Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 01, 07:43)
va čia ir susidaro skirtumas, pažiūrėjau 6 mėn kintamas Euribor 0.94900, mūsų beveik 0,6-tai vat loterija  4u.gif

Jo, as ir ka tik paziurejau, skirtumas nemazas. Bet velgi, kad po 3 menesiu jos nekils, niekas negarantuotas, o manau kristi jau nebelabai turi ir kur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 01, 07:45)
Jo, as ir ka tik paziurejau, skirtumas nemazas. Bet velgi, kad po 3 menesiu jos nekils, niekas negarantuotas, o manau kristi jau nebelabai turi ir kur  4u.gif

na taip-čia loterija, niekas negarantuoja kad palūkanos nekils 4u.gif tačiau įvertinus viską, mes pasirinkom SEB, o ten fiksas 5 metams-mums netinka, todėl rinkomės kintamas kas 3 mėn 4u.gif ir dar mes nemokėdami sutarties administravimo mokesčio šiek tiek sutaupome 4u.gif
Papildyta:
o kiek metų paskolą Jūs imat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 01 birželio 2012 - 06:56
Ar tikrai verta taip kreipti dėmesį į tą sutarties administravimo mokestį? Juk tai keli šimtai litų.. ?
Atsakyti
QUOTE(skrilis @ 2012 06 01, 09:20)
Ar tikrai verta taip kreipti dėmesį į tą sutarties administravimo mokestį? Juk tai keli šimtai litų.. ?

bet kokiu atveju, kad ir nekreipiant dėmesio į kelis šimtus litų, mums Seb su dabartiniu pasiūlymu išeina geriau nei Dnb 4u.gif nebent DNB dar nuleistų maržą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 01 birželio 2012 - 08:24
Ar gales bankas perskaiciuot jei db pateike paraiska svarstymui eurais kintamos kas 6 men, poto paskaiciuot litais fixa?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 06 01, 09:38)
Ar gales bankas perskaiciuot jei db pateike paraiska svarstymui eurais kintamos kas 6 men, poto paskaiciuot litais fixa?

na šito nežinau, mūsų po to net skambino ir konkrečiai klausė kokiam laikui kintamas imam 3 ar 6 mėn, nes paraiškoje buvom pažymėję tik kintamas, nes jiems reikėjo viską žinot prieš pateikiant mums konkretų pasiūlymą.geriau pakauskit pas konsultantę, kur pateikėt paraišką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 01 birželio 2012 - 08:44
QUOTE(Andzeja @ 2012 06 01, 09:38)

Manau reiks vėl iš naujo duoti svarstyti paraiškas. Nes man jau vien dėl kintamų 6 mėn. pakeitimo į kintamas 3 mėn. Danske banke minėjo, kad reiks iš naujo duoti svarstymui...
Atsakyti
QUOTE(skrilis @ 2012 06 01, 09:44)
Manau reiks vėl iš naujo duoti svarstyti paraiškas. Nes man jau vien dėl kintamų 6 mėn. pakeitimo į kintamas 3 mėn. Danske banke minėjo, kad reiks iš naujo duoti svarstymui...

aš irgi taip manau, mums pildant paraiškas sakė, kad turim būti galutinai apsisprendę viską, litai eur, kintamos fiksuotos g.gif va dar būtų įdomu, jei jūs pateiktumėt paraišką ne tam pačiam skyriuj kur teikėt pirmą kartą-kas tada?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 01, 09:48)
aš irgi taip manau, mums pildant paraiškas sakė, kad turim būti galutinai apsisprendę viską, litai eur, kintamos fiksuotos  g.gif  va dar būtų įdomu, jei jūs pateiktumėt paraišką ne tam pačiam skyriuj kur teikėt pirmą kartą-kas tada?

del skyriaus nelabai gal galima keist, nebent turi rasyt prasyma kad nori pasikeist vadybininke, bent jau mums taip buvo is justiniskiu skyriaus norejom pakeisti i europos, tai reikejo rasyt prasyma nurodant priezasti kodel nori pakeist vadybininka.
o del paskolos pacios keitimo tai jei is naujo paraiska reikes pildyt, nieko tokio, ilgai netruks, galvojau ar isvis galima bus naujai prasyt.
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 06 01, 10:39)
del skyriaus nelabai gal galima keist, nebent turi rasyt prasyma kad nori pasikeist vadybininke, bent jau mums taip buvo is justiniskiu skyriaus norejom pakeisti i europos, tai reikejo rasyt prasyma nurodant priezasti kodel nori pakeist vadybininka.
o del paskolos pacios keitimo tai jei is naujo paraiska reikes pildyt, nieko tokio, ilgai netruks, galvojau ar isvis galima bus naujai prasyt.

na nežinau, geriausia pasiklausk savo vadybininkės, bet aš kažkodėl abejou ar tokius keitimus galima daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 05 31, 21:27)
zekit, pasiemiau turto vertinima, bet jis skirtas vienam bankui. Eisiu i rytoj i kita banka, sako atsineskit ta vertinima. Tai jie tipo atsisviecia, ar kaip?

vertinima geriau daryti neskirta jokiam bankui, o bendra..paprasykite turto vertintoju kad jie vertinima issiustu el.pastu jusu banko vadybininkams. Nereiks sitiek lapu sviest. Veliau kai nuspresite rinktis konkretu banka, pasikeisite tik pirma lapa. UAB ,,Butas tau" man lapo keitimas nekainavo nieko. Vertinimas kainavo 300 Lt. Sita vertinimo imone tinka visiems bankams.

Dar kas imat eurais nepamirskit kad teks sumoketi konvertavimo mokesti !!!!! mums jis susidare nei didelis nei mazas - visi 550 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 06 01, 13:50)
vertinima geriau daryti neskirta jokiam bankui, o bendra..paprasykite turto vertintoju kad jie vertinima issiustu el.pastu jusu banko vadybininkams. Nereiks sitiek lapu sviest. Veliau kai nuspresite rinktis konkretu banka, pasikeisite tik pirma lapa. UAB ,,Butas tau" man lapo keitimas nekainavo nieko. Vertinimas kainavo 300 Lt. Sita vertinimo imone tinka visiems bankams.
Dar kas imat eurais nepamirskit kad teks sumoketi konvertavimo mokesti !!!!! mums jis susidare nei didelis nei mazas - visi 550 Lt.

o kada tą mokestį konvertavimo reikia sumokėti? g.gif
Atsakyti