QUOTE(Tutikutė @ 2011 07 28, 22:33)
Tik jau nesvaikit ir neklaidinkit su tais pamelavimais. Patys tik pries pora menesiu paemem paskola, aisku apejom visus bankus ir gavom visu banku pasiulymus. Esme yra ta, kad jie susiraso kokias tu ju paslaugas papildomai imsi ir viska siuncia i komisija, kuri pagal tai sprendzia kokia marza tau pasiulyti, kuo daugiau visko imi, tuo mazesne marza. O jeigu po to tipo persigalvotum ir kazko nusprestum nebeimti tektu svarstyti is naujo
Ahm
- tiesa pasakius, tiek tų ir pamelavimų - aš visiems bankams pasakiau taip, skaičiuokite taip, kad būtų mažiausia marža ir mėnesinis mokestis - o ką daugiau čia bemąstysi... tik va kaip dėl draudimo, tai DNB siūlo savo Ergo, SEB siūlo savo, bet kiek žinau, SEB neįpareigos draustis pas juos - bet kadangi SEB mano alia tai geri draugai, tai iki Full package, man trūksta tik draudimo
- tiesa pasakius, SEB vadybininkė iš kailio neriasi, kad tik įtiktų, -
- na ir tegul
DNB kalba apie Ergo draudimą - mano pozicija tokia jau... tegul jie išspaudžia ką gali kiekvienas iš savo vadovybės su visais priedais, o sumoje reikia pasižiūrėti kiek kas siūlo - jei pvz DNB su savo Ergo mėnesinėmis įmokomis mėnesio įmokai pasiūlys daugiau nei SEB, - man visai nebus įdomu kokia yra marža, nes 25 metams aš turėsiu įsipareigoti imti draudimą, o man tai nėra patrauklu.
O iš naujo tegul svarsto, - iš vis, aš galvoju taip, kad jei bankas nori turėti gerą klientą (aš save tokiu laikau), tai ir turi dėti visas pastangas, - jei dėl savo nelankstumo jie to padaryti negali... sorry
Tarp kitko, vienintelis iš banku - SEB kalbėjo apie derybas, kas man labai patiko ir rodo banko suinteresuotumą, žinoma, jei tai bus tik kalbos, tai...
Papildyta:
QUOTE(Puma84 @ 2011 07 28, 16:55)
100 000 dedam pradine, taigi is banko skolinames 370 000, marza siulo 0.8, tiksliau tokia pradine marza, o po svarstymo ji gali eiti tik i mazaja puse (skaiciau kitoje temeleje, tai vienai pasiule marza po svarstymo 0.45), nes esam su vyru ju banke auksiniai klientai jau seniai, be to nemaza paskolos suma, tai sake tikrai gausim nebloga pasiulyma... Na ir aisku pas juos kitaip nei kituose bankuose palukanas sudaro ne tik VILIBOR+ marza, bet dar dasideda ir salies rizikos faktorius, kuris svyruoja paskutiniu metu tarp 0.3-0.4.
O, vau
- aš sužavėtas - nerealios maržos pasiūlymas
- apie tokius skaičius reiktų tik pasvajoti (apie maržą) -o kaip čia išėina, kad swed duoda paskolas ilegesnes nei 30 metų? - aš į juos vien dėl to nesikreipiau, kad jie afišuojasi, kad tik 30 metų duoda paskolą?
A?