Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių elgsena

Audroneja, dar pabandyk katinėlį apipurkšti vandeniu iš savo burnos. Mano katytei užteko vieno karto, kad nustotų kelnėm lipt. smile.gif Šiaip mūsiškė purkštuvėlio bijo, dabar užtenka tik parodyti, bet iš krano bėgantis vanduo jai patinka, mėgsta ir žaisti, ir lakti, ir pačioj kriauklėj pamiegot. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, na naktis si rami buvo, vakar purkstelejau vandens is burnos ant jo tai kaip move ...... ant nakties atsinesiau jau purkstuka, tai panaudojau 1 karta.... miegojo prie mano koju kaip visada bet nelindo prie manes, o dabar atsinesiau kavos i lova, tai pamates puodeli ir vel kaip move nuo lovos, galvojo gal kad vel vandens gaus lotuliukas.gif , kazkaip biski per ziauru gal, net gaila pasidare, bet jei suveiks tai liuks bus, aciu uz patarima.... thumbup.gif
Atsakyti
Žiauroka, bet savo vietą katinėlis turi žinoti, tavo sveikata irgi svarbi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audroneja @ 2013 03 23, 08:46)
kazkaip biski per ziauru gal, net gaila pasidare, bet jei suveiks tai liuks bus, aciu uz patarima....  thumbup.gif

Tikrai nieko čia žiauraus, tik vandenukas gi. Va gyvenimas su puldinėjančiu, šeimininką draskančiu gyvūnu tai tikrai žiaurus. Susitvarkysite, parodysite, kas namie šeimininkas ir darniai sugyvensite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 23 kovo 2013 - 16:09
QUOTE(Audroneja @ 2013 03 22, 14:03)
na va ko gero radau atsakyma.... maniskis irgi buvo paimtas nuo kates nes kate ji pamete ir neziurejo o kitus 2 kaciukus augino, tai maniskis buvo ismaitintas ir isgydytos akytes jau kaip sakau jo krikstamotes kuri paskui 2.5 menesio mum ji ir atidave auginimui, bet kraike daryti reikaliukus jis buvo ismokintas nuostabiai, neturejau jokiu problemu nuo atidavimo iki dabar....na ir as bandysiu dar su vandeniu, nebandzius esu, reikes purkstuka nusipirkti ir po ranka laikyti, nes i vonia tai lipa pats ir nelabai bijo, siaip tai kartais imetu ismaudyti, tai nieko, nesidrasko, kranus jau 3 nulauze vonioj( krano ilagaja dali), supasi ant ju, vandens iesko, patinka kai lasa.... na bet i kais purksti nebandziau, reikes tada....

Netycia uzklydau pas jus i foruma ir taip prajuokinot pries miega,su tais kranais,kad megsta ant ju suptis ir netgi 3 jau nulauze. lotuliukas.gif Taip ir isivaizduoju ji besisupanti ant to krano,katuliui pramoga. lotuliukas.gif Kantrybes auklejant savo isdykelius,bet ir prajuokina jie daznai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Infinity, bet kačiukai tikrai tokias išdaigas iškrečia, kad nepatikėtum, jei nematytum bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, na pasigirsiu apie auklejima vandeniu, taigi, jau pora dienu ramiai miegu su pursktuku salia saves, katinas net bijo prie jo prisiliesti lotuliukas.gif , siandien ryte bande sokti ant rankos... purkstelejau, tai vel kaip move, tai net nezinau kur ilindes dabar g.gif .. bet kaip jam norisi pasikandzioti tai ir juokas jama , eina ratais lovoj apie mane, bet pakeliu buteli su purkstuku tai visu greiciu tik strykt nuo lovos....o apie katino zaidimus tai irgi idomus jis pas mane, mum labai tinka cekiai is parduotuves, suglamzau i kamuoliuka ir metu... jis nubega, pavoliodamas, pazaisdamas atnesa isikandes ji man ir vel metu- jis tik ir laukia kol mesiu, tai uzsizaidziam iki pusvalandzio taip paskui guli liezuvi iskises ir ora gaudo nuo begiojimo.... nu sakau, jis pas mane neaopsisprendes kas -suo ar katinas... o kai puldavo tai tik paklausdavau- Puki, kur kamuoliukas, atnesk kamuoliuka.. tai tik suklusta, ausytes pastato, nustoja tada draskytis ir ziuri i zeme, tada letai eina jo ieskoti ( tipo, na gerai paieskosiu), na aisku namie kai siurbi tai tu cekiu-kamuoliuku paskui randi pilni kampai, bet labai geras mum zaisliukas rolleyes.gif , na tai va, taip ir gyvenam, auklejimas vyksta, geros dieneles visom jum group.gif
Atsakyti
QUOTE(Audroneja @ 2013 03 26, 08:52)
na aisku namie kai siurbi tai tu cekiu-kamuoliuku paskui randi pilni kampai, bet labai geras mum zaisliukas rolleyes.gif , na tai va, taip ir gyvenam, auklejimas vyksta, geros dieneles visom jum  group.gif

