QUOTE(aidencija @ 2012 05 30, 15:37)
Na zinokite siandien kai buvau DNB klausiau, kadangi man yra labai aktualu. As noriu fixo 2 metams, po to eis jau kintamomis palukanomis po 2 metu. Mane ji net negvejodama patikino, kad inesti pinigelius ne maziau 2.000 Lt galima nepriklausomai nuo to, ar fixuota mano ar ne.
Nezinau, gal klaidina. Dar reikes pasiaiskinti
Papildyta:
Sutinku ir pritariu, kad sveikintina uz zmogaus atkakluma. Bet kaip man pikta, kad as ir kaip besidereciau, man nieko nenuleidzia... Sako tai ir taip labai zema marza. Klausiausi ir jei kitus kokius ju produktus imciau, ar man marza mazetu. Sako pas jus jau taip ji nustatyta pagal darbovietes sutarti ir yra zenkliai mazesne uz standarta..
Nezinau, gal klaidina. Dar reikes pasiaiskinti
Papildyta:
Sutinku ir pritariu, kad sveikintina uz zmogaus atkakluma. Bet kaip man pikta, kad as ir kaip besidereciau, man nieko nenuleidzia... Sako tai ir taip labai zema marza. Klausiausi ir jei kitus kokius ju produktus imciau, ar man marza mazetu. Sako pas jus jau taip ji nustatyta pagal darbovietes sutarti ir yra zenkliai mazesne uz standarta..
Pasidomėkit, kaip perskaičiuoja palūkanas įnešus didesnę sumą. Nepykit, bet mažesnių bankų darbuotojai nėra visai 100% tokie kompetetingi paskolų klausimų ir kartais patys prisako liapsusų. Atidžiai skaitykit sutartį.
DNB seniau turėjo "fintą", įnešus didesnę sumą tiesiog nubraukdavo paskutines įmokas ir nieko neperskaičiuodavo.
Jei bankas laiko jus didesnės rizikos kliente, natūralu, kad maržos nemažina...