bet fainuolis kokiu reta- tik vat ta beda su tuom miegu.
as ir bandau su juom issidukt, bet kai grizti is darbo 6, issiduksti, o jis taip ir lieka dukti visa nakti.
jau konsultavausi su gydytoju, sako, pardon, nieko negalim padaryti- kates tam ir yra naktiniai plesrunai...
nu so, meginsiu gal ir as kur uzdaryti, bet maniskis tada baisiausiai kniaukia, dauzosi ri siaip jam nemalonu, nes jis miega visada ant kampo mano lovos, kur as pati miegu. tad..
gal kaip nors issispres...
t.y. meginsiu spresti..
aciu.