Labai geras ir panašus žaisliukas, tai suglamžytas kamuoliukas iš folijos. Pas mus tokių taip pat pilna po sofa, šaldytuvu, skalbimo mašina, nes pats malonumas ten užridenti ir bandyti iškrapštyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 26 kovo 2013 - 14:50
QUOTE(Arvika @ 2013 03 26, 15:50)
Labai geras ir panašus žaisliukas, tai suglamžytas kamuoliukas iš folijos. Pas mus tokių taip pat pilna po sofa, šaldytuvu, skalbimo mašina, nes pats malonumas ten užridenti ir bandyti iškrapštyti smile.gif

pas mus visokius smulkius žaisliukus po kilimais kiša ir po to krapšto lauk biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė katytė irgi mėgsta popierinius kamuoliukus ridenti, o jei išgirsta šlamant saldinių popieriuką, tai atlekia iš toliausiai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, aš su problema, kuri paskutiniu metu gana didelė. Žodžiu turim pasiėmę katę iš globos namų, ji pas mus gyvena apie metus laiko. O problema ta, kad ji kartas nuo karto sugalvoja pasysiot ir pakakot ne vietoje ir dažniausiai ant kokių drabužių ir pan.. Ji pati stresuota sau išsikramčiusi pilvuką, mėginom gaubto pagalba ir galiausiai kartaus tepaliuku patept, bet pastangos veltui.. Na, jei ji jau taip nusprendė, nors maisto ir dėmesio gauna pakankamai galvojam neekankinsim jos tais visais preparatais, bet tokio jos elgesio kaip sysiojimas pilnas normalus, ne tūpčiojimas ir ne lašinimas, o kaip normaliai eitų į wc, vėliau šalia prikakoti. Niekas jos nekankino neerzino, kad galėtų kerštauti. Po gaubto nuėmimo mes uždaram wc uždėjom dangtį ir įdėjom dureles, po to buvo viena nelaimė, tada antra, išėmėm dureles, ėjo darė į vietą, taip ir palikom. Savaitgalį buvom išvykę katinų neėmėm, nes jie bijo važiuoti mašina, grįžtant baiminausi, kad rasius pridaryta jos ne vienoje vietoje, keista, bet viskas buvo tvarkinga daryta į wc. O šiandien ji iš niekur nieko pridarė ant MB odinės striukės bei megztinio, kuriuos buvo pasidėjęs miegamajame ant lovos.. Jau nebežinau ko griebtis, juo labiau, kad ateityje bus leliukas, ir, jei su ja dabar sunku kovoti, kas bus vėliau?? Juk ji gali pridaryti į kūdikio lovytę arba vežimuką...Gal kas turit kokių minčių, yra turėję panašią problemą ir pavyko ją išspręsti? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2013 04 02, 16:59)
Sveiki, aš su problema, kuri paskutiniu metu gana didelė.

Sveiki ,panaši problema buvo pas mus,kai 2012m sausį pasiėmiau katytę iš PIFO,po dviejų savaičių prasidėjo sysiojimai ant lovos,,tačiau kaip tik tuo metu buvo lauke labai šalta,net iki 30 laipsnių šalčio,ir išsitraukiau seną šiltą kaldrą,kuri iš karto buvo apsisiotą ,po to sekė senas dekiukas ,senos dekoratyvinės pagalvėlės ir kiti seni daiktai,tai padariau išvadą ,kad katė stengiasi panaikinti stiprų senų daiktų kvapą ,kuris įgaunamas per ilgą jais naudojimosi laiką,išmečiau visas senas kaldras,senas pagalvėles ir senas pagalves ir kaldrytes ir sisojimai baigėsi thumbup.gif ,tiesa tuo metu naudojau ir tą tokį kačių feromonų kvapą ,kur į rozetę įkišus katės tampa ramesnės,bet ir jo veikimo metu berods buvo pasisiota,tai manau ,kad visgi daugiau esu už versiją,kad katė nori panaikinti senus stiprius kvapus savo sisiuku,jūsų atveju irgi odinė striukė ,tikrai turi savo stiprų kvapą naudoto daikto ,ji juk tikrai neskalbiama kas mėnesį ...gal jūsų atveju stengtis ,kad tokių turinčių kvapą daiktų nepalikt ant lovos,o pakabinti,vertikaliai kabančių tikrai neapsisios,dabar ,tfu tfu ,jau turbūr metai kai nesisioja,tiesa dar buvo apsisiojusi kilimėlį prie durų,bet jis irgi turėjo kvapą ,buvo kažkada apsisiotas pas mane gyvenusios senos katytės,kuri buvo paralyžuota ir sisiojo visur verysad.gif ,kilimėlis buvo skalbtas ,bet matyt nepakankamai,tai apsisiojo pakartotinai doh.gif ....ir dar kartą buvo prisisiojusi į senus batus,tiksliau prie jų,nu tai va ..gal padės jums šie mano pastebėjimai -katės -gyvūnai švaruoliai ,tiesiog mokina šeimininkus švaros thumbup.gif
Atsakyti