Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 07 31, 15:28)
Oi . Is tiesu ir toks pas mane kompe yra. Nezinojau.  biggrin.gif  Na sukelt foto tai ten labai paprasta, bet kaip dar padaryti, jog ir muzikele grotu tai neisivaizduoju.  doh.gif

easy bigsmile.gif
kurie windowsai?
ten labai paprastai vos ne uždragint reik
Atsakyti
dar vienas bandymas

auto
user posted image

debeselis
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 31, 18:09)
dar vienas bandymas

auto

nu bliamba, mėlynuoja bent man g.gif
Atsakyti
mano bitute biggrin.gif

man kaip pradziamokslei fainiai tokius kadrus pagaudyt blush2.gif gal kampas netinakamas g.gif ejau su vaiku skandala pakele biggrin.gif tai tik toki kadra pagavau ax.gif ale man patinka doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 31 liepos 2011 - 17:10
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 31, 18:10)
mano bitute  biggrin.gif

man kaip pradziamokslei fainiai tokius kadrus pagaudyt  blush2.gif  gal kampas netinakamas  g.gif  ejau su vaiku skandala pakele  biggrin.gif  tai tik toki kadra pagavau  ax.gif  ale man patinka  doh.gif

uoj uoj,spalvas biškutuką pagęsink, nes labai akį rėžia, bet šiaip fainai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 31, 18:11)
uoj uoj,spalvas biškutuką pagęsink, nes labai akį rėžia, bet šiaip fainai  ax.gif

persistengiau doh.gif aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 31 liepos 2011 - 17:19
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 31, 18:14)
persistengiau  doh.gif  aciu  4u.gif

žymiai geriau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oho kokie tempai, nespeju kartu su jumis smile.gif

Namu darbus (2,3,4) bandziau atlikti lauke, bet nieko gero nesigavo... Bandysiu dar karta... Kai gausis rezultatas, idesiu pasirodyt.

Labai reiktu Jusu visu patarimo -
http://www.flickr.co...57627198523527/

Kuri geriausia? Ka tvarkyt reikia? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 07 31, 18:26)
Sveikos  4u.gif

Oho kokie tempai, nespeju kartu su jumis smile.gif

Namu darbus (2,3,4) bandziau atlikti lauke, bet nieko gero nesigavo... Bandysiu dar karta... Kai gausis rezultatas, idesiu pasirodyt.

Labai reiktu Jusu visu patarimo -
http://www.flickr.co...57627198523527/ 

Kuri geriausia? Ka tvarkyt reikia? Aciu is anksto  4u.gif

labai tamsios nuotraukos, veidukas tamsus,spalvu nera, fonas neaiskus ,neidomus, is visu pries paskutine nieko..as net i seimos albuma tokiu nelabai darau,o mieganti vaika galim graziau iaamzint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 31, 16:28)
Oi . Is tiesu ir toks pas mane kompe yra. Nezinojau.  biggrin.gif  Na sukelt foto tai ten labai paprasta, bet kaip dar padaryti, jog ir muzikele grotu tai neisivaizduoju.  doh.gif

taip kaip nuotraukas ikelei, taip ir muzika, ten turi buti import ---->audio and music
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti